skip to Main Content

Hotel De Timmerfabriek – alsnog enkele unieke investeringskansen!

De Rijks monumentale Timmerfabriek uit 1914 is getransformeerd tot een 4 sterren superior hotel. Het hotel biedt plaats aan 68 luxe hoteleenheden, onderverdeeld in Court Lodges, Cubes, Lofts en een zeer riant en luxe penthouse in het torentje. Daarnaast zijn in het hotel diverse faciliteiten gesitueerd zoals de receptie, bar, lounge, het restaurant en een heerlijk terras met zicht op de luxe jachten van Amels/Damen. Het hotel is sinds mei 2022 succesvol in exploitatie en onlangs zijn er enkele investeringskansen vrij gekomen!

Voordelen van Select

  • Vertrouwd en bewezen succesvol.
  • Service! Wij begeleiden u optimaal in het gehele aankooptraject.
  • Een ‘experience’ arrangement om kennis te maken met het project.
  • Zekerheid! U investeert in een object in een operationeel project.
  • Eigenaar worden van een stukje monument vol rendement.

TEAM Leisure Select

Na de oplevering van een nieuw project komt het zo nu en dan voor dat een eigenaar zijn of haar recreatiewoning of -appartement weer wenst te verkopen. Voor de verkoop van dergelijke objecten heeft TEAM Leisure het premium verkooplabel ‘TEAM Leisure Select’ in het leven geroepen. Een uitgelezen kans voor u om (alsnog) in een succesvol project (in exploitatie) te investeren.

De objecten van TEAM Leisure Select bieden we selectief aan, wacht daarom beslist niet te lang wanneer u interesse heeft. Neem vrijblijvend contact op met onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk; bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl. Hij vertelt u graag meer over alle specifieke mogelijkheden.

Download de brochure

Is uw interesse in dit prachtige project gewekt? Vul vrijblijvend uw gegevens in, vervolgens kunt u de uitgebreide brochure downloaden. Of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31(0)88 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Inspiring stories

We laten u graag onze projecten beleven! We nemen u hier mee in de dynamiek van de ontwikkeling en tonen trots alle bijzondere kwaliteiten én actualiteiten.

Hotel De Timmerfabriek – ‘Grand Opening’ Aftermovie

Donderdag 19 mei 2022, vond de officiële opening plaats van Hotel de Timmerfabriek. Wat een…

lees verder
Showreel TEAM Concepts & TEAM Leisure

Zo nu en dan is het - in de hectiek van alle dag - goed…

lees verder
Bouwupdate De Dokwerker Vlissingen – mei 2022

Direct naast Hotel De Timmerfabriek te Vlissingen wordt het kloeke gebouw ‘De Dokwerker’ gebouwd. De…

lees verder

Stad aan Zee

Vlissingen, Stad aan Zee, is één van de meest geliefde weekendbestemmingen van Nederland. Bezoekers worden keer op keer verrast door het karakter, het uitzicht en de veelzijdigheid van de stad. Nergens anders ligt het centrum zo dicht tegen het water aan als hier. U proeft er de zilte zeelucht en stapt vanaf de boulevard direct het strand op. Wat een beleving! Dit is Zeeland op zijn best.

Walcheren, de tuin van Zeeland
Vlissingen ligt in de Zeeuwse regio Walcheren, een gebied dat vanwege zijn prachtige natuur ook wel De Tuin van Zeeland wordt genoemd. Een groot deel van Walcheren is, met zijn prachtige duinlandschappen aan de Noordzee, langgerekte dijken langs de Westerschelde, uitgestrekte polderlandschappen en knusse bosgebieden, zelfs aangewezen als Nationaal landschap. 

Vanuit uw eigen loft aan zee haakt u eenvoudig aan op het enorme aanbod aan prachtige wandel- en fietsroutes. Beleef de zonsondergang tijdens een wandeling over de promenade. Fiets over de kilometerslange dijken met uitzicht op zee. En bezoek zeker ook de gezellige, levendige steden en dorpen. Het industriële Vlissingen, het karakteristieke Middelburg, het pittoreske Veere en de gezellige badplaatsen Zoutelande en het mondaine Domburg bijvoorbeeld. U blijft steeds nieuwe pareltjes ontdekken. 

Het icoon van Vlissingen!

Hotel De Timmerfabriek is gelegen op het zogenaamde Timmerplein. Het Timmerplein is gelegen in het Scheldekwartier, een gebied met een rijke historie. Bij de ontwikkeling van het Scheldekwartier is gekozen voor het behoud van industrieel maritiem erfgoed.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top