skip to Main Content

Direct naast Hotel De Timmerfabriek te Vlissingen wordt het kloeke gebouw ‘De Dokwerker’ gebouwd. De hotelappartementen in dit nieuwe stoere, industriële gebouw worden na de oplevering – in het voorjaar van 2023 – in de markt gezet onder de naam Timmerfabriek Apartments. Het gebouw geeft ruimte aan 58 luxe en complete 2- en 4- persoons hotelappartementen. Bij de verhuur van deze hotelappartementen richt de hotelorganisatie van Hotel de Timmerfabriek, Kloeg Collection, zich op een combinatie van de zakelijke verhuurmarkt (short stay en mid-long stay) én de recreatieve markt.

Er zijn nog enkele ‘Timmerfabriek Apartments’ beschikbaar voor verkoop. Als eigenaar geniet u tot 6 weken eigen verblijf in uw hotelappartement én van alle faciliteiten in het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek, zoals de luxe gastrobar en het zeer riante terras. Daarnaast profiteert u van 4 – 5,5% nettorendement op uw investering. Meer informatie is verkrijgbaar bij TEAM Leisure, tel. 088 1900 222, mail naar info@teamleisure.nl of vraag de brochure aan via www.teamleisure.nl/projecten/dokwerker

Filmproductie: www.jerkoproductions.nl

Bekijk ook:

Investeren in recreatief vastgoed
Stabiele factor in onrustige beleggingsmarkt

Paul Huges (TEAMforREAL) vertelt: "Er is veel aan de hand in de wereld en dat…

Historie van de Timmerfabriek

De Timmerfabriek werd in het begin van de 19e eeuw gebouwd in een gebied dat…

Zeeland wint terrein op vliegvakantie
Zeeland wint terrein op vliegvakantie

Onbezorgd op vliegvakantie. Het lijkt iets uit een ver verleden. Vliegvakanties waren ooit ongekend populair,…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top