skip to Main Content

SLECHTS ZEVEN EXCLUSIEVE KANSEN OP EEN LUXE PIED-A-TERRE IN MONUMENTAAL ZIERIKZEE!

Aan de monumentale Oude Haven in Zierikzee, direct naast het nieuw gerealiseerde luxe viersterren Hotel Mondragon, herrijst een kleinschalig nicheproject met slechts 7 uitermate luxe recreatieve appartementen: Residence Mondragon.

NIEUW IN VERKOOP: RESIDENCE MONDRAGON

LUXE PIED-A-TERRE IN MONUMENTAAL ZIERIKZEE

BOUW GESTART! SLECHTS ZEVEN EXCLUSIEVE KANSEN

RESIDENCE MONDRAGON BIEDT TOEKOMSTIGE EIGENAREN:

  • Zes exclusieve recreatieappartementen, één uniek loft-appartement.
  • Unieke mix tussen ruim eigen gebruik en een interessant jaarlijks rendement.
  • Een parel aan de Oosterschelde, het ultieme luxe verblijf in Zeeland.
  • Beheer en verhuur door viersterren Hotel Mondragon.
  • Luxe, smaakvolle inrichting van living, pantry en slaapkamer.

MEER WETEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR!
Tel. +31(0)088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl

Slechts zes exclusieve recreatieappartementen en één uniek loft-penthouse. Een absolute buitenkans!

Een recreatief appartement met viersterren hospitality
De appartementen in Residence Mondragon zijn gericht op een comfortabel verblijf door 2 of 4 personen en voorzien van alle luxe en ingericht voor een ‘mid-long stay’ of ‘long-stay’. Solitair, exclusief en voorzien van een eigen pantry. Maar wel geserviced vanuit het naastgelegen Hotel Mondragon. Zaken als schoonmaak, bed- en badlinnen en andere gewenste hotelservices worden vanuit het luxe viersterren Hotel Mondragon verzorgd.

Alleen het beste interieur
Ieder recreatief appartement in Residence Mondragon wordt smaakvol en comfortabel ingericht. Een prachtig interieur, ontworpen door de gespecialiseerde interior-design Studio Hank uit Amsterdam en geleverd door de gerenommeerde projectinrichter TMC uit Zeeland. In deze combinatie van creativiteit, ervaring en hoge productkwaliteit is een interieur ontstaan dat gericht is op een (langdurig) verblijf in luxe, comfort en weldaad.

Suite 1 Keuken

Vraag uw brochure aan!

Ontvang de digitale brochure vol prachtige impressies en plattegronden. Heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel 088 – 1900 222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

RM-Preview-Voorpagina_final_web-300×219-300×219-1

Geniet van Hotel Mondragon, Restaurant Cristó en Brasserie ‘t Gouden Elfje!

Residence Mondragon wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Bouwbedrijf Boogert. Dit familiebedrijf dat vier generaties teruggaat, staat voor solide kwaliteit en de hoogste standaard in afwerking. Het door Bouwbedrijf Boogert eveneens ontwikkelde en gerealiseerde naastgelegen Hotel Mondragon is daar een visitekaartje van. Een uniek en technisch zeer geavanceerd gebouw dat gerealiseerd werd temidden van een monumentale omgeving.

Hotel Mondragon, Restaurant Cristó en Brasserie ‘t Gouden Elfje openden begin december 2019 hun deuren. Natuurlijk staan ook Restaurant Cristó en Brasserie ‘t Gouden Elfje tot uw beschikking. U geniet dus van de gastvrijheid én culinaire verrassingen van Hotel Mondragon. Met de voordelen van een eigen, zelfstandig toegankelijk luxe-appartement.

MONDRAGON CRISTO 16

ZIERIKZEE, MOOI MONUMENTAAL

IMG 0118 DxO

Wie door Zierikzee wandelt, blijft zich verbazen. Zoveel indrukwekkende monumenten bij elkaar! Vanuit iedere hoek en met ieder licht doet u weer nieuwe ontdekkingen. Ontdek hoe ontspannen de sfeer is in het historische stadje (jazeker, in 2019 vierde Zierikzee dat het 800 jaar stadsrechten heeft) met haar prettige mix van tevreden inwoners en nieuwsgierige toeristen. Bewonder de statige monumenten en ervaar hoe het leven uitbundig gevierd wordt met vele lokale lekkernijen en (zilte) zaligheden op de terrassen en in de vele restaurants.

ZOVEEL MEER DAN LAND EN ZEE

IMG 2554DXO

Zeeland is zoveel meer dan alleen het unieke landschap. Het land in zee verwent u jaarrond met talloze en unieke culturele, culinaire, sportieve en muzikale evenementen. Vanuit het centraal gelegen Zierikzee bezoekt u Film by the Sea, Zeeland Nazomer Festival, Concert at Sea en de vele heerlijke foodevents rond de vele zilte zaligheden en actieve watersportevenementen. Zeeland is zoveel meer dan zee en land.

WAARDEVOLLE INVESTERING

Suite 4 Slaapkamer

Met een recreatieappartement in Residence Mondragon wordt u compleet ontzorgd. Niet alleen nu, dankzij excellent beheer, alle gewenste hotelservices en een krachtige verhuurformule vanuit de Hotel Mondragon organisatie. Maar ook in de toekomst, dankzij zorgvuldig onderhoud. Kortom, een waardevolle en waardevaste investering op een unieke locatie in het karakteristieke hart van monumentaal Zierikzee. Dé kans om nieuwbouw te verwerven op deze historische, monumentale plek!

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN? ALLE PROJECTEN EN ONTWIKKELINGEN VIA ONZE NIEUWSBRIEF OF LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK

Back To Top