skip to Main Content

Hotel Kaap West
Hotelappartement 203

Genieten op de grens van land en zee

In Hotel Kaap West te Westkapelle bieden wij u Hotelappartement nr. 203 (a en b) aan. Hotelappartement nr. 203 (a en b) is gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde van het hotel en kijkt uit op de hoteltuin en richting de duinen. Het appartement is splitsbaar en verhuurbaar als twee eenheden.

Facts & figures
• Hotelappartement type ‘Royal Four’ B;
• Riant hotelappartement van 55 á 60 m2 BVO met balkon;
• Variabel verhuurbaar (als 2 persoons hotelkamer, als 2 persoons hotelappartement en als 4 persoons hotelappartement);
• Netto rendementen van circa 4% á 5,5%;
• Geniet tot 8 weken eigen gebruik;
• Gedetailleerde Kopersmap beschikbaar via TEAM Leisure B.V.
Koopsom: €359.000,- excl. btw, kosten koper, inclusief inventaris en interieur.

Brochure
Download hier de uitgebreide mini-brochure inclusief rendementsberekening.

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top