skip to Main Content

TEAM Concepts

TEAM Concepts is gespecialiseerd in strategie en conceptontwikkeling van recreatieve vastgoedprojecten. Waar velen een stuk grond of een oud gebouw zien, ziet TEAM Concepts een kansrijke ontwikkeling. Hoe kan het dat niemand deze kans nog gegrepen heeft? Dat was onze eerste reactie bij het ontdekken van deze fantastische ontwikkellocatie. Een culinair mekka dat letterlijk smeekt om een luxe verblijfsaccommodatie voor de veelal welgestelde gasten van de hoogwaardige restaurants in Philippine en haar directe omgeving . En dit in een prachtige regio die nog zoveel meer te bieden heeft. 

Aannemings bedrijf Fraanje

Een hotel vraagt om finesse, specialisme en besef van de hoge eisen van een 4-sterren plus verblijfsaccommodatie. Dit is next level bouwen. De transformatie van de twee bestaande panden naar een luxe boutique hotel is in handen van het Zeeuwse Aannemingsbedrijf Fraanje. Met het vaste team vakmensen van de afdeling Utiliteitsbouw van Fraanje heeft TEAM Concepts de afgelopen jaren veel expertise opgedaan bij de ontwikkeling en realisatie van hotelprojecten.

Kloeg Collection

Kloeg Collection is een Zeeuws familiebedrijf waar hospitality bijna letterlijk door de aderen stroomt. De gerenommeerde Zeeuwse hotelketen staat bekend om exclusieve accommodaties en uitmuntende service. De groeiende organisatie heeft dit jaar meer dan elf 4-sterren plus (hotel)exploitaties in zijn collectie en Boutique Hotel Philippine komt daar straks bij. Daarmee profiteert het hotel mee van de slagkracht in promotie en marketing en de schaalvoordelen van Kloeg Collection.

Architect Ellen van de Velde

Architect Ellen van de Velde heeft slim ingespeeld op de omgeving van het Philipsplein en haar directe omgeving. Afwisseling in de kleur van het metselwerk met daarin leuke, speelse details. Losse dakkapellen die ieder bij ‘hun gevel’ lijken te horen. Slanke, verticale raamkozijnen die bij de ene gevel wat uitsteken en bij de andere juist wat verzonken zijn. Alle kleine details zijn leuke verrassingen die je pas echt goed ziet wanneer je dichter bij het hotel komt, maar die samen ook van veraf een duidelijke impact hebben.

Blom interieurs & Studio Hank

Ieder hotel heeft een eigen karakter, gebaseerd op onder meer de omgeving en de architectuur. Maar hoe laat je dat karakter ook binnen tot leven komen? Daar is veel creativiteit en visie voor nodig. Interieurontwerpers Maureen Mak van Waay (Studio Hank) en Nicole Helmans (Blom Interieurs) gingen de uitdaging aan en hebben een passend interieurconcept ontwikkeld gebaseerd op de beleving van culinair Philippine. 

TEAM Leisure

TEAM Leisure is gespecialiseerd in marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten. Doordacht en daadkrachtig. Zorgvuldig en vol van expertise. Ieder project in de portefeuille van TEAM Leisure is onderscheidend door een bijzonder concept, een unieke locatie en aantrekkelijk rendement. Of een combinatie van dit alles, zoals hier in Philippine.
Back To Top