skip to Main Content

Boutique Hotel Philippine

BELEGGEN IN EEN GLIMMENDE PAREL

Hoe kan het dat nog niemand deze kans gegrepen heeft? Dat was de eerste reactie bij het ontdekken van deze fantastische ontwikkellocatie. Een culinair mekka dat letterlijk ‘smeekt’ om een luxe verblijfsaccommodatie voor de veelal welgestelde gasten van de hoogwaardige restaurants in Philippine en haar directe omgeving. Dit alles in een prachtige regio die nog zoveel meer te bieden heeft.

Ontwikkelaars TEAM Concepts en Aannemingsbedrijf Fraanje twijfelden dan ook geen moment om hier gezamenlijk een fantastisch boutique hotel te ontwikkelen met 20 hotelappartementen; verdeeld over 2-persoons suites, 2-persoons hotelappartementen, 4-persoons hotelappartementen en wellness suites.

BELEGGEN IN EEN GLIMMENDE PAREL

Uw kans om te investeren in het enige boutique hotel in Philippine

Met veel overtuiging en passie presenteren we u dan ook ons meest recente project op een uitzonderlijke locatie en stellen wij u volgens de inmiddels befaamde TEAM Leisure formule in de gelegenheid om te investeren in één of meerdere hotelappartementen in de prijsklasse € 239.500,- ex BTW VON tot € 349.500,- ex BTW VON. Met een fraai netto rendement en aantrekkelijke mogelijkheden voor eigen gebruik in een regio vol verrassingen.  

Alle hotelappartementen hebben de ruimte, het comfort en uitrustingsniveau van een appartement waar de gasten heerlijk van hun privacy kunnen genieten. Dat wordt aangevuld met het uitgebreide pakket aan hotelservices en -diensten zodat een verblijf ook echt zorgeloos en luxe is. Natuurlijk is de afwerking zeer hoogwaardig en ontbreekt het de gasten aan niets. Het boutique hotel kent een aantal parkings op eigen terrein, een fietsenberging aan de achterzijde en kent een fraaie architectuur die naadloos opgaat in de omgeving.  

Wilt u meer informatie?

Is uw interesse gewekt en wenst u meer informatie te ontvangen omtrent dit bijzondere project? Vul uw gegevens in en u ontvangt van ons een uitgebreide informatie-set met o.a. sfeerbrochure, rendementsprognose en ‘inspiring stories’ via e-mail.

Ervaar zelf de magie van Philippine!

Er is geen betere manier om maximaal geïnspireerd te worden omtrent dit unieke boutique hotel, dan door zelf de ‘magie’ van Philippine te ervaren. Uiteraard arrangeren wij met veel enthousiasme een afspraak op locatie met onze leisure makelaar Alexander Snoodijk. Geef uw voorkeur voor een persoonlijke afspraak aan in de opmerkingen of neem contact met ons op via telefoon +31(0)88 1900 222 of e-mail info@teamleisure.nl.  

Ons nieuwe project Boutique Hotel Philippine in Zeeuws-Vlaanderen is niet onopgemerkt gebleven; tal van publicaties hebben ondertussen het nieuws “opgepikt”, allen even enthousiast over de komst van deze geweldige toevoeging aan de culinaire omgeving.

10 juni 2023 (PZC):
‘Culinaire genieters verdienen een sjiek Boutique Hotel in mosseldorp bij uitstek: Philippine’. 

30 juni 2023 (Brabant in Business):
Nieuw Boutique Hotel Philippine biedt particulieren de mogelijkheid om te investeren. 

12 september 2023 (Horeca Platform):
Philippine krijgt zijn Boutique Hotel. 

11 oktober 2023 (AD):
Voorbereidingen bouw luxe Boutique Hotel Philippine op oor na gevild. 

Een parel aan de oppervlakte

Philippine is het culinaire ‘mekka’ voor de levensgenieter. Het relatief kleine dorp telt maar liefst zeven gespecialiseerde en gerenommeerde mosselrestaurants en allen staan ze bekend om een specifiek gerecht: heerlijke, dagverse mosselen. Dit is van oudsher zo ontstaan nadat Philippine lange tijd hét centrum van de mosselhandel en -visserij was. Culinair toeristen komen van heinde en verre naar dit unieke ‘mosseldorp’ om hier te genieten van het goede des levens.

Aan deze prachtige parel ontbrak echter nog één ding, net dat laatste beetje glans: een luxe overnachtingsmogelijkheid. Die gaat TEAM Concepts in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje en hotelexploitant Kloeg Collection realiseren. Boutique Hotel Philippine krijgt 20 luxe hotelsuites en -appartementen, optimaal ingericht om van de bourgondische levensstijl en fantastische omgeving te genieten.

De lokale gemeente, restaurateurs, bedrijven en inwoners juichen de komst van Boutique Hotel Philippine toe. Eindelijk het hotel waar hun gasten al zo lang om vragen! Het komt er… en hoe!

2 persoons Hotelsuite

Deze hotelsuites zijn circa 27 tot 28 m2 groot en zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het boutique hotel met een fijne buitenruimte. Helemaal comfortabel en luxe ingericht voor een verblijf op niveau. Kortstondig of wat langdurig. De pantry- / cocktailbar zorgt voor een ‘welkom thuis’ gevoel.

2 persoons Hotelappartement

Deze hotelappartementen zijn circa 41 tot 45m2 en zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het boutique hotel met een fijne buitenruimte. Zéér comfortabel en luxe ingericht voor een verblijf op niveau. Doordat deze hotelappartementen een separate slaapkamer hebben, zijn ze bij uitstek ook geschikt voor een iets langer verblijf. De pantry- / cocktailbar biedt u ook optimale vrijheid gedurende uw verblijf.

2 persoons Hotelappartement Deluxe

Deze hotelappartementen zijn circa 38 tot 41m2 en vergelijkbaar met het hiervoor benoemde type “2 persoons hotelappartement”, met dien verstande dat dit type is gelegen aan de voorzijde met uitzicht op het geclassificeerde Philipsplein en voorzien is van een luxe slaapkamer met ‘en suite badkamer’ met ligbad én douche.

4 persoons Family Hotelappartement

Dit heerlijke type hotelappartement, met twee slaapkamers ‘aan boord’, is helemaal geëquipeerd om met 4 personen te kunnen verblijven. Uitstekend voor een kort verblijf, maar ook perfect geëquipeerd om wat langer van te kunnen genieten. Het gezelschap ontmoet elkaar in de entourage van de eigen pantry- / cocktailbar in het hotelappartement. Met een gebruiksoppervlakte van circa 51 tot 56m2 en een ligging aan het mooie Philipsplein is dit een uitstekende keuze.

2 persoons Wellness Hotelappartement

Het neusje van de zalm. Voor de liefhebbers die zich naast het culinaire thema van o.a. de eigen pantry- / cocktailbar – graag helemaal laten onderdompelen in de luxe van wellness in de ‘en suite badkamer’ met daarin natuurlijk een fantastisch en luxe ligbad van alle gemakken voorzien, een heerlijke douche en natuurlijk een eigen sauna. Met een gebruiksoppervlakte van circa 45 tot 50 m2.

Profiteer van een aantrekkelijk rendement in combinatie met het plezier van eigen gebruik

Ambassadeurs aan het woord...

Wie kunnen de magie van culinair Philippine beter beschrijven dan onze ambassadeurs?

“Sowieso is er in Zeeuws-Vlaanderen een groot gebrek aan hoogwaardige accommodaties. Nu komt het er vaak op neer dat we onze gasten ‘aan de overkant’ in Middelburg laten overnachten. Maar zodra er een mooi hotel in Philippine komt, zal ik mijn gasten daar zeker onderbrengen. Het zou ideaal zijn wanneer ze na het eten gewoon naar hun hotel kunnen lopen.”

Martin Verbrugge van Verbrugge International

Martin Verbrugge van Verbrugge International

“Sowieso is er in Zeeuws-Vlaanderen een groot gebrek aan hoogwaardige accommodaties. Nu komt het er vaak op neer dat we onze gasten ‘aan de overkant’ in Middelburg laten overnachten. Maar zodra er een mooi hotel in Philippine komt, zal ik mijn gasten daar zeker onderbrengen. Het zou ideaal zijn wanneer ze na het eten gewoon naar hun hotel kunnen lopen.”

Aan het gezellige dorpsplein waaraan Boutique Hotel Philippine komt te liggen, zit onder meer Café Restaurant De Zwaan.

Olaf & Barbara Café Restaurant De Zwaan

Olaf & Barbara Café Restaurant De Zwaan

Aan het gezellige dorpsplein waaraan Boutique Hotel Philippine komt te liggen, zit onder meer Café Restaurant De Zwaan. “Ik vind het geweldig en zie alleen maar mogelijkheden. In Philippine is echt behoefte aan dit hotel. Gasten geven vaak genoeg aan het jammer te vinden dat ze nog moeten rijden en dus geen flesje wijn kunnen bestellen. Met de komst van het hotel kunnen wij als restaurateurs dus ook beter aan de wensen van onze gasten voldoen.”

Joris en Manon runnen al dertig jaar het gerenommeerde restaurant Auberge des Moules. 

Joris & Manon Auberge des Moules

Joris & Manon Auberge des Moules

Joris en Manon runnen al dertig jaar het gerenommeerde restaurant Auberge des Moules. “We zijn heel blij met de komst van Boutique Hotel Philippine en weten zeker dat het een succes wordt. We krijgen heel vaak de vraag van gasten of en waar ze hier in de buurt kunnen overnachten. Zo fijn dat we straks Boutique Hotel Philippine kunnen voorstellen in plaats van een hotel veel verderop, zoals in Gent. Zo kunnen we onze gasten nog blijer maken en dat is wat we het liefste doen.”

Architectuur & interieur

Boutique Hotel Philippine past perfect in de karakteristieke omgeving van het Philipsplein. Toeval is dat zeker niet. Architect Ellen van de Velde heeft slim ingespeeld op de kleinschaligheid van het plein en de omliggende woningen. De architect heeft een driedeling in het ontwerp gemaakt waardoor het hotel uit drie aparte gebouwen lijkt te bestaan. Voor de realisatie hiervan heeft ze zich gericht op wat zij ‘de speeltuin van de architect’ noemt: met kleine details unieke impact creëren.

In Boutique Hotel Philippine klopt alles. Interieurontwerpers Maureen Mak van Waay (Studio Hank) en Nicole Helmans (Blom Interieurs) hebben invulling gegeven aan de bijzonder luxueuze inrichting van het hotel. Hier komen gasten terecht in een warme, huiselijke omgeving met ‘smaakvolle’ kleuren als wijnrood en chocoladebruin. In het hotelappartement zelf is de luxe pantry-cocktailbar het eerste wat ze zien en al gauw nodigen de lekkernijen, kookboeken, het luxe serviesgoed en het comfortabele meubilair hen uit om hun culinaire beleving mooi te starten of af te sluiten.

Dream team...

Voor de realisatie en exploitatie van Boutique Hotel Philippine is een geweldig team van vakspecialisten samengesteld. Stuk voor stuk zeer ervaren en gedreven experts in hun vakgebied.

TEAM Concepts is gespecialiseerd in strategie en conceptontwikkeling van recreatieve vastgoedprojecten. Waar velen een stuk grond of een oud gebouw zien, ziet TEAM Concepts een kansrijke ontwikkeling. Hoe kan het dat niemand deze kans nog gegrepen heeft? Dat was onze eerste reactie bij het ontdekken van deze fantastische ontwikkellocatie. Een culinair mekka dat letterlijk smeekt om een luxe verblijfsaccommodatie voor de veelal welgestelde gasten van de hoogwaardige restaurants in Philippine en haar directe omgeving . En dit in een prachtige regio die nog zoveel meer te bieden heeft. 

TEAM Concepts

TEAM Concepts

TEAM Concepts is gespecialiseerd in strategie en conceptontwikkeling van recreatieve vastgoedprojecten. Waar velen een stuk grond of een oud gebouw zien, ziet TEAM Concepts een kansrijke ontwikkeling. Hoe kan het dat niemand deze kans nog gegrepen heeft? Dat was onze eerste reactie bij het ontdekken van deze fantastische ontwikkellocatie. Een culinair mekka dat letterlijk smeekt om een luxe verblijfsaccommodatie voor de veelal welgestelde gasten van de hoogwaardige restaurants in Philippine en haar directe omgeving . En dit in een prachtige regio die nog zoveel meer te bieden heeft. 

Een hotel vraagt om finesse, specialisme en besef van de hoge eisen van een 4-sterren plus verblijfsaccommodatie. Dit is next level bouwen. De transformatie van de twee bestaande panden naar een luxe boutique hotel is in handen van het Zeeuwse Aannemingsbedrijf Fraanje. Met het vaste team vakmensen van de afdeling Utiliteitsbouw van Fraanje heeft TEAM Concepts de afgelopen jaren veel expertise opgedaan bij de ontwikkeling en realisatie van hotelprojecten.

Aannemings bedrijf Fraanje

Aannemings bedrijf Fraanje

Een hotel vraagt om finesse, specialisme en besef van de hoge eisen van een 4-sterren plus verblijfsaccommodatie. Dit is next level bouwen. De transformatie van de twee bestaande panden naar een luxe boutique hotel is in handen van het Zeeuwse Aannemingsbedrijf Fraanje. Met het vaste team vakmensen van de afdeling Utiliteitsbouw van Fraanje heeft TEAM Concepts de afgelopen jaren veel expertise opgedaan bij de ontwikkeling en realisatie van hotelprojecten.

Kloeg Collection is een Zeeuws familiebedrijf waar hospitality bijna letterlijk door de aderen stroomt. De gerenommeerde Zeeuwse hotelketen staat bekend om exclusieve accommodaties en uitmuntende service. De groeiende organisatie heeft dit jaar meer dan elf 4-sterren plus (hotel)exploitaties in zijn collectie en Boutique Hotel Philippine komt daar straks bij. Daarmee profiteert het hotel mee van de slagkracht in promotie en marketing en de schaalvoordelen van Kloeg Collection.

Kloeg Collection

Kloeg Collection

Kloeg Collection is een Zeeuws familiebedrijf waar hospitality bijna letterlijk door de aderen stroomt. De gerenommeerde Zeeuwse hotelketen staat bekend om exclusieve accommodaties en uitmuntende service. De groeiende organisatie heeft dit jaar meer dan elf 4-sterren plus (hotel)exploitaties in zijn collectie en Boutique Hotel Philippine komt daar straks bij. Daarmee profiteert het hotel mee van de slagkracht in promotie en marketing en de schaalvoordelen van Kloeg Collection.

Architect Ellen van de Velde heeft slim ingespeeld op de omgeving van het Philipsplein en haar directe omgeving. Afwisseling in de kleur van het metselwerk met daarin leuke, speelse details. Losse dakkapellen die ieder bij ‘hun gevel’ lijken te horen. Slanke, verticale raamkozijnen die bij de ene gevel wat uitsteken en bij de andere juist wat verzonken zijn. Alle kleine details zijn leuke verrassingen die je pas echt goed ziet wanneer je dichter bij het hotel komt, maar die samen ook van veraf een duidelijke impact hebben.

Architect Ellen van de Velde

Architect Ellen van de Velde

Architect Ellen van de Velde heeft slim ingespeeld op de omgeving van het Philipsplein en haar directe omgeving. Afwisseling in de kleur van het metselwerk met daarin leuke, speelse details. Losse dakkapellen die ieder bij ‘hun gevel’ lijken te horen. Slanke, verticale raamkozijnen die bij de ene gevel wat uitsteken en bij de andere juist wat verzonken zijn. Alle kleine details zijn leuke verrassingen die je pas echt goed ziet wanneer je dichter bij het hotel komt, maar die samen ook van veraf een duidelijke impact hebben.

Ieder hotel heeft een eigen karakter, gebaseerd op onder meer de omgeving en de architectuur. Maar hoe laat je dat karakter ook binnen tot leven komen? Daar is veel creativiteit en visie voor nodig. Interieurontwerpers Maureen Mak van Waay (Studio Hank) en Nicole Helmans (Blom Interieurs) gingen de uitdaging aan en hebben een passend interieurconcept ontwikkeld gebaseerd op de beleving van culinair Philippine. 

Blom interieurs & Studio Hank

Blom interieurs & Studio Hank

Ieder hotel heeft een eigen karakter, gebaseerd op onder meer de omgeving en de architectuur. Maar hoe laat je dat karakter ook binnen tot leven komen? Daar is veel creativiteit en visie voor nodig. Interieurontwerpers Maureen Mak van Waay (Studio Hank) en Nicole Helmans (Blom Interieurs) gingen de uitdaging aan en hebben een passend interieurconcept ontwikkeld gebaseerd op de beleving van culinair Philippine. 

TEAM Leisure is gespecialiseerd in marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten. Doordacht en daadkrachtig. Zorgvuldig en vol van expertise. Ieder project in de portefeuille van TEAM Leisure is onderscheidend door een bijzonder concept, een unieke locatie en aantrekkelijk rendement. Of een combinatie van dit alles, zoals hier in Philippine.

TEAM Leisure

TEAM Leisure

TEAM Leisure is gespecialiseerd in marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten. Doordacht en daadkrachtig. Zorgvuldig en vol van expertise. Ieder project in de portefeuille van TEAM Leisure is onderscheidend door een bijzonder concept, een unieke locatie en aantrekkelijk rendement. Of een combinatie van dit alles, zoals hier in Philippine.

Buitenland in eigen land

Philippine ligt in Zeeuws-Vlaanderen, de achtertuin van Nederland. Hier heeft u direct bij het uitrijden van de Westerscheldetunnel het gevoel in een stukje buitenland in eigen land terechtgekomen te zijn. De tijd lijkt er te vertragen. Hier genieten mensen van het goede en bourgondische leven, net als de zuiderburen iets verderop. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Zeeuws-Vlaanderen een uitzonderlijk hoge concentratie top- en sterrenrestaurants kent. In de kleinste dorpen vindt u er de mooiste parels. Een weekendje culinair Zeeuws-Vlaanderen ontdekken is dan ook zeker een aanrader. En de regio heeft nog veel meer te bieden dan dat!

Een uniek polderlandschap waarin het heerlijk fietsen en wandelen is, met beschermde natuurgebieden als het Verdronken land van Saeftinghe, de Braakman en ’t Zwin. Zeeuws-Vlaanderen heeft authentieke plaatjes zoals Hulst en Sluis, maar ook de stoere havenstad Terneuzen. Net over de grens liggen prachtige steden als Antwerpen, Gent, Brugge en Knokke. Bekende badplaatsen als Breskens, Cadzand, Nieuwvliet-Bad en kunstenaarsdorp Groede verwelkomen gezamenlijk jaarlijks miljoenen bezoekers. Philippine, dat centraal in Zeeuws-Vlaanderen ligt, is de ideale uitvalsbasis om al dit moois te verkennen en Boutique Hotel Philippine de ideale verblijfsaccommodatie om steeds naar terug te keren.

Jaarlijkse bezoekers: circa 1 miljoen
Hotels: geen

In het meest zuidelijke deel van Zeeland, nabij de Belgische grens, bruist een uniek ‘stadje’ dat ‘wereldberoemd’ is op gebied van gastronomie. De talrijke restaurants ontvangen er jaarlijks ruim 1 miljoen gasten! En het aantal hotels? Nul…
Welkom in Philippine.

Back To Top