skip to Main Content

Vanuit ons kantoor aan het bruisende Bleekveld in Goes staat ons team van enthousiaste leisure- en vastgoedspecialisten ieder dag voor u klaar. Vol passie en professionaliteit. Wanneer u vragen heeft over ons aanbod, de interessante investeringsmogelijkheden of gewoon graag eens inspirerend van gedachten wilt wisselen, verwelkomen we u van harte. Maak uw afspraak of stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord: 088-1900 222

𝙏𝙀𝘼𝙈 𝙇𝙚𝙞𝙨𝙪𝙧𝙚 𝘾𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 ☕️

Ga iedere eerste zaterdag van de maand vrijblijvend in gesprek met Leisuremakelaar Alexander Snoodijk. Hij ontvangt u gastvrij tussen 10.00 en 11.30 uur op één van onze prachtige projectlocaties en informeert u over al onze projecten én de investeringskansen. Dit alles onder het genot van een verse Cappuccino, Espresso of ‘gewoon’ een goede kop koffie. Met natuurlijk wat lekkers erbij! Bekijk de agenda met de verschillende locaties hieronder.

Agenda 2023
Zaterdag 4 februari        Boutique Hotel Rijks
Zaterdag 4 maart            Hotel Kaap West
Zaterdag 1 april               Hotel de Timmerfabriek
Zaterdag 6 mei                 Hotel Zeeuws Licht
Zaterdag 3 juni                 Kantoor Goes

TEAM Leisure Coffee

Team Leisure B.V.

Bleekveld 21
4461 DD Goes

+31(0)88 1900 222
info@teamleisure.nl

KvK 62942891
Onderdeel van TEAMforREAL B.V.

Contactformulier

Route

Onderstaand vindt u uw route naar ons kantoor. Parkeren kan eenvoudig in de parkeergarage ‘Centrum’, grenzend aan het Bleekveld. Welkom!

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top