skip to Main Content

Zeeland Zakelijk publiceerde onlangs dit artikel over ons bedrijf:

“De Timmerfabriek in Vlissingen is misschien wel het meest spraakmakende project dat we in portefeuille hebben. Dit schitterende, industriële rijksmonument transformeren wij in een Urban Leisure Hotel met hotelkamers, appartementen en een penthouse. Wij nemen de ontwikkeling, marketing en verkoop voor onze rekening. Deze werkwijze is uniek en kenmerkend voor TEAMforREAL en haar specialty teams.”

Het verhaal van Joeri Beekman en Paul Huges klinkt als een jongensboek, boordevol spannende ideeën en het lef om ervoor te gaan. Dat deden ze in 2015, toen ze hun eerdere samenwerkingsverbanden beklonken met een gezamenlijke onderneming. “Mijn achtergrond is marketing & communicatie. Paul is al zijn hele carrière actief in het onroerend goed”, vertelt Joeri. “We ontdekten dat onze kracht ligt in het samenbrengen van onze competenties. Daarmee bieden we een uniek totaalpakket: het ontwikkelen van recreatieprojecten in de Zuidwest-Nederland en de verkoop ervan. Dat doen we vanuit de vennootschap TEAMforREAL met TEAM Concepts, de projectontwikkelingsorganisatie én creatieve broedplaats en met TEAM Leisure, dat is gespecialiseerd in de marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten.”

Het allerbeste en meest onderscheidende project
Joeri en Paul hebben oog voor de mooiste locaties en gebouwen in de Zeeuwse delta. Het is duidelijk dat zij uitsluitend gaan voor de allerbeste en meest onderscheidende projecten. Of, zoals Paul het verwoordt: “We zijn niet de ontwikkelaars die een stuk weiland kopen, daar wat huizen bouwen en een slagboom plaatsen. We ambiëren uitsluitend niche-projecten, waarmee we met passie en bezieling aan de slag kunnen gaan. Bij het merendeel van de projecten zijn we zelf de initiator, maar natuurlijk worden we soms ook benaderd door ondernemers die begrijpen dat wij met onze dienstverlening hun project naar een hoger plan kunnen tillen.”

Ieder project een nieuwe customer journey
Juist doordat TEAMforREAL alles in eigen huis doet, bestaat de mogelijkheid om nauwe, langlopende relaties aan te gaan met de investeerders in hun projecten. Sales manager Alexander Snoodijk, die bij het gesprek in het, recent opgeleverde en geopende, Boutique Hotel Rijks in Goes aanwezig is, benadrukt dat zijn TEAM Leisure alles doet om investeerders te begeleiden in het aankooptraject. “We treden pas naar buiten als het hele plaatje klopt. Als wij er 100% achterstaan, benaderen we investeerders. Naar ons idee, starten we bij ieder bouwproject weer met een nieuwe ‘customer journey’. Sommige investeerders stappen regelmatig in, anderen incidenteel. Dat maakt voor de klantbenadering niet uit. We investeren in goede relaties en wederzijds vertrouwen. Het is leuk om te zien dat dit werkt en investeerders elkaar ook onderling kennen en opzoeken. Zo komt het voor dat iemand uit Groningen rustig naar Zeeland rijdt voor een borrel waarbij we iedereen bijpraten over de recente ontwikkelingen.”

Zakendoen met een glimlach
Pas als alle TEAM members, ieder vanuit zijn eigen expertise, enthousiast zijn over een ontwikkeling, wordt daarmee gestart. Aansprekende voorbeelden zijn, naast Hotel De Timmerfabriek en Boutique Hotel Rijks, bijvoorbeeld Hotel Kaap West in Westkapelle en Hotel Zeeuws Licht in Dishoek. KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een voorbeeld van een project waar de TEAM members zo enthousiast over raakten, dat zij hiervoor de verkoop en marketing verzorgen. Het Bleekveld in Goes heeft een zodanige aantrekkingskracht dat TEAMforREAL hier recent een kantoor heeft geopend. Alhoewel, kantoor? Die naam mag het eigenlijk niet hebben. “We maken van dit kantoor op de kop van het Bleekveld een ‘echt thuis’ waar je graag even binnenstapt. Laagdrempelig voor een kop koffie uit onze espressobar, een goed gesprek in onze sfeervolle loungehoek of we pakken gezamenlijk een terrasje bij onze buren van Katoen. Ons motto is niet voor niets ‘Property with a Smile’. Zo willen we zakendoen, laagdrempelig en met een glimlach.”

Bekijk ook:

Recreatief vastgoed. Juist nu!

Kan ik dan nergens meer heen met mijn vermogen? Je vraagt het je vandaag de…

Boutique Hotel Philippine in PZC

Of Boutique Hotel Philippine een succes wordt, is geen vraag. Gasten staan Pasen 2025 in…

Belangstelling voor Hotel Sint Joris in Middelburg slaat alles

Voor de argeloze bezoeker moeten er nog wat draken worden verslagen vóór Hotel Sint Joris…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top