skip to Main Content

Hotel St. Joris te Middelburg

CITYHOTEL IN HET HART VAN MONUMENTENSTAD MIDDELBURG

De Middelburgse Sint Jorisdoelen – gelegen in het centrum van de Zeeuwse monumentenstad – wordt getransformeerd naar een luxe Cityhotel. Hier worden 54 City Rooms, City Suites en City Apartments gerealiseerd.

Nog enkele mooie City Rooms beschikbaar voor verkoop.
Inmiddels zijn er nog 2 City Rooms en 1 City Room Plus beschikbaar. Stuk voor stuk pareltjes in dit ‘stadspaleis’ in dé monumentenstad Middelburg. Wordt u een van de trotse eigenaren in dit nieuwe cityhotel dat naar verwachting in het voorjaar van 2023 haar deuren opent? Wij geven u graag een rondleiding op locatie om u maximaal te inspireren. Vraag nu de brochure, inclusief overzichtelijke rendementsprognose, aan.

City Rooms
Deze City Rooms kenmerken zich door een luxe interieur en warme uitstraling. Van alle gemakken voorzien, dooraderd met historische kenmerken. Praktisch ingedeeld, met oog voor comfort. Prijs per City Room: € 179.500,- excl. btw v.o.n.

City Room Plus
Deze City Rooms Plus kenmerken zich door een luxe interieur en warme uitstraling. Van alle gemakken voorzien, dooraderd met historische kenmerken. Met een oppervlakte van ca. 17m².  Prijs per City Room: € 199.500,- excl. btw v.o.n.

CITYHOTEL IN HET HART VAN MONUMENTENSTAD MIDDELBURG

In één woord; prachtig!

  • 54 zeer luxe 2-persoons City Rooms en -appartementen, nog enkele mooie City Rooms beschikbaar voor verkoop.
  • Oppervlakten van ca. 14 – 42 .
  • Geniet van 4 – 5,5% nettorendement én tot 6 weken eigen gebruik.
  • Professionele exploitatie- en verhuur door hotelorganisatie Kloeg Collection.
  • Zeer aantrekkelijke prijsstelling vanaf: € 179.500,- ex. BTW VON.
  • Inclusief luxe interieurpakket.
  • Bijzondere, omsloten, stadstuin van ca. 500 m².
  • Bouw gestart – oplevering voorjaar 2023.

Welkom in Hotel St. Joris!

De Middelburgse Sint Jorisdoelen worden getransformeerd naar een luxe cityhotel, gelegen op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg.

Een heerlijk 4-sterren-hotel met een eigentijds luxe interieur en een schitterende, omsloten stadstuin van ca. 500 . Hier worden 54 City Rooms, City Suites en City Apartments gerealiseerd, waarvan nog enkele mooie City Rooms voor verkoop beschikbaar zijn. Tevens bevindt zich in het hotel een receptie, lounge, en sfeervolle ontbijtruimte.

Eigenaars genieten van een uniek bezit, een mooi rendement en het plezier van zo nu en dan zelf verblijven op deze unieke locatie in de hoofdstad van de provincie Zeeland. Een prachtige uitvalsbasis voor uitstapjes naar Zeeuwse hotspots, de eindeloze natuur, stranden en gezellige steden zoals Goes en Vlissingen.

Bouwupdate 1 – mei 2022
Bouwupdate 2 – juli 2022
Bouwupdate 3 – september 2022

Download de brochure

Is uw interesse in dit prachtige project gewekt? Vul vrijblijvend uw gegevens in, dan sturen wij u de brochure toe. Of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31(0)88 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Een schat aan monumentale gebouwen...

De hoofdstad van Zeeland is een lust voor het oog op gebied van architectuur. Het monumentale karakter van Middelburg heeft in combinatie met het sfeervolle uitgaansleven en een keur aan winkelgelegenheden veel te bieden.

Een zeer ervaren team

Hotel St. Joris is een ontwikkeling van TEAM Concepts, zusterbedrijf van TEAM Leisure.

Joeri Beekman en Paul Huges van TEAM Concepts:

“Toen wij eind 2019 werden benaderd om de locatie St. Jorisdoelen in het hart van monumentenstad Middelburg te verwerven waren wij direct in opperste staat van paraatheid. Wat een unieke kans zo midden in het centrum van één van de best bewaarde monumentale steden van het land. De historische binnenstad van Middelburg is nog zo mooi intact en te midden van dit alles ligt dit unieke project. Helemaal toen duidelijk werd dat een luxe cityhotel tot de mogelijkheden behoorde, gingen onze harten sneller kloppen.”

“Het projectteam was ook uiterst enthousiast en daardoor snel geformeerd. Kloeg Collection als hotelexploitant, het gerenommeerde Middelburgse bouwbedrijf Bouwgroep Peters op ‘de post’ Bouw & Realisatie en de evenééns in Middelburg gevestigde belegger/investeerder AVV Beheer BV sloot aan als financieel partner. Met dit ‘dreamteam’ en in nauwe samenwerking met de gemeente ontwikkelde TEAM Concepts het project in 2020 en 2021 verder uit. Zodanig dat alle vergunningen werden verkregen en er in het najaar van 2021 met trots gestart is met de marktintroductie en inmiddels de bouwwerkzaamheden zijn aangevangen.”

Profiteer van 4 tot 5,5,% nettorendement per jaar!

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top