skip to Main Content

Luxe Zeeuws recreatievastgoed van TEAM Leisure is al jaren een populaire investering voor veel particulieren en ondernemers met vrij besteedbaar vermogen. Het bijzondere was alleen dat het overgrote deel van deze beleggers lange tijd voornamelijk van buiten de provincie kwam. Dat tij is nu gekeerd. Nu zien we bij TEAM Leisure een enorme opmars vanuit Zeeuwse ondernemers. Wij begrijpen wel waarom.

Natuurlijk kunnen we nu alle voordelen gaan ‘pitchen’ over hoe booming de Zeeuwse recreatiemarkt is en hoe gunstig de toekomstperspectieven zijn. We zouden bovendien kunnen uitleggen hoe leuk het is om ook zelf gebruik te kunnen maken van uw recreatievastgoed en te genieten van een uitje in Zeeland.

Geen uitleg nodig
Het mooie is: dat hoeven we niet te doen. Zeeuwse ondernemers weten namelijk heel goed wat Zeeland te bieden heeft. Ze kennen de provincie en zijn er trots op. Ze zijn veelal opgegroeid met recreatie aan de Zeeuwse kust en vaak hebben ze zelfs bedrijfsmatig directe of indirecte banden met de recreatiebranche. Hen hoeven we niet uit te leggen wat er in deze branche gebeurt, dat herkennen zij direct.

Van een enkeling naar 50%
Zeeuwse investeerders trekken dus vanuit eigen kennis en ervaring de terechte conclusie dat een belegging in ‘high-end’ Zeeuws recreatievastgoed een goede bestemming is voor hun vrije vermogen. En dat worden er steeds meer, merken we bij TEAM Leisure. Zagen we voorheen maar één of twee lokale investeerders aanhaken bij onze projecten, nu wordt al gauw 50% ingevuld door Zeeuwse kopers.

Nieuwe focus op eigen regio
Toegegeven, misschien hebben we er zelf ook wel een beetje aan bijgedragen. Bij TEAM Leisure koesteren we onze vaste relaties en die kwamen voorheen hoofdzakelijk van buiten de regio. Bij nieuwe projecten brachten we vooral hen op de hoogte van nieuwe investeringskansen. Maar nu we tevens een snel groeiende interesse vanuit onze eigen regio zien, richten we ons nog actiever dan voorheen ook op Zeeuwse ondernemers.

Zeeuwse ondernemers als ambassadeurs
Daarnaast is er een ware olievlek ontstaan door bestaande Zeeuwse relaties die als ambassadeurs hun relaties vertellen over hun aantrekkelijke investering. Ze vertellen over het rendement, het plezier dat ze eraan beleven en over TEAM Leisure als aanbieder. Veel Zeeuwse investeerders vinden het fijn dat ze bij een Zeeuwse partij als TEAM Leisure terechtkunnen. Een partij die dichtbij en goed bereikbaar is. Niet verstopt achter een ‘bandje’, maar gewoon ‘ouderwets’ rechtstreeks benaderbaar, ook buiten kantooruren. Het epicentrum van dit alles is ons kantoor, of liever gezegd inspiratiecentrum, aan het bruisende Bleekveld in Goes.

Welkom!
Bij TEAM Leisure vinden we het andersom ook hartstikke leuk dat we steeds meer Zeeuwse investeerders mogen verwelkomen. Juist omdat we het belangrijk vinden om een warme band met onze relaties op te bouwen, is het prettig wanneer ze dichtbij wonen. En we ontdekken nog een extra waardevol aspect: Zeeuwse ondernemers brengen ons graag in contact met hun netwerk waardoor we onze projecten soms nog beter of sneller kunnen realiseren. Wij zeggen dan ook: van harte welkom Zeeuwse investeerders!

Bekijk ook:

Recreatief vastgoed. Juist nu!

Kan ik dan nergens meer heen met mijn vermogen? Je vraagt het je vandaag de…

Boutique Hotel Philippine in PZC

Of Boutique Hotel Philippine een succes wordt, is geen vraag. Gasten staan Pasen 2025 in…

Belangstelling voor Hotel Sint Joris in Middelburg slaat alles

Voor de argeloze bezoeker moeten er nog wat draken worden verslagen vóór Hotel Sint Joris…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top