skip to Main Content

Verkocht: Boutique Resort Schaardijk

De perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke tijd

Aan de voet van de Brouwersdam, met de Noordzee aan de ene kant en de Grevelingen aan de andere zijde, verkocht TEAM Leisure een project bestaande uit 15 aantrekkelijke recreatiewoningen. Een kleinschalig vakantieresort waar u groots kunt genieten van al het goede dat Schouwen-Duiveland te bieden heeft.

Watersporters, zonaanbidders, wandelaars, fietsers, cultuurliefhebbers en Bourgondiërs… iedereen voelt zich thuis op het veelzijdige vakantie-eiland Schouwen-Duiveland. Geen betere plek om uit te waaien, te ontspannen en het leven met volle teugen te beleven. Geen wonder dat Zeeland, en Schouwen-Duiveland in het bijzonder, volop in trek is bij levensgenieters, vakantiegangers én huizenbezitters. Alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden, kortom een perfecte combinatie van high quality vrije tijd & rendement op een prachtige plek!

Het resort, dat in april 2021 is opgeleverd, telt naast de 15 charmante Zeeuwse recreatiewoningen tevens 4 appartementen en 2 commerciële ruimtes. Een van de commerciële ruimtes is bestemd voor een sfeervol restaurant en de andere voor een hoogwaardige Gym & Wellness.

www.resortschaardijk.nl

Dit project is succesvol verkocht. Meer weten over andere investeringsmogelijkheden? Wij inspireren u graag! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top