skip to Main Content

Op een zuidhelling aan de Maas in de prachtige Belgische Ardennen, ligt  vakantiepark Vallée Les Etoiles in Blaimont (vlakbij Dinant) een fantastische uitvalsbasis voor de liefhebber van outdoor activiteiten en het gezin. Geniet van kanoën, mountainbiken of heerlijk wandelen door een idyllische groene omgeving. De kenmerkende houten chalets op palen zijn alle seizoenen ideaal voor een heerlijk weekend of (mid)week weg. Het park ligt op slechts een paar uur autorijden vanuit Zeeland en u waant zich oprecht in een andere wereld. Er zijn enkele exclusieve beschikbaar, vanaf slechts €59.500,- exclusief btw, kosten koper. Zo is uw eigen ‘buiten’ in de Ardennen wel heel aantrekkelijk! De chalets zijn direct beschikbaar.

‘Onze’ collega Alexander Snoodijk nam de proef op de som en genoot van een heerlijk weekend met zijn gezin bij Vallée Les Etoiles, waar hij een kort videoverslag van maakte. Met bijzondere dank aan zijn vrouw, voor het ‘camerawerk’.

Ziet u uzelf al heerlijk mountainbiken of wandelen door het bos? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Bekijk ook:

Recreatief vastgoed. Juist nu!

Kan ik dan nergens meer heen met mijn vermogen? Je vraagt het je vandaag de…

Boutique Hotel Philippine in PZC

Of Boutique Hotel Philippine een succes wordt, is geen vraag. Gasten staan Pasen 2025 in…

Belangstelling voor Hotel Sint Joris in Middelburg slaat alles

Voor de argeloze bezoeker moeten er nog wat draken worden verslagen vóór Hotel Sint Joris…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top