skip to Main Content

PARELS VISSEN!
Stop met passief dobberen, sla actief en direct iets aan de haak. Nu investeren om snel te renderen. Het kan! “There’s plenty of fish in the sea”, maar samen vissen we de parels eruit.

Uw eigen pied-à-terre in de populaire vakantieprovincie Zeeland. Aan de kust of in één van haar bruisende steden. Geniet van uw eigen luxe hotelsuite of -appartement én van een aantrekkelijk nettorendement. Met trots presenteren wij u onze actuele Inspiring Selection met waardevaste investeringen op toplocaties, waarvan de meeste direct beschikbaar zijn.

hotel st. joris, Middelburg

Een prachtig Cityhotel in het centrum van monumentenstad Middelburg

4 – 5,5% netto rendement

Professionele exploitatie- en verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

De Middelburgse Sint Jorisdoelen – gelegen in het centrum van de Zeeuwse monumentenstad – wordt getransformeerd naar een luxe Cityhotel. Hier worden 54 City Rooms, City Suites en City Apartments gerealiseerd. De bouw is in volle gang en naar verwachting kunnen in het voorjaar van 2023 de eerste gasten ontvangen worden. Wij informeren u graag over de laatste aantrekkelijke kansen om eigenaar te worden en te investeren in dit prachtige pand.

> Aantrekkelijke prijzen v.a. € 179.500,- tot € 189.500 excl. btw. v.o.n.
> Bouw gestart, opening voorjaar 2023.
> Bekijk hier de inspirerende film over Hotel St. Joris.

BEL of MAIL
met Alexander Snoodijk en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

Boutique Hotel Rijks, Goes

Heerlijk overnachten in het historische hart. wat een sfeer!

Professionele exploitatie- en verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

4,5 – 5% netto rendement

Midden in de bruis van het centrum van Goes worden gasten sinds februari 2021 gastvrij omarmd door een combinatie van luxe en een unieke, authentieke sfeer. Welkom in Boutique Hotel Rijks; een fantastisch ‘Cityhotel’ in een monumentaal pand, waarvandaan u de perfecte uitvalsbasis ervaart voor prachtige dagtrips. Zo geniet u binnen 15 minuten bijvoorbeeld van het Veerse Meer, waar uw ‘watersporthart’ ongetwijfeld sneller van gaat kloppen. Beleef ook de rijke Zeeuwse onderwaterwereld met een uniek biosysteem en ga duiken in het pittoreske Wemeldinge. Of proef al het moois dat de zee te bieden heeft in de ‘Seafood hoofdstad’ van Zeeland; Yerseke. Heeft u een voorliefde voor het strand? Het uitgestrekte Noordzeestrand is op ca. 20 minuten autorijden gelegen en staat bekend als één van de schoonste stranden van Nederland.

> Diverse suites beschikbaar v.a. € 139.500,- tot € 189.500,- v.o.n.

BEL of MAIL
met Alexander en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

Daarom. nu investeren
in recreatief vastgoed

De lage (en zelfs negatieve) spaarrente doet veel mensen nadenken over andere mogelijkheden om hun vermogen te laten renderen. Terecht! U gaat er tegenwoordig op achteruit wanneer u niets doet. De beurs is een optie, maar de grilligheid daarvan schrikt velen af. Investeren in recreatief vastgoed wordt daarentegen steeds populairder. Waarom is dat eigenlijk?
Lees het hier!

Zeeland

hotel de timmerfabriek, vlissingen

de nieuwe hotspot van zeeland. rijksmonument vol rendement.

Professionele exploitatie- en verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

4,5 – 5% netto rendement

Op een bijzondere locatie, op de kop van hét ‘nautische kwartier’ van Vlissingen, heeft Hotel de Timmerfabriek recent haar deuren geopend. De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 is getransformeerd tot een 4-sterren hotel met culinaire Gastrobar. Er zijn 68 luxe kamers en suites en een restaurant, een bar en een terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring. Voor ontbijt, borrel en diner bent u van harte welkom in de Gastrobar. Hier geniet u op elk moment van de dag van eerlijk en puur eten. De chefkoks verwennen u graag met hoogstaande gerechten, gemaakt van herkenbare en lokale producten. Op het terras geniet u van de zon en het uitzicht

> Prijzen v.a. € 179.500,- v.o.n. tot € 399.500,- v.o.n.
> Bekijk hier de video van de ‘Grand opening’. 

BEL of MAIL
met Alexander en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

Ontmoet de mensen van TEAM Concepts

Achter alle bijzondere projecten die TEAM Leisure hier presenteert schuilt de ontwikkelkracht van TEAM Concepts. Zij zijn altijd alert op nieuwe kansen om dergelijke projecten voor u te ontwikkelen. Wilt u eens samen met de eigenaren, Paul Huges en Joeri Beekman, van gedachten wisselen. Maak gerust een afspraak om samen te denken in mogelijkheden: 088 1900 222info@conceptsrealestate.com

St Joris - TEAM Concepts

De Dokwerker te Vlissingen

Powered by Hotel De Timmerfabriek, gelegen in de Stad aan Zee!

4 – 5,5% nettorendement

Professionele exploitatieen verhuur door Kloeg Collection

Compleet met luxe interieur

Het succesvolle Timmerfabriek-concept bestaat uit twee onderdelen; het hotel – gevestigd in de Rijksmonumentale Timmerfabriek – én het nieuw te bouwen project De Dokwerker Vlissingen, ook wel bekend als ‘Timmerfabriek Apartments’. De Dokwerker biedt u nog enkele interessante investeringsmogelijkheden. U investeert al in dit succesvolle Timmerfabriek-concept v.a. slechts € 224.500,- tot
€ 299.500,- excl. btw v.o.n.

> Bouw gestart, opening voorjaar 2023.
> Bekijk hier de laatste bouwupdate.
> Bekijk hier de film over De Dokwerker en Hotel de Timmerfabriek.

BEL of MAIL
met Alexander en informeer
naar de actuele, nog beschikbare parels.

Back To Top