skip to Main Content

TEAM Concepts

"Soms, heel soms, moet je als projectontwikkelaar even in je arm knijpen om zeker te weten of het echt waar is… Dat was ook zo toen wij in de zomer van 2020 kennis maakten met ‘Helder’. Een unieke locatie aan de rand van de badplaats Renesse en op steenworp afstand van duinen, natuur, zee en strand. Een locatie die met haar voordeur letterlijk in ‘de bruis’ van de gezellige badplaats Renesse ligt én via haar achterdeur toegang biedt tot de prachtige, uitgestrekte natuur van de Vroongronden. Een parel dus." Joeri Beekman en Paul Huges - TEAM Concepts

Architecten bureau Kort Geytenbeek

Architectenbureau Kort Geytenbeek heeft een chique, mooi en ingetogen gebouw ontworpen rondom het bestaande casco. Het bestaande, huidige gebouw vormt een uitstekende basis voor het nieuwe Boutique Hotel Helder. Een natuurlijke uitstraling met eerlijke en natuurlijke materialen moest terug te zien zijn in het ontwerp en de uitstraling van het nieuwe hotel. Naadloos aansluitend op het nieuwe centrum van Renesse, maar ook perfect appellerend aan de natuur waarmee Boutique Hotel Helder omringd wordt. En dat is uitstekend gelukt!

Studio Hank & Blom interieurs

Naast een fantastische locatie, een harmonieuze architectuur, een heerlijke tuin en een prettig verblijfsklimaat is het interieur van een hotel natuurlijk van kardinaal belang voor de sfeer en het comfort. Uitgaande van de architectuur van het gebouw, maar met name ook uitgaande van strand, duinen, zee en natuur is door Studio Hank weer een meer dan perfect interieurplan uitgewerkt voor Boutique Hotel Helder. Blom Interieurs zal zorgdragen voor de volledige inrichting van het hotel op basis van het smaakvolle interieurdesign.

Irene en René Oudesluijs-Bijkerk

Daar waar Kloeg Collection zich voor Boutique Hotel Helder volledig richt op de verhuur en marketing, zal het ondernemersechtpaar Irene en René Oudesluijs-Bijkerk zich volledig richten op de hospitality; zij zorgen dat het de hotelgasten werkelijk aan niets ontbreekt. Een heerlijk Zeeuws ontbijt met lokale streekproducten, bijzondere amuses en hapjes in de lounge of in uw suite, de lekkerste drankjes. Puur, vol smaak, want ook dat is Helder! Als echte ‘personal assistents’ maken ze een verblijf zo aangenaam mogelijk en compleet zorgeloos. 

Kloeg Collection

Kloeg Collection is inmiddels met vijf prachtige hotels actief in de provincie Zeeland en groeit uit naar een sterke Zeeuwse hotelketen met tien á vijftien hotels; stuk voor stuk in het segment van 4-sterren-plus, met een 5-sterren-beleving. Hierdoor ontstaat een slagkracht in promotie en marketing en diverse schaalvoordelen om optimaal succesvol te zijn in verhuur van de hotelaccommodaties in het hogere segment. Boutique Hotel Helder past perfect in deze keten en is volledig complementair.
Back To Top