skip to Main Content

Verkocht: Hotel Kaap West

Dit is Zeeland op z'n zonnigst!

Hotel Kaap West is Zeeland op z’n mooist. Het in 2018-2019 gerealiseerde Hotel Kaap West is het 4-sterrrenplus hotel van Westkapelle en bevindt zich op 450 meter afstand van het strand en op korte afstand van plaatsen als Domburg, Middelburg, Zoutelande en Vlissingen. Hotel Kaap West heeft een eigen a-la-carte restaurant ‘Catch’ met een heerlijk zonnig terras.

TEAM Leisure verkocht in opdracht van ontwikkelaars TEAM Concepts (zusterbedrijf van TEAM Leisure) en Aannemingsbedrijf Fraanje 43 luxueuze hotelsuites en hotelappartementen in Hotel Kaap West in Westkapelle. Dit comfortabele viersterren-plus is gelegen op loopafstand van de strandovergang, vrijwel direct achter de duinen dus.

TEAM Concepts ontwikkelde dit hotel met het vernieuwende concept van hotelappartementen. Luxe appartementen met een of twee slaapkamers met badkamers en voorzien van alle gemakken zoals een living en luxe keuken. Een comfortabel vakantieverblijf dat voldoet aan de enorme vraag naar een vakantie-accommodatie met privacy, veiligheid en comfortabele leefruimte. Hotelservices worden standaard op topniveau geleverd en roomservice is vanuit restaurant Catch op afroep beschikbaar.

www.hotelkaapwest.nl 

TEAM Leisure Select
Momenteel bieden wij in Hotel Kaap West een 4-persoons hotelappartement aan via TEAM Leisure Select. Heeft u interesse in dit hotelappartement? Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag meer, bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top