skip to Main Content

Aan de voet van de Brouwersdam, met de Noordzee aan de ene kant en de Grevelingen aan de andere zijde, verkocht TEAM Leisure een project bestaande uit 15 aantrekkelijke recreatiewoningen. Een kleinschalig vakantieresort waar u groots kunt genieten van al het goede dat Schouwen-Duiveland te bieden heeft.

Dit project is uitverkocht. Heeft u interesse in investeren aan de Zeeuwse Kust, neem dan gerust contact met ons op! Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl

UITVERKOCHT: BOUTIQUE RESORT SCHAARDIJK

INTERESSE IN INVESTEREN AAN DE ZEEUWSE KUST? BEL 088 1900 222

UITVERKOCHT

Watersporters, zonaanbidders, wandelaars, fietsers, cultuurliefhebbers en Bourgondiërs… iedereen voelt zich thuis op het veelzijdige vakantie-eiland Schouwen-Duiveland. Geen betere plek om uit te waaien, te ontspannen en het leven met volle teugen te beleven. Geen wonder dat Zeeland, en Schouwen-Duiveland in het bijzonder, volop in trek is bij levensgenieters, vakantiegangers én huizenbezitters. Alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden, kortom een perfecte combinatie van high quality vrije tijd & rendement op een prachtige plek!

  • Slechts 15 vierpersoons recreatiewoningen beschikbaar voor verkoop
  • Nieuw en gebouwd onder sfeervolle Zeeuwse architectuur, hoogwaardige afwerking
  • Zorgeloos bezit, excellent beheer en verhuur
  • Koopsommen vanaf € 234.500,- exclusief BTW inclusief interieur-en inrichtingpakket
  • Rendement 4% á 5% netto per jaar

DE PERFECTE UITVALSBASIS VOOR EEN ONVERGETELIJKE TIJD

Het resort telt naast de 15 charmante Zeeuwse recreatiewoningen tevens 4 appartementen en 2 commerciële ruimtes. Inmiddels zijn deze appartementen en commerciële ruimtes door TEAM Leisure verkocht aan een belegger. Een van de commerciële ruimtes is bestemd voor een sfeervol restaurant en de andere voor een hoogwaardige Gym & Wellness.

De 15 recreatiewoningen die wij u aanbieden rondom het nieuwe dorpspleintje zijn vrijwel identiek qua programma, maar hebben wel elk een eigen uitstraling. De speelse, kenmerkende Zeeuwse architectuur, in combinatie met het mee-ontworpen groen en straatmeubilair, geven het pleintje een gemoedelijk en toegankelijk karakter. Het pleintje nodigt uit tot ontmoeting, maar biedt ook de beschutting om in alle rust een boek te lezen, een drankje te nuttigen of na te genieten van een heerlijke dag in de buitenlucht.

Schaardijk 5 Team Leisure

Vraag uw brochure aan!

Er is een digitale preview voor u beschikbaar. Wilt u deze ontvangen of heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel 088 – 1900 222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Schaardijk-Preview-Voorpagina_final_web-300×219-300×219

15 charmante recreatiewoningen

Schaardijk 3 Team Leisure

Deze Zeeuwse recreatiewoningen bestaan uit een hal met toilet en een woonkamer met keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. De woningen worden opgeleverd met een luxe en uitgebreid interieur- en inventarispakket, samengesteld in samenspraak met Groenendijk BV – Thuis in Verhuren, de beheer- en verhuurorganisatie van Boutique Resort Schaardijk. Het ontwerp en de sfeer van het interieur is afgestemd op de recreatieve, sportieve en duin- en waterrijke omgeving van Grevelingen en Noordzee. Smaakvol, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig voor een lange levensduur.

EEN VEELZIJDIGE LOCATIE OM TE GENIETEN

Luchtfoto Brouwersdam WEB

De mooie Zeeuwse plaats Scharendijke, op het eiland Schouwen-Duiveland, biedt een grote keur aan mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Zo heeft Scharendijke een eigen haven, een gezellige dorpskern en is het een geliefde plaats voor liefhebbers van de duiksport door de schitterende ligging aan het Grevelingenmeer.
De Noordzeestranden van Zeeland bieden volop mogelijkheden voor sportievelingen. U kunt denken aan; de branding bedwingen met een raft, powerkiten met ruime wind of vaar met een RIB de Noordzee op! Of wat dacht u van blokarten of kitebuggyen op de Brouwersdam of lounchen bij van de strandpaviljoens.

COMPLEET ONTZORG NU EN IN DE TOEKOMST

Team Leisure Project Toplocatie8 Noordstaete

De recreatiewoningen en appartementen in Boutique Resort Schaardijk worden professioneel beheerd en verhuurd. Voor deze interessante belegging kunt u rekenen op een rendement van 4% á 5% netto per jaar. Uiteraard heeft u als eigenaar ruime mogelijkheden om uw woning zelf te gebruiken. Het restaurant en de Gym & Wellness aan de voorzijde van Boutique Resort Schaardijk zullen door lokale specialisten worden geëxploiteerd. Deze twee functies vormen een belangrijk onderdeel van het vakantieresort en sluiten dan ook naadloos aan op de totale exploitatie van het resort.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN? ALLE PROJECTEN EN ONTWIKKELINGEN VIA ONZE NIEUWSBRIEF OF LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK

Back To Top