skip to Main Content

Verkocht: Hotel Mondragon

Luxueus genieten in Zierikzee

Het monumentale pand van Hotel Mondragon is zorgvuldig verbouwd en gerestaureerd. De twee herbouwde monumentale panden aan de Oude Haven huisvesten Le Bistrôt. De nieuwbouw van het hotel, temidden van alle monumentale bebouwing in het hart van de stad, is afgerond. In 2019 opende Hotel Mondragon, restaurant Cristó en Le Bistrôt hun deuren!

TEAM Leisure verkocht alle suites van Hotel Mondragon aan particuliere investeerders.

Hotel Mondragon is een en al beleving! Wandel vanuit uw luxe hotelsuite de Oude Haven op, langs het decor van imposante gevels in de gezellige monumentale binnenstad van Zierikzee. Geniet van de Zeeuwse zilte zaligheden in één van de vele restaurants. Maar ook van een hotelsuite in Hotel Mondragon, met eigen inpandige parkeerkelder. Met à la carte restaurant, brasserie en hotellerie op topniveau! Welkom in Hotel Mondragon!

www.mondragon.nl

Dit project is succesvol verkocht. Meer weten over andere investeringsmogelijkheden? Wij inspireren u graag! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top