skip to Main Content

De Timmerfabriek als bron van inspiratie

Het maken van een gebiedsanalyse en een ruimtelijke visie voor het Binnenhaven-Station-Kenniswerf gebied in Vlissingen is onderdeel van het programma Spatial Planning and Design binnen de studie Watermanagement aan de HZ University of Applied Sciences. In maart 2021 bracht een internationale groep van eerstejaars studenten een (Corona-proof) bezoek aan dit gebied.

Verspreid over verschillende locaties konden studenten individueel met hun smartphone contact leggen met HZ docenten en achtergrondinformatie en opdrachten ophalen die te maken hadden met locaties, gebruikers, planvorming en stakeholders in en rond het gebied.

‘Ons’ project Hotel De Timmerfabriek vormt een belangrijk landmark aan de rand van dit gebied. HZ University of Applied Sciences vroeg TEAMforREAL / TEAM Leisure om onze medewerking. Paul Huges vertelt de studenten in dit inspirerende filmpje over de mogelijkheden van herontwikkeling van industrieel erfgoed en de rol welke herontwikkeling van deze markante monumenten en leisure kan spelen binnen de transformatie van havengebieden tot aantrekkelijke bruisende stadswijken. Een erg leuke samenwerking!

Bekijk ook:

Investeren in recreatief vastgoed
Stabiele factor in onrustige beleggingsmarkt

Paul Huges (TEAMforREAL) vertelt: "Er is veel aan de hand in de wereld en dat…

Historie van de Timmerfabriek

De Timmerfabriek werd in het begin van de 19e eeuw gebouwd in een gebied dat…

Zeeland wint terrein op vliegvakantie
Zeeland wint terrein op vliegvakantie

Onbezorgd op vliegvakantie. Het lijkt iets uit een ver verleden. Vliegvakanties waren ooit ongekend populair,…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top