skip to Main Content

Boutique Hotel Rijks
Superior kamer 212

Rijkelijk genieten van uw eigen Deluxe Kamer

In Boutique Hotel Rijks te Goes bieden wij u Superior Kamer 212 aan. Superior Kamer 212 is gelegen op de tweede verdieping. De suite kenmerkt zich door een luxe interieur en warme uitstraling. Ideaal voor een langer verblijf! Van alle gemakken voorzien, dooraderd met historische kenmerken. Praktisch ingedeeld, met oog voor comfort.

Facts & figures Superior Kamer 212
• Loft op de 2e verdieping met ca. 24m2 oppervlakte
• Luxe en compleet met inventaris
• Netto rendement van 4,5% tot 6%
• Midden in de historische binnenstad van Goes
• Omringt door sfeervolle eetgelegenheden en winkels
Koopsom: €199.500,- excl. btw, v.o.n.

Brochure
Download hier de uitgebreide mini-brochure inclusief rendementsberekening.

Contact
Onze leisuremakelaar Alexander Snoodijk vertelt u graag persoonlijk meer over dit unieke object. Bel 088 1900 222 of mail naar info@teamleisure.nl.

Maak kennis met TEAM Leisure

Teamspelers met elk hun eigen kwaliteiten. Gedreven en enthousiast versterkten ze elkaars expertise. Leisure specialisten die elkaar én u graag uitdagen om te komen te bijzonder resultaat.

Joeri Beekman

Joeri Beekman

Strateeg met vlijmscherpe focus op win-win-situaties. Verliest daarom nooit de regie in de operatie. Heeft een rijke achtergrond in communicatie.

Paul Huges

Paul Huges

Kan stiekem nog beter luisteren dan praten. Bruist daarom van de ideeën, strategieën, inzichten, aanpakken en energie. Inspireert.

Saskia Sies

Saskia Sies

Ondersteunt op alle fronten. Zorgt dus dat de business draait en blijft draaien terwijl iedereen in- en uitvliegt. Bemant de backoffice in Goes.

Joris Jobse

Joris Jobse

TEAM Leisure en Joris Jobse delen een jarenlange succesvolle historie. Dat maakt hem op projectmatige basis de ideale samenwerkingspartner.

Alexander Snoodijk

Alexander Snoodijk

Enthousiaste adviseur met een passie voor sales. Altijd gefocust op het creëren van een oprechte connectie, dat maakt hem ‘de man’ van TEAM Leisure.

Marieke Mol

Marieke Mol

Heldere communicatie, aantrekkelijke vormgeving en creatieve marketing. Deze dame verzorgt het allemaal voor de specialty teams van TEAMforREAL.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de voortgang van een project, als eerste horen wanneer een project in verkoop gaat én andere interessante nieuwsberichten ontvangen? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Back To Top