skip to Main Content

Hotel St. Joris te Middelburg

CITYHOTEL IN HET HART VAN MONUMENTENSTAD MIDDELBURG

De Middelburgse Sint Jorisdoelen – gelegen in het centrum van de Zeeuwse monumentenstad – is getransformeerd naar een luxe Cityhotel en heeft op 18 mei 2023 haar deuren geopend. Hier zijn in totaal 54 City Rooms, City Suites en City Apartments gerealiseerd op een fantastische locatie. Hotel St. Joris is dé perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft, in combinatie met een heerlijke overnachting en riant ontbijt. Met als bijzondere bonus: een exclusieve stadstuin van circa 500m², wat zeer uniek is voor een locatie in de binnenstad. De exploitatie van het hotel is in de vertrouwde handen van Kloeg Collection, een begrip in de hotellerie.

Inmiddels zijn alle suites in dit project verkocht en is het hotel succesvol in exploitatie. Heeft u interesse om te investeren in recreatief vastgoed aan de Zeeuwse Kust? Wij inspireren u graag! Mail naar info@teamleisure.nl of bel 088 1900 222.

Welkom in Hotel St. Joris!

De Middelburgse Sint Jorisdoelen is getransformeerd naar een luxe cityhotel, gelegen op een fantastische locatie in het hart van monumentaal Middelburg.

Een heerlijk 4-sterren-hotel met een eigentijds luxe interieur en een schitterende, omsloten stadstuin van ca. 500 . Hotel St. Joris heeft 54 City Rooms, City Suites en City Apartments. Tevens bevindt zich in het hotel een receptie, lounge, en sfeervolle ontbijtruimte.

Eigenaars genieten van een uniek bezit, een mooi rendement en het plezier van zo nu en dan zelf verblijven op deze unieke locatie in de hoofdstad van de provincie Zeeland. Een prachtige uitvalsbasis voor uitstapjes naar Zeeuwse hotspots, de eindeloze natuur, stranden en gezellige steden zoals Goes en Vlissingen.

Bouwupdate 1 – mei 2022
Bouwupdate 2 – juli 2022
Bouwupdate 3 – september 2022
Bouwupdate 4 – januari 2023

In één woord; prachtig!

  • 54 zeer luxe 2-persoons City Rooms en -appartementen.
  • Oppervlakten van ca. 14 – 42 .
  • Geniet van 4 – 5,5% nettorendement én tot 6 weken eigen gebruik.
  • Professionele exploitatie- en verhuur door hotelorganisatie Kloeg Collection.
  • Inclusief luxe interieurpakket.
  • Bijzondere, omsloten, stadstuin van ca. 500 m².
  • Geopend sinds 18 mei 2023

Een schat aan monumentale gebouwen...

De hoofdstad van Zeeland is een lust voor het oog op gebied van architectuur. Het monumentale karakter van Middelburg heeft in combinatie met het sfeervolle uitgaansleven en een keur aan winkelgelegenheden veel te bieden.

Een zeer ervaren team

Hotel St. Joris is een ontwikkeling van TEAM Concepts, zusterbedrijf van TEAM Leisure.
Joeri Beekman en Paul Huges van TEAM Concepts: “Toen wij eind 2019 werden benaderd om de locatie St. Jorisdoelen in het hart van monumentenstad Middelburg te verwerven waren wij direct in opperste staat van paraatheid. Wat een unieke kans zo midden in het centrum van één van de best bewaarde monumentale steden van het land. De historische binnenstad van Middelburg is nog zo mooi intact en te midden van dit alles ligt dit unieke project. Helemaal toen duidelijk werd dat een luxe cityhotel tot de mogelijkheden behoorde, gingen onze harten sneller kloppen.”

“Het projectteam was ook uiterst enthousiast en daardoor snel geformeerd. Kloeg Collection als hotelexploitant, het gerenommeerde Middelburgse bouwbedrijf Bouwgroep Peters op ‘de post’ Bouw & Realisatie en de evenééns in Middelburg gevestigde belegger/investeerder AVV Beheer BV sloot aan als financieel partner. Met dit ‘dreamteam’ en in nauwe samenwerking met de gemeente ontwikkelde TEAM Concepts het project in 2020 en 2021 verder uit. Zodanig dat alle vergunningen werden verkregen en er in het najaar van 2021 met trots gestart werd met de marktintroductie en het hotel reeds haar deuren heeft geopend.”

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top