skip to Main Content

Martin Verbrugge van Verbrugge International

“Sowieso is er in Zeeuws-Vlaanderen een groot gebrek aan hoogwaardige accommodaties. Nu komt het er vaak op neer dat we onze gasten ‘aan de overkant’ in Middelburg laten overnachten. Maar zodra er een mooi hotel in Philippine komt, zal ik mijn gasten daar zeker onderbrengen. Het zou ideaal zijn wanneer ze na het eten gewoon naar hun hotel kunnen lopen.”

Olaf & Barbara Café Restaurant De Zwaan

Aan het gezellige dorpsplein waaraan Boutique Hotel Philippine komt te liggen, zit onder meer Café Restaurant De Zwaan. "Ik vind het geweldig en zie alleen maar mogelijkheden. In Philippine is echt behoefte aan dit hotel. Gasten geven vaak genoeg aan het jammer te vinden dat ze nog moeten rijden en dus geen flesje wijn kunnen bestellen. Met de komst van het hotel kunnen wij als restaurateurs dus ook beter aan de wensen van onze gasten voldoen."

Joris & Manon Auberge des Moules

Joris en Manon runnen al dertig jaar het gerenommeerde restaurant Auberge des Moules. "We zijn heel blij met de komst van Boutique Hotel Philippine en weten zeker dat het een succes wordt. We krijgen heel vaak de vraag van gasten of en waar ze hier in de buurt kunnen overnachten. Zo fijn dat we straks Boutique Hotel Philippine kunnen voorstellen in plaats van een hotel veel verderop, zoals in Gent. Zo kunnen we onze gasten nog blijer maken en dat is wat we het liefste doen."
Back To Top