skip to Main Content

Boutique Hotel Helder in Renesse is een écht niche-project. Compact met slechts 16 hotelsuites, maar daardoor uniek en uiterst luxe. Niet alleen luxe en exclusief in de uitvoering en uitrusting van het hotel, maar ook high-end als het gaat om services en diensten op maat. Zo genieten de gasten hier iedere dag van een à la carte ontbijt en kunnen zij mooie producten aankopen in het hotel om een ‘vleugje’ van de luxe ervaring ook mee te kunnen nemen naar huis. Kortom, een project waar alles in zit en dat ook model staat voor het gehele proces dat TEAMforREAL in haar dagelijkse praktijk doorloopt; van het ‘scouten’ van een goede locatie tot het ontwikkelen en realiseren van een project en het ‘in bedrijf stellen’ daarvan middels oprichting van de Vereniging van Eigenaars en natuurlijk via de dienstdoende (hotel)exploitant Kloeg Collection.

Kortom, een prachtige, korte en krachtige film met een ‘inkijkje’ in het bijzondere project Boutique Hotel Helder te Renesse. Een filmopname die met name dus een doorkijk geeft in de dagelijkse praktijk van TEAMforREAL en de wijze waarop zij de projecten aanpakt van A tot Z, daarbij gebruikmakend van haar ‘in company’ labels TEAM Concepts en TEAM Leisure.

Bekijk ook:

Recreatief vastgoed. Juist nu!

Kan ik dan nergens meer heen met mijn vermogen? Je vraagt het je vandaag de…

Boutique Hotel Philippine in PZC

Of Boutique Hotel Philippine een succes wordt, is geen vraag. Gasten staan Pasen 2025 in…

Belangstelling voor Hotel Sint Joris in Middelburg slaat alles

Voor de argeloze bezoeker moeten er nog wat draken worden verslagen vóór Hotel Sint Joris…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top