skip to Main Content

Industrieel monument vol rendement

Klik op onderstaande items en ontdek de vele kwaliteiten

Hotel de Timmerfabriek komt tot leven. En hoe!

De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914, op het voormalige Scheldeterrein van Vlissingen, wordt getransformeerd tot een ongeëvenaarde hotspot met restaurant, brasserie, bar, Chef’s table, terras op het zuiden en een heerlijk hotel met court lodges, cubes en loft appartementen. De bouw is in volle gang, de oplevering zal rondom Pasen 2022 plaatsvinden.

Alle hotelappartementen in Hotel De Timmerfabriek staan ‘onder contract’. Maar, er zijn nog wel hele interessante kansen beschikbaar in ‘het zusje’ van Hotel De Timmerfabriek; Timmerfabriek Apartments/De Dokwerker. Gasten die hier verblijven maken gebruik van alle faciliteiten in Hotel De Timmerfabriek, klik hier voor meer informatie over dit onderdeel van het succesvolle Timmerfabriek-concept.

Geniet van uw eigen loft aan de Zeeuwse kust!

Download hier de brochure

Laat uw gegevens achter en ontvang de uitgebreide digitale brochure vol prachtige impressies.

Inmiddels staan alle appartementen ‘onder contract’. Natuurlijk kunt u uw interesse voor een bepaald type of typen altijd bij ons kenbaar maken. Zo kunnen wij u contacteren indien er zich alsnog een kans voordoet: info@teamleisure.nl of bel 088 1900 222.

Het modelappartement & impressie horeca-omgeving

De Stad aan Zee

Hotel de Timmerfabriek in beeld

Het interieur

Zoveel kwaliteiten...

Hotspot van Zeeland

De Timmerfabriek, staat temidden van de nieuwe dynamiek van Vlissingen. Rondom is de rijke geschiedenis voelbaar, waarin kolossale schepen van de werf kwamen, in het hart van de stad, direct aan het water van Westerschelde en Noordzee. De kamers kijken uit over de binnenhavens, de Amels-werf met indrukwekkende miljoenenjachten en de Westerschelde of de binnenstad en de stranden. Temidden van de uitnodigende omgeving met befaamde stranden, bossen, fantastische monumentale steden en indrukwekkende geschiedenis. Uw toegang tot de tuin van Zeeland, zoals Walcheren liefkozend wordt genoemd.

Dit is uw kans

Industrieel erfgoed zoals de Van Nelle-, Verkade- of Philips-fabrieken. Maar dan ontwikkeld voor de particuliere belegger om te kunnen investeren met een toprendement.

Unieke kwaliteiten

  • Investeren vanaf € 152.500 v.o.n. excl. BTW tot € 429.000 v.o.n. excl. btw.

Kies uit de hotelkamers en loft appartementen in verschillende prijsklasses. In het propectus ontdekt u vijf verschillende ‘smaken’ en segmenten. Vrijstaande cubes met eigen dakterras gesitueerd in de lobby. Courtlodges in het Boutique Hotel (hotel ín hotel), twee- en vierpersoons loft appartementen op de verdiepingen en natuurlijk de zeer riante torenappartementen.

  • Rendementen van 4,5 tot 6%.
  • 6 weken eigen gebruik, zelf verblijven.

Het is uiteindelijk uw eigen appartement (100% eigendom) in Hotel de Timmerfabriek! Genieten van Zeeland in het algemeen en Vlissingen in het bijzonder.

Dit zijn uw adviseurs

Het bevlogen team van TEAM Leisure staat voor u klaar!

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Als eerste alle nieuwe ontwikkelingen vernemen?

Op de hoogte blijven over de voortgang en start verkoop van onze nieuwe projecten? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top