skip to Main Content

Boutique Hotel Helder te Renesse

EEN PAREL OP SCHOUWEN-DUIVELAND

Boutique Hotel Helder biedt zestien heerlijke hotelsuites. Vol luxe en comfort. Viersterren-plus, met vijfsterren-beleving! En dat alles in het centrum van de populaire familiebadplaats Renesse. Informeer naar de laatste kans via info@teamleisure.nl of bel 088 1900 222.

Een bijzondere buitenkans!

  • Zorgeloze verhuur door Kloeg Collection.
  • Nettorendement van 4 tot 5% per jaar.
  • Comfortabele lounge en intieme privé-tuin.
  • Compleet inclusief uitermate luxe interieur en inrichting.
  • Ongewoon hoog serviceniveau door hospitality echtpaar Irene en René Oudesluijs-Bijkerk.
  • 4-sterren-plus, met 5-sterren-beleving
  • Bouw gestart! Oplevering nog vóór het zomerseizoen van 2022!

Hier is alles... helder

De transformatie van het voormalige Visrestaurant Helder te Renesse is gestart! Op deze locatie in het centrum van familiebadplaats Renesse verrijst Boutique Hotel Helder met 16 suites, een private tuin, een lobby en lounge.

Op steenworp afstand van duinen, natuur, zee en strand ontwikkelt TEAM Concepts, samen met Kloeg Collection en de huidige eigenaren van Visrestaurant Helder, deze nieuwe parel van Schouwen-Duiveland. De kleinschaligheid maakt Boutique Hotel Helder tot een echt niche-project. Slechts 16 buitengewoon luxe suites, een comfortabele en luxe lounge voor ontbijt, afternoon-tea en borrel, een sfeervolle tuin en een uitrustingsniveau op 4-sterren-plus met 5-sterrenbeleving. Veel service, uitstekend comfort en bijzonder veel aandacht voor de gasten. Dat is in het kort waarvoor Boutique Hotel Helder staat.

Bouwupdate 1 – september 2021
Bouwupdate 2 – oktober 2021
Bouwupdate 3 – december 2021

Profiteer van 4 tot 5% nettorendement per jaar!

Download de brochure

Is uw interesse in dit prachtige project gewekt? Vul vrijblijvend uw gegevens in, vervolgens kunt u de uitgebreide brochure downloaden. Of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31(0)88 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Dream team...

Voor de realisatie en exploitatie is een geweldig team van vakspecialisten samengesteld. Stuk voor stuk zeer ervaren en gedreven experts in hun vakgebied.

TEAM Concepts

TEAM Concepts

“Soms, heel soms, moet je als projectontwikkelaar even in je arm knijpen om zeker te weten of het echt waar is… Dat was ook zo toen wij in de zomer van 2020 kennis maakten met ‘Helder’. Een unieke locatie aan de rand van de badplaats Renesse en op steenworp afstand van duinen, natuur, zee en strand. Een locatie die met haar voordeur letterlijk in ‘de bruis’ van de gezellige badplaats Renesse ligt én via haar achterdeur toegang biedt tot de prachtige, uitgestrekte natuur van de Vroongronden. Een parel dus.”

Joeri Beekman en Paul Huges – TEAM Concepts

Architecten bureau Kort Geytenbeek

Architecten bureau Kort Geytenbeek

Architectenbureau Kort Geytenbeek heeft een chique, mooi en ingetogen gebouw ontworpen rondom het bestaande casco. Het bestaande, huidige gebouw vormt een uitstekende basis voor het nieuwe Boutique Hotel Helder. Een natuurlijke uitstraling met eerlijke en natuurlijke materialen moest terug te zien zijn in het ontwerp en de uitstraling van het nieuwe hotel. Naadloos aansluitend op het nieuwe centrum van Renesse, maar ook perfect appellerend aan de natuur waarmee Boutique Hotel Helder omringd wordt. En dat is uitstekend gelukt!

Aannemings bedrijf Fraanje

Aannemings bedrijf Fraanje

De transformatie van het bestaande pand is in handen van het Zeeuwse Aannemingsbedrijf Fraanje. Met het vaste team van deze ondernemingen heeft TEAM Concepts de afgelopen jaren veel expertise opgedaan bij de ontwikkeling en realisatie van hotelprojecten.

Van de Velde Installatiegroep is specialist op het gebied van duurzaamheid. Zij begeleidt TEAM Concepts in de keuzes voor duurzaamheid en installaties.

Studio Hank & Blom interieurs

Studio Hank & Blom interieurs

Naast een fantastische locatie, een harmonieuze architectuur, een heerlijke tuin en een prettig verblijfsklimaat is het interieur van een hotel natuurlijk van kardinaal belang voor de sfeer en het comfort. Uitgaande van de architectuur van het gebouw, maar met name ook uitgaande van strand, duinen, zee en natuur is door Studio Hank weer een meer dan perfect interieurplan uitgewerkt voor Boutique Hotel Helder. Blom Interieurs zal zorgdragen voor de volledige inrichting van het hotel op basis van het smaakvolle interieurdesign.

Irene en René Oudesluijs-Bijkerk

Irene en René Oudesluijs-Bijkerk

Daar waar Kloeg Collection zich voor Boutique Hotel Helder volledig richt op de verhuur en marketing, zal het ondernemersechtpaar Irene en René Oudesluijs-Bijkerk zich volledig richten op de hospitality; zij zorgen dat het de hotelgasten werkelijk aan niets ontbreekt. Een heerlijk Zeeuws ontbijt met lokale streekproducten, bijzondere amuses en hapjes in de lounge of in uw suite, de lekkerste drankjes. Puur, vol smaak, want ook dat is Helder! Als echte ‘personal assistents’ maken ze een verblijf zo aangenaam mogelijk en compleet zorgeloos. 

Kloeg Collection

Kloeg Collection

Kloeg Collection is inmiddels met vijf prachtige hotels actief in de provincie Zeeland en groeit uit naar een sterke Zeeuwse hotelketen met tien á vijftien hotels; stuk voor stuk in het segment van 4-sterren-plus, met een 5-sterren-beleving. Hierdoor ontstaat een slagkracht in promotie en marketing en diverse schaalvoordelen om optimaal succesvol te zijn in verhuur van de hotelaccommodaties in het hogere segment. Boutique Hotel Helder past perfect in deze keten en is volledig complementair.

Rijke omgeving

Renesse heeft zich het afgelopen decennium succesvol getransformeerd tot een echte familiebadplaats in het hogere segment. De uitstekende ontwikkeling van de winkelstand en de komst van vele leuke en uitstekende restaurants versterken deze kwaliteit én bruis in de badplaats. Volgens sommigen wordt Renesse zelfs ‘het nieuwe Domburg’.

Vanuit Renesse maakt men eenvoudig uitstapjes in de Zeeuwse en Zuid-Hollandse Delta. Er zijn uitstekende verbindingen met de Zuid-Hollandse Eilanden via de ‘Dammenroute’ N57, alsook met Middelburg, Vlissingen en Goes en uiteraard met het monumentenstadje Zierikzee. Op steenworp (loop)afstand van Boutique Hotel Helder ligt het Transferium waar gasten gratis kunnen parkeren en welke het knooppunt vormt voor vele openbaar vervoer verbindingen met andere toeristische plaatsen, naar het strand en dergelijke. Alle mogelijkheden binnen handbereik dus, om de vele hotspots in de omgeving te ontdekken. 

Inspiring stories

We laten u graag onze projecten beleven! We nemen u hier mee in de dynamiek van de ontwikkeling en tonen trots alle bijzondere kwaliteiten én actualiteiten.

De markt vraagt om vervanging van het huidige, verouderde aanbod

In de jaren ‘60 was er een flinke opmars in de recreatieve sector in Zeeland.…

lees verder
Bouwupdate Boutique Hotel Helder

Oktober 2021 - De eerste bouwvlog van Boutique Hotel Helder te Renesse! Afgelopen weken is…

lees verder
Ontdek het financiële én het sociale rendement van recreatief vastgoed

Zeeland Zakelijk publiceerde onlangs dit interview met ons over investeren in recreatief vastgoed. Op de…

lees verder

Renesse: badplaats in het hogere segment

De fraaie natuur van de Vroongronden, het duingebied, de uitgerekte stranden en de schitterende zee; het ligt allemaal binnen handbereik. Toekomstige hotelgasten lopen zo de natuur in en staan binnen no time op het strand. 

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top