skip to Main Content

Direct naast Hotel De Timmerfabriek te Vlissingen wordt het kloeke gebouw ‘De Dokwerker’ gebouwd. De hotelappartementen in dit nieuwe stoere, industriële gebouw worden na de oplevering – in het voorjaar van 2023 – in de markt gezet onder de naam Timmerfabriek Apartments. Het gebouw geeft ruimte aan 58 luxe en complete 2- en 4- persoons hotelappartementen. Bij de verhuur van deze hotelappartementen richt de hotelorganisatie van Hotel de Timmerfabriek, Kloeg Collection, zich op een combinatie van de zakelijke verhuurmarkt (short stay en mid-long stay) én de recreatieve markt.

Er zijn nog enkele ‘Timmerfabriek Apartments’ beschikbaar voor verkoop. Als eigenaar geniet u tot 6 weken eigen verblijf in uw hotelappartement én van alle faciliteiten in het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek, zoals de luxe gastrobar en het zeer riante terras. Daarnaast profiteert u van 4 – 5,5% nettorendement op uw investering. Meer informatie is verkrijgbaar bij TEAM Leisure, tel. 088 1900 222, mail naar info@teamleisure.nl of vraag de brochure aan via www.teamleisure.nl/projecten/dokwerker

Filmproductie: www.jerkoproductions.nl

Bekijk ook:

Boutique Hotel Helder – TEAMforREAL Film

Boutique Hotel Helder in Renesse is een écht niche-project. Compact met slechts 16 hotelsuites, maar…

Historie van Hotel St. Joris

Op de gevel van Hotel St. Joris prijkt het jaartal 1582. Dit is het originele…

Investeren in recreatief vastgoed
Stabiele factor in onrustige beleggingsmarkt

Paul Huges (TEAMforREAL) vertelt: "Er is veel aan de hand in de wereld en dat…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top