skip to Main Content

Zeeland Zakelijk publiceerde onlangs dit interview met ons over investeren in recreatief vastgoed.

Op de dag van dit interview hangt er in het kantoor van TEAMforREAL in Goes een verleidelijk soort dynamiek. Alsof de lucht vibreert en er een bepaalde, positieve energie rondgaat. Paul Huges en Alexander Snoodijk zijn opgetogen en stralen beiden zowel enthousiasme als een zekere spanning uit. Navraag leert dat dit gevoel klopt. “We zitten vlak voor de lancering van twee onwijs mooie projecten in recreatief vastgoed: één in de badplaats Renesse en één in het historische centrum van Middelburg. En ja, dan voelen we een gezonde spanning. Het aftellen is begonnen; nú moet het gaan gebeuren. De bevestiging dat de investeerders voor deze projecten hetzelfde enthousiasme voelen als wijzelf, is voor ons altijd weer een fantastisch moment.”

De manier waarop TEAMforREAL werkt, kan met een gerust hart een succesformule worden genoemd. Het bedrijf biedt met de ontwikkeling en de verkoop van recreatieprojecten een uniek en aansprekend totaalpakket. Dit gebeurt vanuit de vennootschap TEAMforREAL met TEAM Concepts, als de projectontwikkelingsorganisatie én creatieve broedplaats en met TEAM Leisure, dat gespecialiseerd is in de marketing en verkoop van de vastgoedprojecten. Mede-eigenaar Paul Huges: “Wij hebben oog voor de mooiste locaties en gebouwen in Zeeland. Zo stuitten we ook op deze kansen in Renesse en Middelburg. Die hebben we met beiden handen aangegrepen.”

Boutique Hotel Helder in Renesse
Paul en Alexander, sales manager bij TEAM Leisure, vertellen enthousiast over Boutique Hotel Helder. Op de plaats van Visrestaurant Helder wordt een luxe en exclusief boutique hotel gerealiseerd met 16 luxe suites en een comfortabele lobby en lounge. Volgens de heren is alles op vier sterren niveau met vijf sterren beleving. “Wat het concept in Renesse uniek maakt, is de kleinschaligheid en de drive van het gedreven ondernemersechtpaar Irene en René Oudesluijs-Bijkerk om te streven naar het hoogste niveau van gastvrijheid en persoonlijke service. Met het sluiten van hun visrestaurant gooien zij het roer volledig om. Gasten worden in de watten gelegd. Zij genieten ’s ochtends van een rijk gevuld Schouws ontbijt. Tevens kunnen ze aangeven wat ze later op de dag, bijvoorbeeld na een stranddag, fietstocht of wandeling, graag in de lounge of in hun suite willen gebruiken. Dat is high-end hospitality en uniek in de badplaats in Renesse.”

Hotel Sint Joris in hartje Middelburg
Van een ander kaliber, maar even doordacht en creatief ontworpen, is Hotel Sint Joris. Het hotel wordt ontwikkeld binnen de muren van de Sint-Jorisdoelen, een voormalig schuttershof, aan de Balans in Middelburg. Het oorspronkelijke gebouw dateert uit 1582. “Dit project is uniek vanwege de ligging en de uitstraling van het gebouw. Dit monumentale pand ademt allure en stijl. Wij creëren er 54 luxe kamers. Daarbij hebben wij ons laten inspireren door onze ervaringen bij Boutique Hotel Rijks in Goes. Dit hotel, dat recent is geopend, wint snel aan bekendheid als Zeeuws City Hotel.”

Alert op allerbeste en meest onderscheidende kansen
Met zoveel lanceringen voor de boeg – niet te vergeten ook De Dokwerker in Vlissingen – zijn Paul en zijn collega’s alert op nieuwe kansen en mogelijkheden. “We zijn altijd geïnteresseerd in locaties of panden waar wij recreatieve vastgoedprojecten kunnen ontwikkelen of herontwikkelen, zoals we nu in Renesse doen met Helder. Het toerisme in Zeeland zit in de lift en wij zijn ervan overtuigd dat wij vastgoed kunnen ontwikkelen waar vraag naar is. Dat is goed voor de toeristische bezoeker, die daarvoor naar Zeeland komt én voor de investeerder die daarvan profiteert. En natuurlijk voor Zeeland als provincie. Al die recreatieve gasten brengen reuring en geld in het laadje. Mede om die reden zijn wij blij met de samenwerking met Kloeg Collection. Deze Zeeuwse hotelketen zit dicht op de markt en weet wat de hedendaagse gasten wensen. De in 2022 te openen projecten in Renesse, Middelburg en Vlissingen zullen ook deel uitmaken van de Kloeg Collection.”

Aantrekkelijk rendement
Alexander vult aan dat zij evengoed alert zijn op kansen om het netwerk van investeerders uit te breiden. “We maken graag kennis met mensen die geïnteresseerd zijn in investeringen in recreatief vastgoed. Het financiële rendement is aantrekkelijk en ligt tussen de 4,5 en 6,5%. Dat is een stuk aantrekkelijker dan de negatieve rente die de bank tegenwoordig rekent. Bovendien bieden wij ook sociaal rendement, en dat is haast onbetaalbaar! Daarmee doel ik op het trotse bezit van een luxe hotelkamer of appartement. Je kunt daar zelf van genieten, maar je kunt dat genot ook delen met (klein)kinderen of je medewerkers. Daarmee geniet je echt dubbel van iedere geïnvesteerde euro. Om die reden, bel eens voor een vrijblijvende afspraak. Ik licht de mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek.”

Alexander Snoodijk, +31(0)6 82 67 82 37

Bekijk ook:

Recreatief vastgoed. Juist nu!

Kan ik dan nergens meer heen met mijn vermogen? Je vraagt het je vandaag de…

Boutique Hotel Philippine in PZC

Of Boutique Hotel Philippine een succes wordt, is geen vraag. Gasten staan Pasen 2025 in…

Belangstelling voor Hotel Sint Joris in Middelburg slaat alles

Voor de argeloze bezoeker moeten er nog wat draken worden verslagen vóór Hotel Sint Joris…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top