skip to Main Content

Verkocht: Strandhuisjes óp het strand

HIER GENIETEN WE DUBBEL. VAN HET STRAND EN VAN 5-6% RENDEMENT

Op het Strand. Tegen de duinen. Op een meter of twintig van de Noordzee-branding. Solide, comfortabel en heel… héél puur. Dat zijn de Roompot Strandhuisjes in Julianadorp aan Zee.

Tegen de duinen, óp het strand. Op een meter of twintig van de Noordzee-branding. Solide, comfortabel en heel… héél puur. Dat zijn de Roompot Strandhuisjes in Julianadorp aan Zee. Heerlijk comfortabele strandhuisjes geschikt voor gebruik door vier tot zes personen. Vanzelfsprekend voorzien van de gemakken die thuis horen in een moderne vakantiewoning. De grootste beleving vindt u echter buiten… Op het strand.

TEAM Leisure verkocht in 2016 het project met alle 90 Strandhuisjes op het strand van Julianadorp aan Zee. Zo nu en dan komt een strandhuisje beschikbaar voor verkoop, aangeboden door een van de eigenaren. Dé kans om alsnog een fantastisch Strandhuisje in Julianadorp aan Zee te kunnen investeren.

Informeert u naar de mogelijkheden en beschikbaarheid bij een van onze leisuremakelaars. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top