skip to Main Content

Hotel St. Joris te Middelburg

NIEUW: CITYHOTEL IN HET HART VAN MONUMENTENSTAD MIDDELBURG

NIEUW IN VERKOOP De Middelburgse Sint Jorisdoelen – gelegen in het centrum van de Zeeuwse monumentenstad – wordt getransformeerd naar een luxe Cityhotel. Hier worden 54 suites, lofts en hotelappartementen gerealiseerd. Wordt u de trotse eigenaar van een suite of appartement in dit prachtige gebouw?

In één woord; prachtig!

  • 54 zeer luxe 2-persoons hotelsuites en -appartementen.
  • Oppervlakten van ca. 14 – 42 .
  • Geniet van 4 – 5,5% nettorendement én 6 weken eigen gebruik.
  • Professionele exploitatie- en verhuur door hotelorganisatie Kloeg Collection.
  • Zeer aantrekkelijke prijsstelling vanaf: € 159.500,- ex. BTW VON.
  • Inclusief luxe interieurpakket.
  • Bijzondere, omsloten, stadstuin van ca. 500 m².
  • Start bouw: eind 2021/begin 2022.

Welkom in Hotel St. Joris!

Eind 2021/begin 2022 start de transformatie van de Middelburgse Sint Jorisdoelen naar een luxe cityhotel, gelegen op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg.

Een heerlijk 4-sterren-hotel met een eigentijds luxe interieur en een schitterende stadstuin van ca. 500 . Hier worden 54 suites, lofts en hotelappartementen gerealiseerd welke voor verkoop beschikbaar komen. Tevens bevindt zich in het hotel een receptie, lounge, bar en sfeervolle ontbijtruimte. Eigenaars genieten van een uniek bezit, een mooi rendement en het plezier van zo nu en dan zelf verblijven op deze unieke locatie in de hoofdstad van de provincie Zeeland. Een prachtige uitvalsbasis voor uitstapjes naar Zeeuwse hotspots, de eindeloze natuur, stranden en gezellige steden zoals Goes en Vlissingen.

Een schat aan monumentale gebouwen...

De hoofdstad van Zeeland is een lust voor het oog op gebied van architectuur. Het monumentale karakter van Middelburg heeft in combinatie met het sfeervolle uitgaansleven en een keur aan winkelgelegenheden veel te bieden.

Download de brochure

Is uw interesse in dit prachtige project gewekt? Vul vrijblijvend uw gegevens in, dan sturen wij u de brochure toe. Of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31(0)88 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Een zeer ervaren team

Hotel St. Joris is een ontwikkeling van TEAM Concepts, zusterbedrijf van TEAM Leisure.

Joeri Beekman en Paul Huges van TEAM Concepts:

“Toen wij eind 2019 werden benaderd om de locatie St. Jorisdoelen in het hart van monumentenstad Middelburg te verwerven waren wij direct in opperste staat van paraatheid. Wat een unieke kans zo midden in het centrum van één van de best bewaarde monumentale steden van het land. De historische binnenstad van Middelburg is nog zo mooi intact en te midden van dit alles ligt dit unieke project. Helemaal toen duidelijk werd dat een luxe cityhotel tot de mogelijkheden behoorde, gingen onze harten sneller kloppen.”

“Het projectteam was ook uiterst enthousiast en daardoor snel geformeerd. Kloeg Collection als hotelexploitant, het gerenommeerde Middelburgse bouwbedrijf Bouwgroep Peters op ‘de post’ Bouw & Realisatie en de evenééns in Middelburg gevestigde belegger/investeerder AVV Beheer BV sloot aan als financieel partner. Met dit ‘dreamteam’ en in nauwe samenwerking met de gemeente ontwikkelde TEAM Concepts het project in 2020 en 2021 verder uit. Zodanig dat alle vergunningen werden verkregen en er dit najaar van 2021 met trots gestart kan worden met de marktintroductie.”

Profiteer van 4 tot 5,5,% nettorendement per jaar!

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top