skip to Main Content

STRANDHUISJE IN JULIANADORP AAN ZEE

Ontwaken met zicht op de branding...

Tegen de duinen. Op een meter of twintig van de Noordzee-branding. Solide, comfortabel en heel… héél puur. Dat zijn de Roompot Strandhuisjes in Julianadorp aan Zee.

Slechts sporadisch komt er een strandhuisje beschikbaar in Julianadorp aan Zee. Nu is dit het geval. Wij mogen u een 4-6 persoons huisje op het unieke en uitgestrekte Noord Hollandse strand aanbieden. Met een uitstekend en bewezen rendement (verhuur via Roompot) gedurende vele jaren en mogelijkheden voor eigen gebruik.

Facts & figures
• Gelegen óp het strand, direct aan zee;
• Volledig ontzorgd qua verhuur en beheer;
• Ca. 36 m2 met comfortabel terras;
• Nettorendementen van circa 5 à 6%;
• Geniet tot 8 weken eigen gebruik;
• Prijsindicatie: €229.500,- v.o.n.

Kijkt u alvast maar ééns op de specifieke website van Roompot inzake dit unieke project.

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top