skip to Main Content

Hotel St. Joris - City Room 004 (2p)

Welkom bij Hotel St. Joris te Middelburg.

City Room 004 is gelegen op de begane grond, direct grenzend aan de adembenemend mooie Balans; hartje historisch centrum van Middelburg. Deze City Room kenmerkt zich door een luxe interieur en warme uitstraling. Van alle gemakken voorzien, dooraderd met historische kenmerken. Praktisch ingedeeld, met oog voor comfort. Met een oppervlakte gemiddeld ca. 14 m2. Er zijn nog meerdere City Rooms beschikbaar, met het opvragen van de brochure ontvangt u een gedetailleerd overzicht.

Facts & figures City Room 004
• Comfortabele kamer op de begane grond met ca. 14 m2 oppervlakte.
• Luxe en compleet met inventaris.
• Netto rendement van +- 4% tot 5.5%.
• Midden in de historische binnenstad van Middelburg.
• Omringt door sfeervolle eetgelegenheden en winkels.
Koopsom: € 179.500,- excl. btw, vrij op naam

Brochure
Download hier de uitgebreide mini-brochure inclusief rendementsberekening.

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

UW EIGEN CITY ROOM

Compleet ontzorgd; nu en in de toekomst
Hotelier Michel Kloeg is met zijn team verantwoordelijk voor de exploitatie van Hotel St. Joris en daarmee voor het beheer en de verhuur van uw bezit. Kloeg Collection exploiteert een zeer succesvolle hotelgroep van toonaangevende hotels, restaurants en een eigen boekingsplatform in het hogere segment in Zeeland. Met hun kennis, ervaring en omvangrijke netwerk draagt Kloeg Collection bij aan de hoogst mogelijke bezettingsgraad en zorgt ervoor dat uw City Room, en daarmee uw investering, altijd in topconditie is én blijft. In de rendementsberekeningen is ook het (toekomstig) onderhoud opgenomen. Via de VvE is een solide voorziening getroffen en een reservering opgenomen voor de vervanging van het interieur én onderhoud van het hele gebouw. Zo kunt u écht zorgeloos genieten van uw bezit en uw rendement.

In deze video neemt leisure makelaar Alexander Snoodijk u mee bij een recente hoogtepunt in de bouw van St. Joris. 

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top