skip to Main Content

Katoen City Lofts
Goes by Largo

Recent uitverkocht!

KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een ‘one of a kind’ exclusief project. Op een fantastische plek aan het bruisende Bleekveldplein, midden in de levendige stad Goes, is de bouw van 18 uiterst luxe en comfortabele City Lofts in volle gang.

Nieuwbouw,
gewilde toplocatie,
een droom voor
iedere investeerder

  • Zorgeloze verhuur door LARGO, geëxploiteerd vanuit het zeer succesvolle Katoen concept
  • Netto rendement van 4 tot 5% per jaar
  • Compleet inclusief uitermate luxe interieur
    en inrichting
  • Ongewoon hoog serviceniveau en
    ultramodern domoticasysteem
  • Bouw in volle gang, oplevering Q4 2021
  • Alle hotelappartementen zijn verkocht

Ongekend luxueuze loftappartementen

Een nieuwbouwproject midden in een bruisende stad. Meestal een utopie, bij KATOEN City Lofts Goes by LARGO werkelijkheid. KATOEN City Lofts Goes by LARGO biedt het gemak van een ruim, compleet en ongekend luxueus loftappartement met de uitmuntende service en het optimale comfort van een tophotel. Dit is niet zomaar een investering. Dit is investeren in ongeëvenaarde kwaliteit en uniciteit. Dit is next level in leisure!

Profiteer van 4 tot 5% netto rendement per jaar!

Vraag de brochure aan

In een lijvige brochure staan alle interessante en indrukwekkende details beschreven van de hotelappartementen van KATOEN City Lofts Goes by LARGO. Heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel +31(0)88 1900 222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Let op; dit project is uitverkocht. Meer weten over andere investeringsmogelijkheden? Wij inspireren u graag! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Inspiring stories

We laten u graag onze projecten beleven! We nemen u hier mee in de dynamiek van de ontwikkeling en tonen trots alle bijzondere kwaliteiten én actualiteiten.

Katoen City Lofts – Hoogste punt

Op 23 april 2021 hees Wethouder Joost de Goffau de Nederlandse vlag om het hoogste…

lees verder
Waarom investeren in recreatief vastgoed?

De lage (en zelfs negatieve) spaarrente doet veel mensen nadenken over andere mogelijkheden om hun…

lees verder
Bouwupdate Katoen City Lofts – Eerste verdiepingsvloer

In deze bouwupdate van februari 2021 praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen, waaronder…

lees verder

Wat de Katoen City Lofts in onze ogen extra bijzonder maakt, is het extreem hoge afwerkings- en serviceniveau, gerealiseerd door lokale toppartijen.

Alexander Snoodijk, TEAM Leisure

Het is bovendien fantastisch om in dit project samen te werken met hoogwaardige partijen, die allemaal het ultieme resultaat willen behalen.

Bart van den Dongen, Van den Dongen maatwerk interieurs

We streven er iedere dag naar om het vandaag nóg beter te doen dan gisteren!

Ron & Vivian Diephout, Katoen

Laat u inspireren door het model loft!

Katoen realiseerde onlangs een loft hotelappartement met exact dezelfde look & feel als de nieuwe City Lofts die momenteel gebouwd worden.

Geen uitdaging te groot en geen
afwerkingsniveau te hoog

Voor de realisatie van KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een team van vakspecialisten samengesteld. Stuk voor stuk zeer ervaren en gedreven experts in hun vakgebied.

Van de Velde Installatiegroep

Van de Velde Installatiegroep

“Bij de KATOEN City Lofts Goes by LARGO passen uitsluitend duurzame, “state-of-the-art”- oplossingen. We hebben dan ook gekozen voor de nieuwste warmtepomptechniek en diverse slimme domotica-oplossingen. We staan voor kwaliteit en klantgericht werken, en zijn er trots op dat we onze kracht weer mogen laten zien in dit schitterende project.”

Marijn Meijboom
Van de Velde Installatiegroep

Mulderblauw Architecten

Mulderblauw Architecten

“Het interieur van KATOEN City Lofts Goes by LARGO is niet gebaseerd op actuele trends. Dat past niet bij de City Lofts, die heel uniek en blijvend eigentijds zijn. Ons ontwerp is dan ook samengesteld op basis van de eigen identiteit van KATOEN City Lofts Goes by LARGO, natuurlijk, luxe, verfijnd en van hoogstaande kwaliteit. Het feit dat hier alle betrokkenen voor het allerbeste van het beste in kwaliteit, natuurlijke materialen en afwerking gaan, maakt dit voor ons een fantastisch project om aan mee te werken.”

Juliet Wong
Mulderblauw architecten

Largo

Largo

“Luxe, ontzorgen en een toplocatie staan bij LARGO hoog in het vaandel. KATOEN City Lofts Goes by LARGO heeft het allemaal. In de Katoen-familie zien we dezelfde ambitie als die van ons: groots denken, niet de veilige standaard kiezen, maar buiten de lijntjes kleuren en werkelijk iets unieks bieden. Eigenzinnig, eigentijds en innovatief. Samen realiseren we met KATOEN City Lofts iets heel bijzonders. Een ongekend hoog kwaliteitsniveau.”

Ralph Vandervinnen
Operations Manager LARGO

Katoen

Katoen

“We zorgen dat alles klopt, tot in de kleinste details. De City Lofts worden een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ook de gast die wat langer in Goes wil verblijven. Juist daarvoor zijn de City Lofts, met hun aparte slaapkamer, badkamer en volledig uitgeruste luxe kitchenette, ideaal. We zijn trots op deze uitbreiding van ons aanbod en zullen hier, net als bij het bestaande Katoen, iedere dag streven om het vandaag nóg beter te doen dan gisteren.”

Ron & Vivian Diephout
Katoen

Bouwbedrijf van de Linde

Bouwbedrijf van de Linde

“Vakmanschap en liefde voor het vak zijn onze belangrijkste ingrediënten. We zijn vereerd om dit mooie ontwerp van Mulderblauw te mogen realiseren. Om echt iets unieks te mogen neerzetten. Dat gaan we waarmaken, volgens afspraak, zoals we dat altijd doen.”

Marco van de Linde
Bouwbedrijf van de Linde

Van den Dongen Maatwerk Interieurs

Van den Dongen Maatwerk Interieurs

“Voor ons is het heerlijk om met zo’n uniek ontwerp en zulke mooie materialen te mogen werken. Het is bovendien fantastisch om in dit project samen te werken met hoogwaardige partijen, die allemaal het ultieme resultaat willen behalen. Samen realiseren we echt iets bijzonders.”

Bart van den Dongen
Van den Dongen maatwerk interieurs

Katoen & Largo:
succes verzekerd

Nog voordat KATOEN City Lofts Goes by LARGO gebouwd is, is het grootse imago ervan al gevestigd. Voor de verhuur van de hoogwaardige lofts is namelijk een unieke combinatie van twee zeer gerenommeerde leisure-partijen gevormd. Het exclusieve LARGO en het zeer hoog aangeschreven KATOEN. Beide partijen ademen topkwaliteit. Iedere gast zal direct overtuigd zijn van het ongekend hoge hospitalityniveau en het optimale comfort van de City Lofts. En daar hebben ze wat voor over. Dit ziet u als investeerder terug in een netto rendement van circa 4 tot 5% per jaar.

Goes:
winkelstad én ondernemersstad

De combinatie van verhuur in de hogere zakelijke én recreatieve markt zorgt bij KATOEN City Lofts Goes by LARGO voor een topbezetting. Niet alleen in de toeristische seizoenen, maar het hele jaar door. De ligging van de City Lofts, midden in het centrum van Goes, zal zowel zakenlieden als luxe- minnende toeristen enorm aanpreken.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top