skip to Main Content

Hotel De Timmerfabriek

De nieuwe hotspot van Zeeland!

Het Scheldekwartier in Vlissingen ondergaat een ware metamorfose, het wordt een ongeëvenaarde hotspot aan de zonnige Zeeuwse kust in De Stad aan Zee! Een bijzonder en beeldbepalend landmark in dit gebied is de Rijksmonumentale Timmerfabriek.

Hotel De Timmerfabriek – UITVERKOCHT
De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 wordt momenteel getransformeerd tot een 4-sterren urban leisure hotel. Het hotel biedt plaats aan 68 luxe hoteleenheden, onderverdeeld in Court Lodges, Cubes, Lofts en een zeer riant en luxe penthouse in het torentje. Daarnaast zijn in het hotel diverse faciliteiten gesitueerd zoals de receptie, bar, lounge, het restaurant en een heerlijk terras met zicht op de luxe jachten van Amels/Damen. Alle eenheden in het hotel zijn inmiddels verkocht. Het hotel opent naar verwachting in de lente van 2022 haar deuren.

De Dokwerker/Timmerfabriek Apartments – LAATSTE KANSEN
Direct naast de monumentale Timmerfabriek wordt De Dokwerker (powered by Hotel de Timmerfabriek) gerealiseerd; een stoer, nieuw gebouw met 58 compacte hotelappartementen. Dit stedelijke, industriële gebouw is een uitbreiding van het succesvolle naastgelegen Hotel De Timmerfabriek. De combinatie van deze twee projecten zorgt voor een synergie die zijn weerga niet kent!
KLIK VOOR MEER INFORMATIE EN DE BROCHURE VAN DE DOKWERKER VLISSINGEN

Een luxe interieur

Waar ooit schitterende scheepsinterieurs werden gebouwd met de mooiste materialen, wordt er in Hotel De Timmerfabriek een schitterend concept gerealiseerd met de mooiste rendementen. Bekijk hier een impressie van het indrukwekkende modelappartement in Hotel De Timmerfabriek.

Inspiring stories

We nemen u graag mee in de dynamiek van de ontwikkelingen en tonen trots alle bijzondere kwaliteiten én actualiteiten rondom Het Timmerfabriek-concept!

Start Bouw De Dokwerker Vlissingen

De Dokwerker Vlissingen; een splinternieuw gebouw dat wordt gebouwd op een historische locatie aan het…

lees verder
De Dokwerker – powered by Hotel De Timmerfabriek

De realisatie van De Dokwerker Vlissingen staat in de startblokken! De schaarste wordt steeds groter;…

lees verder
De Dokwerker – interview Michel Kloeg

Direct naast de monumentale Timmerfabriek in Vlissingen wordt De Dokwerker gerealiseerd; een stoer appartementenhotel met…

lees verder
Ontwikkelingen bij Hotel De Timmerfabriek

Niet alleen De Timmerfabriek maakt een fenomenale metamorfose door, het gehele gebied - Het Scheldekwartier-…

lees verder

Stad aan Zee

150%. Dat is de te verwachten stijging van het toerisme in Zeeland van 2019 tot 2030. Zeeland is booming! Toeristen vinden in onze provincie precies wat ze zoeken: rust, ruimte, vertier en een luxe vakantieverblijf. Daarnaast profiteert Vlissingen als Zeeuwse stad mee met de opkomende trend van urban leisure: een kort en comfortabel verblijf in een bruisende stad. Samen met de ontwikkelingen die Vlissingen anno 2022 doormaakt, kunnen we hier met recht spreken van de ‘rising star’ van Zeeland.

Vlissingen zakelijk
Waar Vlissingen toeristen veel te bieden heeft met zijn vele voorzieningen, prachtige zee, heerlijke stranden, indrukwekkende scheepvaart en tal van bezienswaardigheden, is deze ‘Stad aan Zee’ ook een belangrijke zakenstad. Vlissingen kent veel zakelijke bezoekers, gasten en relaties van (internationale) bedrijven en hoogopgeleide expats die hier op projectbasis komen werken. Deze zakenlieden zullen in De Dokwerker de ideale verblijfs- en uitvalsbasis ervaren.

Het icoon van Vlissingen!

Hotel De Timmerfabriek is gelegen op het zogenaamde Timmerplein. Het Timmerplein is gelegen in het Scheldekwartier, een gebied met een rijke historie. Bij de ontwikkeling van het Scheldekwartier is gekozen voor het behoud van industrieel maritiem erfgoed.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top