skip to Main Content

Boutique Hotel Rijks Superior kamer 113

Rijkelijk genieten van uw eigen Superior Kamer

In Boutique Hotel Rijks te Goes bieden wij u Superior Kamer 113 aan. Superior Kamer 113 is gelegen op de eerste verdieping. De suite kenmerkt zich door een luxe interieur en warme uitstraling. Van alle gemakken voorzien, dooraderd met historische kenmerken. Praktisch ingedeeld, met oog voor comfort.

Facts & figures Superior Kamer 113
• Heerlijke kamer op de eerste verdieping met een oppervlakte van ca. 22 m².
• Luxe en compleet met inventaris.
• Netto rendement van 4% tot 5,5%.
• Midden in de historische binnenstad van Goes.
• Omringt door sfeervolle eetgelegenheden en winkels.
Koopsom: € 189.500,- excl. btw, vrij op naam

Brochure
Download hier de uitgebreide mini-brochure inclusief rendementsberekening.
Ook maakten wij een inspirerende vlog waarin we u een indruk geven van het sfeervolle Boutique Hotel Rijks en Superior Kamer 113.

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

In deze video neemt leisure makelaar Alexander Snoodijk u mee naar het hotel en superior kamer 113. 

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top