skip to Main Content

In Dishoek, welhaast aan de voet van de imposante duinen die de grens vormen tussen de schitterende zuidstranden en het achterland van Walcheren, wordt een prachtig hotel met maar liefst 69 luxe hotelsuites en hotelappartementen gebouwd: Hotel Zeeuws Licht.

Alle hotelappartement zijn verkocht.
Heeft u interesse in investeren aan de Zeeuwse Kust, neem dan gerust contact met ons op! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl

HOTEL ZEEUWS LICHT: UITVERKOCHT

INTERESSE IN INVESTEREN AAN DE ZEEUWSE KUST? BEL 088 1900 222

UITVERKOCHT

Hotel Zeeuws Licht: een schitterend hotel met maar liefst 69 luxe hotelsuites en hotelappartementen, een indrukwekkend uitzicht op de duinen en op loopafstand van het strand. Een luxe viersterren-plus hotel met een mix aan royale hotelsuites en hotelappartementen, verdeeld over drie gebouwen welke verspreid liggen in een fraai duinachtig landschap. De prachtige architectuur, de sublieme ligging, de hoge mate van duurzaamheid (óók in rendement) laten u ongeëvenaard genieten.

  • Comfortabele hotelkamers en -appartementen in viersterren-plus hotel
  • 69 Hotelkamers en -appartementen
  • Zorgeloos bezit, excellent beheer en verhuur door hotelexploitant Kloeg Collection
  • Hoge return on investment, jaarlijks 5-6% rendement
  • Bouw in volle gang

BOUW IN VOLLE GANG!

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van Hotel Zeeuws Licht. De oplevering staat gepland in mei 2020.

ZeeuwsLicht 18november2020 Web 1

EEN UNIEK CONCEPT OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN WALCHEREN

De hotelappartementen en hotelsuites zijn geschikt voor twee en vier personen en volledig uitgerust en ingericht voor een uitermate comfortabel verblijf. Living, royaal terras, slaapkamer(s), badkamer(s) en kitchenette voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Schitterend ontworpen, smaakvol ingericht en tot in de finesses doordacht. Een genot om zo dicht bij het strand een vakantie door te brengen. De hotelappartementen zijn bij uitstek geschikt voor een langduriger verblijf dankzij de luxe kitchenette en alle faciliteiten die in het appartement aanwezig zijn. De luxe en het comfort van een vakantievilla met de uitgebreide services van een viersterren-plus hotel.

In het eerste gebouw, waar zich tevens de receptie en lobby van het hotel bevinden, is het á la carte restaurant gevestigd. Het toprestaurant, met een bijzondere sfeer en kaart, trekt gasten van het hotel en tevens gasten vanuit de gehele regio aan.

Hotel Zeeuws Licht 1 Team Leisure

Vraag uw brochure aan!

Ontvang de uitgebreide digitale brochure vol prachtige impressies. Heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel 088 – 1900 222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Zeeuwslicht-brochure

HET BESTE INTERIEUR, SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD

Hotel Zeeuws Licht 3 Team Leisure

Om te zorgen voor een viersterrenplus ‘look&feel’ van uw hotelsuite of hotelappartement, is door de ontwikkelaars ontwerpbureau Hank uit Amsterdam aangetrokken om een passend ontwerp te maken voor het interieur. Zij tekenden voor de smaakvolle inrichting, die aansluit bij de luxe beleving van Hotel Zeeuws Licht én bij de beleving van een vakantie aan de duinen, strand en zee. Dé hotel- en interieurspecialist van Nederland, Blom Interieurs levert en plaatst het volledige interieur. U bent dus verzekerd van de hoogste kwaliteit meubilair, hoogwaardige, duurzame stoffering én van een viersterren-plus ‘high class’ sfeer.

HOTEL ZEEUWS LICHT: ARCHITECTUUR VOL KARAKTER

Team Leisure Project Toplocatie6 Noordstaete

Een schitterend ontwerp dat recht doet aan de prachtige omgeving. Dat was het uitgangspunt. Een modern hotel met een schaalgrootte die past bij de omgeving. De 69 hotelkamers en hotelappartementen zijn gehuisvest in drie fraaie gebouwen. Alle drie net even anders gedetailleerd, maar overduidelijk ‘familie’ van elkaar. Als een gezellig ‘dorpje’ met verschillende gevels en puntdaken, volledig geïntegreerd in het landschap van natuur, duinen, zee en strand. Daarnaast was een bijzonder hoog duurzaamheidsgehalte een keiharde eis van het ontwikkelconsortium. Zowel dit hoge duurzaamheidsgehalte en het gebruik van bijzondere materialen zijn verenigd in de bijzondere architectuur vol karakter. Vol Zeeuws karakter.

ZORGELOOS GENIETEN VAN UW BEZIT

Hotel Zeeuws Licht 7 Team Leisure

Kloeg Collection, de beheerder/exploitant van Hotel Zeeuws Licht, neemt al uw zorgen uit handen en zorgt voor een maximale bezetting van uw bezit. Dagelijks beheer, exploitatie, verhuur, marketing, hoteldiensten en hospitality. Met jarenlange ervaring, ondernemerschap, visie en een zeer gemotiveerd team van professionals in hospitality zorgen zij ervoor dat Hotel Zeeuws Licht ‘the place to be’ is en blijft en uw investering optimaal rendeert. En als u komt, dan komt u om te genieten.

Michel Kloeg van Kloeg Collection: “De vraag naar ‘extended stays’ en een hoge mate van service en duurzaamheid is groot. Hotel Zeeuws Licht voorziet helemaal in die behoefte en mag zich verheugen op grote belangstelling. Niet alleen van u!”

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN? ALLE PROJECTEN EN ONTWIKKELINGEN VIA ONZE NIEUWSBRIEF OF LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK

Back To Top