skip to Main Content

Eind augustus kruipen wij (Joeri Beekman, Paul Huges en Alexander Snoodijk ) in een ‘oud barrel’ en doen wij mee aan de Carbage run; wij vormen de equipe “TEAM 4 Wheels”. In 5 dagen rijden we dan naar Portugal via een ‘niet alledaags’ parcours. Een mooie tocht vol uitdagingen. Dat doen wij voor een fantastisch doel waar wij zo veel mogelijk geld voor willen inzamelen.

Wij gaan een bijzondere tocht ondernemen en hebben daaraan een sponsoring gekoppeld voor een ontzettend goed doel; Kinderhulp Nederland. Een organisatie die fantastisch werk verricht (www.kinderhulp.nl).

Kinderhulp Nederland!

Een organisatie die kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die opgroeien in armoede, helpt en ondersteunt. Zij staan er voor dat ieder kind een zorgeloze jeugd verdient, waarbij zij gelijk zijn aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Van een nieuwe fiets tot een dagje uit, nieuwe kleding, een nieuw dekbed of een cadeautje, Kinderhulp Nederland helpt ze onvoorwaardelijk. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Een belangrijk doel waar wij graag een bijdrage aan leveren.

Carbage Run

Maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september

5 dagen

3 teamleden

1 oud barrel

4 landen

Het is de uitdaging om met een oud barrel een prachtige 5-daagse tocht door Europa af te leggen van enkele duizenden kilometers. The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijgen de deelnemers opdrachten waarmee punten gescoord kunnen worden, het team met de meeste punten op het einde van de week wint. Met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech onderweg krijgt. En dat is nou precies de bedoeling! Je bent geen echte Carbage runner als je auto het niet begeeft. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst. Maar we staan er zeker niet alleen voor. Op onze mede-runners kunnen we rekenen, het is eigenlijk één grote familie onderweg.

‘Omarmt’ u graag dit initiatief
middels een sponsorbijdrage
vanuit uw organisatie?
BEL of MAIL
voor alle informatie
omtrent onze sponsorpakketten.

Wilt u ons sponsoren?

De Volvo V70 uit 1999 (met 450.000 km)  is reeds aangeschaft en wordt thans helemaal geprepareerd en uiteraard ‘in stijl uitgevoerd’. De aanschaf en preparatie van de Volvo is ook grotendeels gesponsord door o.a. Autobedrijf Milhous uit Goes en TrimLine uit Lewedorp en alle overige kosten nemen wij zelf voor onze rekening, zodat alle middelen rechtstreeks naar Kinderhulp Nederland gaan. Wij gaan natuurlijk voor een ontzettend mooie bijdrage / donatie aan dit doel! Via onderstaande actie pagina heeft u de mogelijkheid om ons initiatief te sponsoren. Bij voorbaat dank voor uw support!

De relaties en partners waarmee reeds een stevig fundament werd gevormd:

Back To Top