skip to Main Content

Met trots presenteren wij u onze actuele Inspiring Selection met waardevaste investeringen op toplocaties, waarvan de meeste direct beschikbaar zijn. Uw eigen pied-à-terre in de populaire vakantieprovincie Zeeland. Aan de kunst of in één van haar bruisende steden.

Boutique Hotel Rijks, Goes

Heerlijk overnachten in het historische hart. wat een sfeer!

Professionele exploitatie- en verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

4,5 – 5% netto rendement

Midden in de bruis van het centrum van Goes worden gasten sinds februari 2021 gastvrij omarmd door een combinatie van luxe en een unieke, authentieke sfeer. Welkom in Boutique Hotel Rijks; een fantastisch ‘Cityhotel’ in een monumentaal pand, waarvandaan u de perfecte uitvalsbasis ervaart voor prachtige dagtrips. Zo geniet u binnen 15 minuten bijvoorbeeld van het Veerse Meer, waar uw ‘watersporthart’ ongetwijfeld sneller van gaat kloppen. Beleef ook de rijke Zeeuwse onderwaterwereld met een uniek biosysteem en ga duiken in het pittoreske Wemeldinge. Of proef al het moois dat de zee te bieden heeft in de ‘Seafood hoofdstad’ van Zeeland; Yerseke. Heeft u een voorliefde voor het strand? Het uitgestrekte Noordzeestrand is op ca. 20 minuten autorijden gelegen en staat bekend als één van de schoonste stranden van Nederland. Diverse suites beschikbaar v.a. € 139.500,- tot € 189.500,- v.o.n.

BEL of MAIL
met Alexander en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

online quotes

Feitelijk een no-brainer!

Wie het nieuws goed volgt weet dat er op het gebied van grondstofprijzen, energieprijzen en prijzen van bouwmaterialen nogal het nodige gaande is. Daardoor worden diverse projecten uitgesteld of zelfs al afgesteld. Profiteer nu van onze “grab & go” projecten. Investeren in (bijna) afgeronde projecten volgens een simpele formule: snel rendement, vaste prijzen en een overzichtelijk proces.

Hotel St. Joris, Middelburg

Een prachtig Cityhotel in het centrum van monumentenstad Middelburg

4 – 5,5% netto rendement

Professionele exploitatie- en verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

De Middelburgse Sint Jorisdoelen – gelegen in het centrum van de Zeeuwse monumentenstad – wordt getransformeerd naar een luxe Cityhotel. Hier worden 54 City Rooms, City Suites en City Apartments gerealiseerd. De bouw is in volle gang en naar verwachting kunnen in het voorjaar van 2023 de eerste gasten ontvangen worden. Wij informeren u graag over de laatste aantrekkelijke kansen om eigenaar te worden en te investeren in dit prachtige pand.

BEL of MAIL
met Alexander en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

Vaste verkoopprijzen,
wel zo duidelijk.

Projecten waarbij er qua prijs voor u als investeerder helemaal geen onduidelijkheden zijn. Een vaste prijs voor een mooi en compleet product. U hebt nergens omkijken naar en profiteert snel van rendement. Gemakkelijker en overzichtelijker kunnen we het voor u niet maken. Dat de geldontwaarding – als gevolg van koopkrachtverlies door inflatie – van geld op de bank op deze wijze kan worden ‘ontlopen’ is direct een mooie bijkomstigheid.

online quotes-2

hotel de timmerfabriek, vlissingen

de nieuwe hotspot van zeeland. rijksmonument vol rendement.

Professionele exploitatie- en verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

4,5 – 5% netto rendement

Op een bijzondere locatie, op de kop van hét ‘nautische kwartier’ van Vlissingen, heeft Hotel de Timmerfabriek recent haar deuren geopend. De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 is getransformeerd tot een 4-sterren hotel met culinaire Gastrobar. Er zijn 68 luxe kamers en suites en een restaurant, een bar en een terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring. Voor ontbijt, borrel en diner bent u van harte welkom in de Gastrobar. Hier geniet u op elk moment van de dag van eerlijk en puur eten. De chefkoks verwennen u graag met hoogstaande gerechten, gemaakt van herkenbare en lokale producten. Op het terras geniet u van de zon en het uitzicht. Prijzen v.a. € 179.500,- v.o.n. tot € 399.500,- v.o.n.

BEL of MAIL
met Alexander en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

Wel zo’n fijn idee,
die waardevastheid.

Het aardige van een investering in vastgoed is dat het altijd ‘inflatie-bestendig’ is gebleken. Een investering in vastgoed is feitelijk een inflatie-corrigerende investering. Door inflatie stijgen de prijzen en zo dus ook de verhuurprijzen van recreatieve accommodaties, dat vertaalt zich ook in hogere huurinkomsten en dus een waardevastheid van de vastgoed investering.

online quotes-2

De Dokwerker te Vlissingen

Powered by Hotel De Timmerfabriek, gelegen in de Stad aan Zee!

4 – 5,5% nettorendement

Professionele exploitatieen verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

Het succesvolle Timmerfabriek-concept bestaat uit twee onderdelen; het hotel – gevestigd in de Rijksmonumentale Timmerfabriek – én het nieuw te bouwen project De Dokwerker Vlissingen, ook wel bekend als ‘Timmerfabriek Apartments’. De Dokwerker biedt u nog enkele interessante investeringsmogelijkheden. U investeert al in dit succesvolle Timmerfabriek-concept v.a. slechts € 224.500,- tot
€ 299.500,- excl. btw v.o.n.

> Bouw gestart, opening voorjaar 2023.
> Bekijk hier de laatste bouwupdate.
> Bekijk hier de film over De Dokwerker en Hotel de Timmerfabriek.

BEL of MAIL
met Alexander en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

online quotes-4

Die heeft u 'te pakken',
geen overdrachtsbelasting.

De overdrachtsbelasting staat op het punt om verhoogd te worden van 8% naar ruim 10,4%. Het is dan heel fijn om te weten dat er bij de Dokwerker helemaal géén sprake is van overdrachtsbelasting, doch alleen van omzetbelasting (BTW), maar die is voor u als koper volledig aftrekbaar. Uw eerste voordeel heeft u dus al ‘te pakken’.

Back To Top