skip to Main Content

Direct naast Hotel De Timmerfabriek te Vlissingen wordt het kloeke gebouw ‘De Dokwerker’ gebouwd. De hotelappartementen in dit nieuwe stoere, industriële gebouw worden na de oplevering – in het voorjaar van 2023 – in de markt gezet onder de naam Timmerfabriek Apartments. Het gebouw geeft ruimte aan 58 luxe en complete 2- en 4- persoons hotelappartementen. Bij de verhuur van deze hotelappartementen richt de hotelorganisatie van Hotel de Timmerfabriek, Kloeg Collection, zich op een combinatie van de zakelijke verhuurmarkt (short stay en mid-long stay) én de recreatieve markt.

Er zijn nog enkele ‘Timmerfabriek Apartments’ beschikbaar voor verkoop. Als eigenaar geniet u tot 6 weken eigen verblijf in uw hotelappartement én van alle faciliteiten in het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek, zoals de luxe gastrobar en het zeer riante terras. Daarnaast profiteert u van 4 – 5,5% nettorendement op uw investering. Meer informatie is verkrijgbaar bij TEAM Leisure, tel. 088 1900 222, mail naar info@teamleisure.nl of vraag de brochure aan via www.teamleisure.nl/projecten/dokwerker

Filmproductie: www.jerkoproductions.nl

Bekijk ook:

Hotel De Timmerfabriek – ‘Grand Opening’ Aftermovie

Donderdag 19 mei 2022, vond de officiële opening plaats van Hotel de Timmerfabriek. Wat een…

Showreel TEAM Concepts & TEAM Leisure

Zo nu en dan is het - in de hectiek van alle dag - goed…

Start Bouw De Dokwerker Vlissingen

De Dokwerker Vlissingen; een splinternieuw gebouw dat wordt gebouwd op een historische locatie aan het…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top