skip to Main Content

Boutique Hotel Rijks

Rijkelijk genieten in een stad vol historie én toekomst

Het voormalige ‘Oude Manhuis’ aan de Zusterstraat is een van de meer bekende Rijksmonumenten van Goes. Begin 2021 opende Boutique Hotel Rijks haar deuren in dit prachtige pand in het centrum van deze stad. Inmiddels is het ‘the place to be’ voor onder meer zakelijke gasten en koppels die een weekendje of een paar dagen in het bruisende Goes door willen brengen. Maar ook een langer verblijf is heel goed mogelijk in dit luxe Boutique Hotel, want er zijn diverse hotelappartementen compleet met keuken en lounge en zelfs een privé sauna behoort tot de mogelijkheden.

Investeringskansen
Met enige regelmaat, zo ook op dit moment, doen zich interessante mogelijkheden voor om te investeren in een unieke hotelsuite in dit prachtige cityhotel vanaf €149.500,- excl. btw vrij op naam. Meer weten over deze kansen? Wij vertellen u graag meer tijdens een rondleiding in dit sfeervolle hotel. Maak een afspraak via 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Een perfecte combinatie van een mooie en duurzame investering, eigen gebruik en een interessant rendement.

Jaap Vonk, eigenaar in Boutique Hotel Rijks

TEAM Concepts (zusterbedrijf van TEAM Leisure) ontwikkelde het Rijksmonumentale ‘Oude Manhuis’ in het hart van Goes tot een bijzonder boutique hotel met 40 hotelkamers en hotelsuites. Dit bijzondere pand met aan de achterzijde de sfeervolle ‘manhuistuin’ is door Bouwgroep Peters volledig verbouwd en getransformeerd tot een comfortabel stadshotel.

In Boutique Hotel Rijks zijn op een prachtige natuurlijke manier historie en hedendaagse comfort samengebracht in een concept vol sfeer en luxe. De interieurarchitectuur is geheel en respectvol afgestemd op het monumentale pand én sluit tegelijkertijd naadloos aan bij de wens naar een modern en hoogwaardig serviceniveau. Boutique Hotel Rijks ligt aan de monumentale Manhuistuin, een bijzondere oase van rust midden in de stad. Met groot respect voor deze groene oase biedt Boutique Hotel Rijks haar gasten een duurzaam en luxe verblijf in de binnenstad.

Duurzaamheid gaat tegenwoordig veelal over het gebruik van nieuwe duurzame materialen en technieken in nieuwbouw projecten. Écht duurzaam wordt het pas wanneer materialen hergebruikt worden, zoals dat het geval is bij Boutique Hotel Rijks. Immers, het gebouw dat zijn oorsprong heeft in 1656 kreeg anno 2020 wederom een nieuwe invulling en wordt zodoende duurzaam hergebruikt. Duurzaamheid in optima forma dus.

Unieke kans!

In dit project zijn momenteel enkele kansen beschikbaar. Meer weten over deze investeringsmogelijkheden? Wij inspireren u graag! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top