skip to Main Content

De Timmerfabriek als bron van inspiratie

Het maken van een gebiedsanalyse en een ruimtelijke visie voor het Binnenhaven-Station-Kenniswerf gebied in Vlissingen is onderdeel van het programma Spatial Planning and Design binnen de studie Watermanagement aan de HZ University of Applied Sciences. In maart 2021 bracht een internationale groep van eerstejaars studenten een (Corona-proof) bezoek aan dit gebied.

Verspreid over verschillende locaties konden studenten individueel met hun smartphone contact leggen met HZ docenten en achtergrondinformatie en opdrachten ophalen die te maken hadden met locaties, gebruikers, planvorming en stakeholders in en rond het gebied.

‘Ons’ project Hotel De Timmerfabriek vormt een belangrijk landmark aan de rand van dit gebied. HZ University of Applied Sciences vroeg TEAMforREAL / TEAM Leisure om onze medewerking. Paul Huges vertelt de studenten in dit inspirerende filmpje over de mogelijkheden van herontwikkeling van industrieel erfgoed en de rol welke herontwikkeling van deze markante monumenten en leisure kan spelen binnen de transformatie van havengebieden tot aantrekkelijke bruisende stadswijken. Een erg leuke samenwerking!

Bekijk ook:

Start Bouw De Dokwerker Vlissingen

De Dokwerker Vlissingen; een splinternieuw gebouw dat wordt gebouwd op een historische locatie aan het…

De Dokwerker – powered by Hotel De Timmerfabriek

De realisatie van De Dokwerker Vlissingen staat in de startblokken! De schaarste wordt steeds groter;…

Waarom veel Zeeuwse ondernemers investeren bij TEAM Leisure

Luxe Zeeuws recreatievastgoed van TEAM Leisure is al jaren een populaire investering voor veel particulieren…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top