skip to Main Content

Hotel De Timmerfabriek | 2-persoons Loft Appartement K.223

Compact maar ruimtelijk

Het 2-persoons loft appartement K.223 is gelegen op de tweede verdieping. Overal in Hotel de Timmerfabriek hangt die unieke, industriële sfeer. Maar nergens anders is dit zo overduidelijk aanwezig als in de loft appartementen. Vanuit de hal met het indrukwekkende atrium en het gezellige geroezemoes van de horeca op de achtergrond, stapt u er binnen. Niet zomaar in een hotelappartement, maar in een moderne, gave loft. Behalve de fantastische hoge plafonds, stoere kleuren, mooie materialen en immens grote raampartij valt ook de trap op. Deze leidt naar een open slaapvertrek met een fenomenaal uitzicht. Wauw!

Facts & figures 2-persoons Loft Appartement K.223
• Gelegen aan de stadszijde op de 2e verdieping.
• Luxe appartement met een pantry, sfeervolle living en een tweepersoons slaapkamer met badkamer.
• Netto rendement van 4% tot 6% per jaar.
• Tot 6 weken eigen gebruik per jaar.
• Geniet van alle luxe faciliteiten van Hotel de Timmerfabriek.

Koopsom: € 269.500,- exclusief btw, vrij op naam.

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Download de brochure.

Nieuwsgierig naar de vele kansen die Zeeland u biedt? Vul vrijblijvend uw gegevens in, vervolgens kunt u de uitgebreide brochure (inclusief rendementsberekening) downloaden van Hotel De Timmerfabriek K.223. Of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Back To Top