skip to Main Content

Vakantiewoningen in de Belgische Ardennen

Een aantrekkelijk en vooral heel bijzonder aanbod...

Graag attenderen wij u op een aantrekkelijk en vooral heel bijzonder aanbod. In het fantastisch hooggelegen vakantiepark Vallée Les Etoiles  aan de Maas in de Belgische Ardennen bieden wij u de mogelijkheid te investeren in twee zeer scherp geprijsde, uitstekend verhuurde vakantiewoningen.

Vallée Les Etoiles is een project waarmee wij als TEAM Leisure een hele bijzondere band hebben. Dit project markeert namelijk het begin van het bestaan van TEAM Leisure en de start van een geweldige tijd met ons bedrijf. Vallée Les Etoiles was in 2009 het eerste project dat compagnons Paul Huges en Joeri Beekman ‘aanpakten’ en succesvol verkochten.

“Destijds investeerden wij ook zelf in meerdere vakantiewoningen in het park. Inmiddels is het tijd om – twaalf jaar later – het plezier dat wij beleefden in dit mooie park over te dragen aan nieuwe eigenaars. Met pijn in ons hart, maar met volle overtuiging dat de volgende eigenaars minstens zoveel plezier aan dit project zullen beleven.”
Paul Huges & Joeri Beekman

Highlights
• Zeer aantrekkelijk en gewild vakantiepark gelegen op een zonovergoten zuidhelling aan de rivier de Maas.
• Op circa 2 uur reisafstand bevindt u zich in de totaal andere omgeving van de bergachtige en bosrijke Belgische Ardennen.
• Gelegen op enkele kilometers afstand van de Bourgondische stad Dinant en vele heerlijke bezienswaardigheden.
• Zeer complete en zorgvuldig onderhouden 4-persoons woningen.
• Prachtige ligging tegenover de bosrand.
• Uitstekende verhuur, beheer en exploitatie via Bungalow.Net
• Goede bezetting met Nederlandse en Belgische gasten die reeds vele jaren terugkomen.
• Leuk voor eigen gebruik, verhuur óf een combinatie van rendement en plezier.
Uitermate scherpe vraagprijs vanaf € 69.500,- all-in, incl. (hoge) overdrachtsbelasting én honorarium notaris.

Informatie en verkoop
De verkoopactiviteiten voor Vallée Les Etoiles worden verzorgd via de organisatie van het park. TEAM Leisure brengt u graag belangeloos in contact met de juiste contactpersoon bij Vallée Les Etoiles. Bel of mail Alexander Snoodijk voor meer informatie: 088 1900 222 – info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top