skip to Main Content

Op het Strand. Tegen de duinen. Op een meter of twintig van de Noordzee-branding. Solide, comfortabel en heel… héél puur. Dat zijn de Landal Strandhuisjes in Julianadorp aan Zee. Heerlijk comfortabele strandhuisjes geschikt voor gebruik door vier tot zes personen en een rendement van netto circa 6%!

STRANDHUISJES ÓP HET STRAND Julianadorp aan Zee

HIER GENIETEN WE DUBBEL. VAN HET STRAND EN VAN 7% RENDEMENT

Rendement laat zich niet altijd uitdrukken in harde cijfers. De Landal Strandhuisjes in Julianadorp aan Zee vormen daarop gelukkig een uitzondering. Al jaren scoren de Strandhuisjes een bezettingsgraad van rond de 95%. Niet voor niets riep Zoover drie jaar achtereen de Strandhuisjes uit tot Beste Vakantiepark, met een gemiddelde waardering van 9,7! Op basis van volledige verhuur scoren de Strandhuisjes al jaren op rij een daadwerkelijk rendement van netto circa 6% per jaar.

Strandhuisjes Duinovergang

DE GROOTSTE BELEVING VINDT U BUITEN

Tegen de duinen, óp het strand. Op een meter of twintig van de Noordzee-branding. Solide, comfortabel en heel… héél puur. Dat zijn de Landal Strandhuisjes in Julianadorp aan Zee. Heerlijk comfortabele strandhuisjes geschikt voor gebruik door vier tot zes personen. Vanzelfsprekend voorzien van de gemakken die thuis horen in een moderne vakantiewoning. De grootste beleving vind u echter buiten… Op het strand.

Ontwaken met zicht op de branding. Op de veranda of in het zand genieten van een boek of simpelweg van het altijd verrassende en boeiende uitzicht. De heerlijke geur van de duinen vermengd met de zilte zeelucht, de ondergaande zon recht voor u in de zee zien zakken. ‘s Avonds de serene rust van het strand. Met niets dan de sterrenhemel en het geruis van de branding. Pure ontspanning. Zonder notie van wat zich allemaal aan de andere kant van de duinen afspeelt. Mooier dan dit wordt het niet.

Genieten! Letterlijk óp het strand

Strandhuisjes Interieur

HIER GENIETEN WE DUBBEL!

Met een Strandhuisje in Julianadorp aan Zee investeert u in een vakantiewoning die u jaarlijks een geweldig rendement oplevert. Op basis van volledige verhuur van de Strandhuisjes werd in de afgelopen jaren een daadwerkelijk netto rendement gerealiseerd van circa 6% op de aankoopsom.

Wilt u zelf genieten van uw Strandhuisje? Geen probleem! U kunt tot maximaal acht weken zelf gebruik maken van uw Strandhuisje. U behaalt dan weliswaar geen 6% financieel rendement meer, maar uw persoonlijke rendement – genieten, ontspannen, uitrusten – is onbetaalbaar!

HET BEZIT VAN EEN STRANDHUISJE IS ZORGELOOS

Het bezit van uw Strandhuisje is zorgeloos. Zorgeloos met een fantastisch financieel rendement dankzij de langjarige verhuurovereenkomst met Landal. En zorgeloos dankzij excellent beheer.

De Strandhuisjes worden aan het begin van het seizoen op het strand geplaatst en aan het einde van het seizoen weer veilig opgeslagen in de winterberging. Eventueel onderhoud wordt gedurende de winterperiode uitgevoerd. Allemaal zonder dat u daar omkijken naar heeft. Alle ‘dagelijkse’ services en dienstverlening voor de huurders worden verzorgd door Landal Beach Resort Ooghduyne, de beheerorganisatie en het permanent aanwezige beheerdersechtpaar. Een geruststellende en veilige gedachte.

De meeste zonuren van Nederland

Al jarenlang de meeste zonuren van Nederland. In de top-5 van schoonste stranden van het land. Grenzend aan het beschermde Natura 2000-duingebied. Uw Strandhuisje bevindt zich op één van de mooiste plekjes in de Kop van Noord-Holland. Met oer-Hollandse stadjes zoals Hoorn, Medemblik en Enkhuizen en het gezellige Bergen en Schoorl dichtbij. En marinestad Den Helder met vele bezienswaardigheden en de opstapplaats voor een dagje Texel.

Direct bij de duinovergangen vindt u twee gezellige strandpaviljoens op enkele tientallen meters van uw Strandhuisje. Deze bieden met hun prettige loungesfeer de perfecte ambiance voor een drankje, gezellige lunch of smaakvol diner.

Investering met zo’n 6% rendement

Zo nu en dan komt een unieke kans voorbij

TEAM Leisure verkocht in 2016 het project met alle 90 Strandhuisjes op het strand van Julianadorp aan Zee. Zo nu en dan komt een strandhuisje beschikbaar voor verkoop, aangeboden door een van de eigenaren. Dé kans om alsnog een fantastisch Strandhuisje in Julianadorp aan Zee te kunnen investeren.

Informeert u naar de mogelijkheden en beschikbaarheid bij een van onze verkoopadviseurs.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

  Ook interessant!

  Luchtfoto-1

  EXCLUSIEVE MEERZICHTVILLA'S LANDAL PORT GREVE

  Brouwershaven

  Luxe acht-persoons recreatievilla’s gelegen aan de jachthaven, uitkijkend over het Grevelingenmeer. Netto rendement 6% per jaar.

  Bekijk project »

  Hotelappartementen 1

  ISLANDSUITES AAN HET GREVELINGENMEER

  Punt-West Ouddorp

  Comfortabele hotelappartementen direct aan het water en de duinen op het eiland van Punt-West Hotel & Beachresort. Een ‘on-Nederlands’ premium resort aan het Grevelingenmeer.
  Bekijk project »

  parc-les-etoiles-2-3

  VAKANTIEWONING VANAF € 54.500

  Blaimont, Ardennen

  Buitenkansen in de Ardennen! Een eigen vakantiewoning vanaf € 54.500 mét de mogelijkheid om via Landal GreenParks te verhuren maar zónder de verplichting.
  Bekijk project »

  Back To Top