skip to Main Content

Hotel De Timmerfabriek

De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914, op het voormalige Scheldeterrein van Vlissingen, wordt getransformeerd tot een ongeëvenaarde hotspot met restaurant, brasserie, bar en een heerlijk hotel met court lodges, cubes en loft appartementen.

Boutique Hotel Helder

Boutique Hotel Helder biedt 16 heerlijke hotelsuites. Vol luxe en comfort. Viersterren-plus, met vijfsterren-beleving! En dat alles in het centrum van de populaire familiebadplaats Renesse.

De Dokwerker

Een ontwikkeling van TEAM Concepts, direct naast - en tevens een uitbreiding van - Hotel De Timmerfabriek in Vlissingen. Nieuwbouwproject met 58 compacte appartementen. Hotelier Kloeg Collection zal zich richten op een combinatie van zakelijke verhuurmarkt (short stay en mid-long stay) én de recreatieve markt.

Grand Hotel Britannia

The B. Een ongekend luxe hotelconcept, vol unieke facetten. Direct aan zee, aan de boulevard van Vlissingen. In het hart van de Atlantic Coast line, verrijst een vijfsterrenhotel van sensationele allure.

Katoen City Lofts Goes By Largo

KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een ‘one of a kind’ exclusief project. Op een fantastische plek aan het bruisende Bleekveldplein, midden in de levendige stad Goes.
Back To Top