skip to Main Content

Verkocht: Hotel Zeeuws Licht

EEN UNIEK CONCEPT OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN WALCHEREN

In Dishoek, welhaast aan de voet van de imposante duinen die de grens vormen tussen de schitterende zuidstranden en het achterland van Walcheren, wordt een prachtig hotel met maar liefst 69 luxe hotelsuites en hotelappartementen gebouwd: Hotel Zeeuws Licht.

Op een unieke locatie in Dishoek, op loopafstand van de mooiste zuid-stranden van Nederland, ontwikkelde TEAM Concepts (zusterbedrijf van TEAM Leisure) samen met Aannemingsbedrijf Fraanje en Kloeg Collection een nieuwbouw viersterren-plus hotel met 69 hotelsuites en –appartementen.

De hotelappartementen en hotelsuites van Hotel Zeeuws Licht zijn geschikt voor twee en vier personen en volledig uitgerust en ingericht voor een uitermate comfortabel verblijf. Living, royaal terras, slaapkamer(s), badkamer(s) en kitchenette voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Schitterend ontworpen, smaakvol ingericht en tot in de finesses doordacht. Een genot om zo dicht bij het strand een vakantie door te brengen. De hotelappartementen zijn bij uitstek geschikt voor een langduriger verblijf dankzij de luxe kitchenette en alle faciliteiten die in het appartement aanwezig zijn. De luxe en het comfort van een vakantievilla met de uitgebreide services van een viersterren-plus hotel.

In het eerste gebouw, waar zich tevens de receptie en lobby van het hotel bevinden, is het á la carte restaurant gevestigd. Het toprestaurant, met een bijzondere sfeer en kaart, trekt gasten van het hotel en tevens gasten vanuit de gehele regio aan.

Op 13 mei 2021 ontving Hotel Zeeuws Licht haar eerste gasten.
Bekijk hier het interview met Michel Kloeg (mede-eigenaar en exploitant van Hotel Zeeuws Licht) en een impressie van het prachtige hotel de en luxe hotelappartementen.
www.hotelzeeuwslicht.nl

Dit project is succesvol verkocht. Meer weten over andere investeringsmogelijkheden? Wij inspireren u graag! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top