skip to Main Content

Luxe 2-persoons Suite B25 in Hotel Zeeuws Licht

EEN UNIEK CONCEPT OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN WALCHEREN

In het pittoreske Dishoek, direct achter duinen en aan het langgerekte Zeeuwse strand, staat een luxe 2-persoons suite te koop met zicht op de duinen en op steenworp afstand van het strand.

De hotelsuites van Hotel Zeeuws Licht zijn geschikt voor twee personen en volledig uitgerust en ingericht voor een uitermate comfortabel verblijf. Living, royaal terras, slaapkamer(s), badkamer(s) en kitchenette voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Schitterend ontworpen, smaakvol ingericht en tot in de finesses doordacht. Een genot om zo dicht bij het strand een vakantie door te brengen. De luxe en het comfort van een vakantievilla met de uitgebreide services van een viersterren-plus hotel.

In het eerste gebouw, waar zich tevens de receptie en lobby van het hotel bevinden, is het á la carte restaurant gevestigd. Het toprestaurant, met een bijzondere sfeer en kaart, trekt gasten van het hotel en tevens gasten vanuit de gehele regio aan.

Facts & figures 2-persoons B25
• Suite maakt deel uit van het in 2021 opgeleverde Hotel Zeeuws Licht;
• Geniet van alle luxe faciliteiten van Hotel Zeeuws Licht;
• Zorgeloze verhuur- en exploitatie door Kloeg Collection;
• ‘Instapklaar’, inclusief uitermate luxe interieur en inrichting;
• Suite van 32 vierkante meter GBO;
• Mooi rendement in combinatie met de rijkdom van een uniek bezit direct aan zee;

Prijsindicatie: €299.500,- exclusief btw, vrij op naam

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top