skip to Main Content

Op een zuidhelling aan de Maas in de prachtige Belgische Ardennen, ligt  vakantiepark Vallée Les Etoiles in Blaimont (vlakbij Dinant) een fantastische uitvalsbasis voor de liefhebber van outdoor activiteiten en het gezin. Geniet van kanoën, mountainbiken of heerlijk wandelen door een idyllische groene omgeving. De kenmerkende houten chalets op palen zijn alle seizoenen ideaal voor een heerlijk weekend of (mid)week weg. Het park ligt op slechts een paar uur autorijden vanuit Zeeland en u waant zich oprecht in een andere wereld. Er zijn enkele exclusieve beschikbaar, vanaf slechts €59.500,- exclusief btw, kosten koper. Zo is uw eigen ‘buiten’ in de Ardennen wel heel aantrekkelijk! De chalets zijn direct beschikbaar.

‘Onze’ collega Alexander Snoodijk nam de proef op de som en genoot van een heerlijk weekend met zijn gezin bij Vallée Les Etoiles, waar hij een kort videoverslag van maakte. Met bijzondere dank aan zijn vrouw, voor het ‘camerawerk’.

Ziet u uzelf al heerlijk mountainbiken of wandelen door het bos? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Boutique Hotel Helder – TEAMforREAL Film

Boutique Hotel Helder in Renesse is een écht niche-project. Compact met slechts 16 hotelsuites, maar…

Historie van Hotel St. Joris

Op de gevel van Hotel St. Joris prijkt het jaartal 1582. Dit is het originele…

Investeren in recreatief vastgoed
Stabiele factor in onrustige beleggingsmarkt

Paul Huges (TEAMforREAL) vertelt: "Er is veel aan de hand in de wereld en dat…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top