skip to Main Content

Verkocht: Boutique Hotel Rijks

Rijkelijk genieten in een stad vol historie én toekomst

Het Rijksmonumentale ‘Oude Manhuis’ in het hart van Goes is getransformeerd tot een bijzonder Boutique. Alle 40 hotelkamers en hotelsuites in Boutique Hotel Rijks werden door TEAM Leisure in een maand tijd succesvol verkocht aan particuliere beleggers. In februari 2021 opende Boutique Hotel Rijks haar deuren.

Een perfecte combinatie van een mooie en duurzame investering, eigen gebruik en een interessant rendement.

Jaap Vonk, eigenaar in Boutique Hotel Rijks

TEAM Concepts (zusterbedrijf van TEAM Leisure) ontwikkelde het Rijksmonumentale ‘Oude Manhuis’ in het hart van Goes tot een bijzonder boutique hotel met 40 hotelkamers en hotelsuites. Dit bijzondere pand met aan de achterzijde de sfeervolle ‘manhuistuin’ is door Bouwgroep Peters volledig verbouwd en getransformeerd tot een comfortabel stadshotel.

In Boutique Hotel Rijks zijn op een prachtige natuurlijke manier historie en hedendaagse comfort samengebracht in een concept vol sfeer en luxe. De interieurarchitectuur is geheel en respectvol afgestemd op het monumentale pand én sluit tegelijkertijd naadloos aan bij de wens naar een modern en hoogwaardig serviceniveau. Boutique Hotel Rijks ligt aan de monumentale Manhuistuin, een bijzondere oase van rust midden in de stad. Met groot respect voor deze groene oase biedt Boutique Hotel Rijks haar gasten een duurzaam en luxe verblijf in de binnenstad.

Duurzaamheid gaat tegenwoordig veelal over het gebruik van nieuwe duurzame materialen en technieken in nieuwbouw projecten. Écht duurzaam wordt het pas wanneer materialen hergebruikt worden, zoals dat het geval is bij Boutique Hotel Rijks. Immers, het gebouw dat zijn oorsprong heeft in 1656 kreeg anno 2020 wederom een nieuwe invulling en wordt zodoende duurzaam hergebruikt. Duurzaamheid in optima forma dus.

www.hotelrijks.nl

Dit project is succesvol verkocht. Meer weten over andere investeringsmogelijkheden? Wij inspireren u graag! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top