skip to Main Content

Hotel De Timmerfabriek

De nieuwe hotspot van Zeeland!

Het Scheldekwartier in Vlissingen ondergaat een ware metamorfose, het wordt een ongeëvenaarde hotspot aan de zonnige Zeeuwse kust in De Stad aan Zee! Een bijzonder en beeldbepalend landmark in dit gebied is de Rijksmonumentale Timmerfabriek, Hotel de Timmerfabriek.

Binnen ons uitgebreide portfolio vinden wij altijd de ideale investeringskans voor u! Bekijk hier het indrukwekkende aanbod aan unieke kansen binnen onze projecten. 

Grand opening Hotel de Timmerfabriek

Donderdag 19 mei 2022 vond de officiële opening plaats van Hotel de Timmerfabriek te Vlissingen. Wat een fantastische avond, mede mogelijk gemaakt door het bevlogen team van hotelorganisatie Kloeg Collection. Wij danken alle nieuwe eigenaren voor het vertrouwen en feliciteren hen nogmaals met deze fenomenale nieuwe hotspot van Zeeland!

Een fenomenaal eindresultaat!

Op zondag 1 mei 2022 ontving Hotel de Timmerfabriek te Vlissingen haar eerste gasten. Een heel bijzonder moment na een intensieve, maar zeer waardevolle ‘ontwikkel-reis’ die in 2017 door ons zusterbedrijf TEAM Concepts gestart werd. Geniet u mee van het prachtige eindresultaat?

Heeft u nu zelf eens een idee voor een ontwikkeling op een (top)locatie zoals deze? TEAM Concepts komt graag met u in contact en nodigt u van harte uit voor een verse kop koffie en een goed gesprek in ons inspiratiecentrum te Goes.

Inspiring stories

We nemen u graag mee in de dynamiek van de ontwikkelingen en tonen trots alle bijzondere kwaliteiten én actualiteiten rondom Het Timmerfabriek-concept!

Historie van de Timmerfabriek

De Timmerfabriek werd in het begin van de 19e eeuw gebouwd in een gebied dat…

lees verder
Hotel De Timmerfabriek – ‘Grand Opening’ Aftermovie

Donderdag 19 mei 2022, vond de officiële opening plaats van Hotel de Timmerfabriek. Wat een…

lees verder
Showreel TEAM Concepts & TEAM Leisure

Zo nu en dan is het - in de hectiek van alle dag - goed…

lees verder
Start Bouw De Dokwerker Vlissingen

De Dokwerker Vlissingen; een splinternieuw gebouw dat wordt gebouwd op een historische locatie aan het…

lees verder

Stad aan Zee

150%. Dat is de te verwachten stijging van het toerisme in Zeeland van 2019 tot 2030. Zeeland is booming! Toeristen vinden in onze provincie precies wat ze zoeken: rust, ruimte, vertier en een luxe vakantieverblijf. Daarnaast profiteert Vlissingen als Zeeuwse stad mee met de opkomende trend van urban leisure: een kort en comfortabel verblijf in een bruisende stad. Samen met de ontwikkelingen die Vlissingen anno 2022 doormaakt, kunnen we hier met recht spreken van de ‘rising star’ van Zeeland.

Vlissingen zakelijk
Waar Vlissingen toeristen veel te bieden heeft met zijn vele voorzieningen, prachtige zee, heerlijke stranden, indrukwekkende scheepvaart en tal van bezienswaardigheden, is deze ‘Stad aan Zee’ ook een belangrijke zakenstad. Vlissingen kent veel zakelijke bezoekers, gasten en relaties van (internationale) bedrijven en hoogopgeleide expats die hier op projectbasis komen werken. Deze zakenlieden zullen in De Dokwerker de ideale verblijfs- en uitvalsbasis ervaren.

Het icoon van Vlissingen!

Hotel De Timmerfabriek is gelegen op het zogenaamde Timmerplein. Het Timmerplein is gelegen in het Scheldekwartier, een gebied met een rijke historie. Bij de ontwikkeling van het Scheldekwartier is gekozen voor het behoud van industrieel maritiem erfgoed.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top