skip to Main Content

Vanuit ons kantoor aan het bruisende Bleekveld in Goes staat ons team van enthousiaste leisure- en vastgoedspecialisten ieder dag voor u klaar. Vol passie en professionaliteit. Wanneer u vragen heeft over ons aanbod, de interessante investeringsmogelijkheden of gewoon graag eens inspirerend van gedachten wilt wisselen, verwelkomen we u van harte.

Maak uw afspraak of stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord: 088-1900 222

Team Leisure B.V.

Bleekveld 21
4461 DD Goes

+31(0)88 1900 222
info@teamleisure.nl

KvK 62942891
Onderdeel van TEAMforREAL B.V.

Contactformulier

Route

Onderstaand vindt u uw route naar ons kantoor. Parkeren kan eenvoudig in de parkeergarage ‘Centrum’, grenzend aan het Bleekveld. Welkom!

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top