skip to Main Content

Op de drempel van 2022 kijken we terug op een bijzonder jaar. In deze terugblik nemen we u graag mee in het jaar van TEAM Leisure. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar 2023!

JANUARI

Item “koop je eigen hotelkamer” op Omroep Zeeland

Investeren in hotelkamers is in opkomst in Zeeland. Door het groeiend aantal toeristen zien vele particuliere investeerders kansen binnen deze sector. Voorbeelden zijn hotel Rijks in Goes, de Timmerfabriek in Vlissingen en hotel Zeeuws Licht in Dishoek. Als eigenaar kunt u zelf een paar keer per jaar gebruik maken van je hotelkamer, de rest van de tijd wordt de kamer verhuurd. Peter Claessens en Hetty Pasch uit Helden (Limburg) hebben ook geïnvesteerd in een hotelkamer. Afgelopen januari vertelden zij aan Omroep Zeeland meer over hun ervaring met TEAM Leisure, opname hiervan werd uitgezonden in februari op de lokale omroep.

FEBRUARI

Start Bouw De Dokwerker te Vlissingen

De Dokwerker Vlissingen; een splinternieuw gebouw dat wordt gebouwd op een historische locatie aan het Timmerplein (op het voormalige Scheldeterrein), vlak naast Hotel de Timmerfabriek. Dat vraagt om een bijzonder en bijpassend startsein. Op donderdag 17 februari was het zover. Oud scheepsbouwer Willem Murre, zelf ruim 40 jaar werkzaam geweest op de werf van de Koninklijke Schelde en ook wel bekend als de verpersoonlijking van “dé Scheldewerker”, sloeg de symbolische eerste paal. Hij droeg daarbij zijn befaamde witte ketelpak uit de tijd van weleer en was ‘uitgerust’ met zijn authentieke voorhamer. Vervolgens werd door Joeri Beekman, aandeelhouder van projectontwikkelaar TEAM Concepts, de bouwlocatie gedoopt middels het werpen van een fles champagne tegen de heistelling. Beekman; “Op deze wijze wensen wij de bouw en iedereen die daaraan meewerkt een spreekwoordelijke en symbolische ‘behouden vaart’”.

MAART

Nieuwe Collega’s

De maand maart stond in het teken van nieuwe collega’s werven. Om direct de toon voor onze toekomstige collega’s te zetten hebben we, zoals alleen wij dit kunnen, een bijzondere video gemaakt voor de vacature Office Manager. Bekijk de video hiernaast. Collega Danyel zag haar kans schoon en vanaf 1 mei mochten wij haar verwelkomen als nieuwste team member. Enkele maanden later kwam collega Ramanda ons versterken op het gebied van marketing en communicatie.

APRIL

St Joris Dag

Zaterdag 2 april ontvingen wij velen van u op locatie bij (toekomstig) Hotel St. Joris. Ondanks de frisse start vergezelde een stralende zon ons al snel op deze mooie dag, en proostten wij samen met u op een veilig en voorspoedig bouwproces. Onder de begeleiding van stadsomroeper Rinie Vaane, werd de bijeenkomst op ludieke en enthousiaste wijze omlijnd. Ook de stadswandeling onder leiding van gids Willem van den Broeke was bijzonder leerzaam en zorgde voor enthousiaste reacties.

MEI

Hotel De Timmerfabriek – ‘Grand Opening’

Donderdag 19 mei 2022, vond de officiële opening plaats van Hotel de Timmerfabriek. Wat een fantastische avond, mede mogelijk gemaakt door het bevlogen team van Kloeg Collection. Wij danken alle nieuwe eigenaren voor het vertrouwen en feliciteren hen nogmaals met deze fenomenale nieuwe hotspot van Zeeland!

Begin mei 2022 ontving Hotel de Timmerfabriek te Vlissingen haar eerste gasten. Een heel bijzonder moment na een intensieve, maar zeer waardevolle ‘ontwikkel-reis’ die in 2017 door ons zusterbedrijf TEAM Concepts gestart werd. Geniet u mee van het prachtige eindresultaat?

JUNI

Feestelijke opening Boutique Hotel Helder!

De transformatie van het voormalige Visrestaurant Helder te Renesse is succesvol afgerond! Op deze locatie in het centrum van familiebadplaats Renesse is Boutique Hotel Helder gerealiseerd met 16 suites, een private tuin, een lobby en lounge. Op 2 juni 2022 vond de officiële opening van Boutique Hotel Helder te Renesse plaats.

JULI

Terugplaatsing iconisch beeld van St. Joris te paard

De blikvanger van de St. Jorisdoelen (toekomstig Hotel St. Joris) is natuurlijk het iconische beeld van St. Joris te paard, die ten strijde trekt tegen de draak. Al jaar en dag prijkt dit kunstwerk – gebaseerd op een alom bekende en oude mythe – op het hoogste punt van dit prachtige gebouw aan de Balans in hartje historisch centrum van Middelburg. Na jarenlang blootgesteld te zijn aan de elementen, was het beeld zijn ‘glans’ verloren en was het tijd voor een professionele restauratie. In mei werd het beeld ‘opgehaald’ om vakkundig te worden gerestaureerd onder auspiciën van Bouwgroep Peters uit Middelburg. Op woensdag 6 juli 2022 was het zover, en is St. Joris blinkend en wel weer teruggeplaatst op zijn sokkel. Dit alles als onderdeel van een totaal-transformatie van het gebouw tot een luxe én duurzaam 4-sterren-plus hotel.

AUGUSTUS

Een zomer vol “Inspiring Moments”

Afgelopen zomer werd in alle opzichten zonnig én onvergetelijk! Met onze “Inspiring Moments” hebben wij een bijzonder en inspirerend zomerprogramma “geserveerd”. Momenten die in het teken stonden van ontmoeten tijdens aantrekkelijke events en kennismaken met fantastische (nieuwe) projecten. Kortom; momenten om te genieten én om te delen; in de projecten en successen van de dynamische wereld van TEAM Leisure.

SEPTEMBER

Media aandacht

Onze organisatie en projecten kwamen volop in het nieuws afgelopen jaar. In de september editie van het Entree Magazine werd Hotel St. Joris uitgelicht. Hotel de Timmerfabriek werd in dezelfde maand genomineerd voor de Entree Awards in de categorie Best New Hotel 50+ rooms! In december volgde een unieke hotelreportage in het magazine “Hotel Business” over Hotel de Timmerfabriek en in dezelfde maand werd Alexander Snoodijk door de PZC geïnterviewd over Hotel St. Joris te Middelburg.

OKTOBER

Creative City Boost debat/lezing

3 oktober was Paul Huges (TEAM Concepts) te gast bij het “CBK – Creative City Boost” debat omtrent ‘Economische Duurzaamheid’. In de duurzame stad van de toekomst vindt waarde-cocreatie plaats. Kunnen rendementen van middenstanders én cultuuraanbieders gekoppeld worden, zodat iedereen wint? Zo ja, wie wint dan wat? Bekijk de volledige sessie hier.

NOVEMBER

De Dokwerker by Night event

Vrijdag 11 november 2022 stond in het teken van ‘De Dokwerker by Night’. Tijdens dit mooie evenement verwelkomden wij geïnteresseerden van het project De Dokwerker in het naastgelegen Hotel de Timmerfabriek om hen te informeren en alvast de sfeer te kunnen laten proeven van dit unieke project. Naast alle informatie omtrent de laatste kansen, vond er ook een uitgebreide rondleiding door de Timmerfabriek plaats door onze enthousiaste adviseur Alexander Snoodijk. Na afloop van de rondleiding was er binnen een gezellige en informele setting ruimte voor een goed gesprek en een nadere kennismaking, onder het genot van een hapje en een drankje. Duidelijk is dat deze twee projecten zullen zorgen voor een sterke synergie en dat dit de ‘hotspot’ van Vlissingen gaat worden. Middels deze korte ‘aftermovie’ krijgt u nog een kleine sfeerimpressie van de – speciaal voor deze gelegenheid – uitgelichte bouwplaats.

Openingsevent Zeeuws Licht te Dishoek

Hotel Zeeuws Licht opende in mei 2021 trots haar deuren, door de Corona-pandemie kon er helaas destijds geen openingsfeest worden georganiseerd. In november van dit jaar mochten wij de kopers / investeerders alsnog persoonlijk ontmoeten tijdens het (verlaat) ‘Openingsevent’ van Hotel Zeeuws Licht te Dishoek. Het was een stralende dag met een frisse Zeeuwse zeewind, waardoor de grassen ons wuivend begroetten op het moment van aankomst bij het hotel en waarbij de hotelgebouwen Chabot, Toorop en Mondriaan letterlijk in het zonnetje stonden. Tijdens het event werd het exclusieve boek ‘Hotel Zeeuws Licht; Goud aan de voet van de duinen’ aan de eigenaren gepresenteerd.

DECEMBER

Hotel St. Joris ‘Winter Experience’

Men zegt wel eens: ‘Winter is geen seizoen, maar een feest!’. Wat ons betreft was de Hotel St. JorisWinter Experienceeen prachtige ‘aftrap’ van dit seizoen. De combinatie van knisperende vuurkorven en de geur van Glühwein en ambachtelijk bereide erwtensoep, prikkelden de zintuigen en onderstreepte het winterse karakter van dit event. Het was een bijzonder geslaagde bijeenkomst, waarbij diverse eigenaren, geïnteresseerden en sympathisanten een goede indruk konden krijgen van de bouwvorderingen, nadat we eerder dit jaar (eind januari 2022) met de bouw zijn aangevangen. Ook konden aanwezigen zich laten informeren over de allerlaatste investeringskansen binnen het project. Binnen een gezellige en informele setting was er ook volop ruimte voor een goed gesprek.

Hoogste punt De Dokwerker te Vlissingen

Op 8 december hebben wij samen met de betrokken projectpartners en investeerders het hoogste punt van project De Dokwerker gevierd vanuit het naastgelegen Hotel de Timmerfabriek. Na drie korte toespraken van Paul Huges (TEAM Concepts), wethouder Sal Cracau (Gemeente Vlissingen) en Michel Kloeg (Kloeg Collection) volgde het ceremoniële deel van het ‘hoogste punt’. Voormalig scheepsbouwer en “dé Scheldewerker” Meneer Willem Murre verscheen keurig in volledig tenue ten tonele, en onder toeziend oog van uitvoerder Jan van der Welle (Bouwgroep Peters) hees hij vol trots de Nederlandse vlag.

Back To Top