skip to Main Content

Boutique Hotel Rijks Deluxe kamer 203

Rijkelijk genieten van uw eigen Deluxe Kamer

In Boutique Hotel Rijks te Goes bieden wij u Deluxe Kamer 203 aan. Kamer 203 is gelegen op de 2e verdieping, met schitterend uitzicht richting de prachtige basiliek. De suite kenmerkt zich door een luxe interieur en warme uitstraling. Van alle gemakken voorzien, dooraderd met historische kenmerken. Praktisch ingedeeld, met oog voor comfort.

Facts & figures Deluxe Kamer 209
• Comfortabele, luxe ingerichte hotelkamer op de tweede verdieping met ca. 12 m² oppervlakte.
• Sfeervol design en compleet met inventaris.
• Netto geprognosticeerd rendement van 4% tot 5%.
• Midden in de historische binnenstad van Goes.
• Omringt door sfeervolle eetgelegenheden en winkels.
Koopsom: € 149.500,- excl. btw, vrij op naam

Brochure
Download hier de uitgebreide mini-brochure inclusief rendementsberekening.
Ook maakten wij een inspirerende vlog waarin we u een indruk geven van het sfeervolle Boutique Hotel Rijks.

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

EEN MONUMENT VOL KARAKTER

Bij binnenkomst wordt u direct omarmt door de sfeervolle details van deze Deluxe Kamer. Het riante bed nodigt uit om maximaal te ontspannen, onder het genot van uw favoriete serie op de tv. De badkamer is optimaal ingedeeld met een inloopdouche en toilet. De gebruikte materialen en kleurstellingen accentueren het gezellige karakter van het stadshotel. Gasten met een voorliefde voor monumentale panden zullen de authentieke elementen zeker waarderen. Deze suite staat garant voor een heerlijke overnachting! Comfortabele, luxe bedden, mooie materialen en heerlijke stoffen. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit meubilair, hoogwaardige, duurzame stoffering én van een viersterren high-end beleving.

De historie van Goes gaat vele eeuwen terug. Een rijke geschiedenis die in deze bruisende stad hand in hand gaat met bijzondere uitgaansgelegenheden en een uniek en origineel winkelbestand. Goes is tevens een groene stad met haar stadsparken, singels en vestes en staat in directe verbinding met Nationaal Park de Oosterschelde. De stad grenst bovendien aan het Veerse Meer vol watersportmogelijkheden. Cultureel is er altijd iets te ontdekken, de vele musea, poppodia en het theater blijven verrassen.

Met het bezit van dit unieke stukje Goes, het bruisende hart van Zeeland, geniet u inkomsten uit deze zeer populaire uitvalsbasis voor een short of long stay. De enorme aantrekkingskracht van het project beantwoordt in alle opzichten de grote vraag naar een verblijf op hoog niveau en realiseert een maximale bezettingsgraad.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterken ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen tot bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

Danyel van Zweden

De ‘backbone’ van de organisatie. Zorgt dat de business optimaal draait en kan blijven draaien, terwijl iedereen in- en uitvliegt. Organisatietalent die vanuit ons inspiratiecentrum in Goes opereert.

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Ramanda de Bruijn

Onze online communicatie- en marketing specialist. Met haar creatieve ideeën, heldere communicatie en liefde voor film en fotografie creëert zij bijzonder inspirerende (online) content.

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

MARIUS JONGERIUS

Senior conceptdenker die telkens weer met verrassend jeugdige inzichten komt. Weet wat markt maakt en wat de markt beweegt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top