skip to Main Content

Uniek en kleinschalig resort met slechts 19 comfortabele Duinlodges voor 4 of 6 personen temidden van een duurzaam gecreëerd natuurlijk duinlandschap. Gelegen aan de voet van de duinen en Boulevard van Vlissingen. Circa 5% netto rendement dankzij verhuur door Largo Resorts. Alle Duinlodges zijn inmiddels verkocht!

NOORDZEE RESORT LARGO NATURE Vlissingen

URBAN LEISURE VILLA'S TUSSEN STAD EN STRAND

Op de grens tussen stad en strand, op het snijpunt van natuur en cultuur, achter de duinen en de Boulevard van Vlissingen, bevindt zich Noordzee Resort Largo Nature. De ‘beach-style’ Duinlodges zijn smaakvol gedrapeerd tegen het duin van de Boulevard van Vlissingen. Aan de andere kant van het duin, letterlijk op een steenworp afstand, bevinden zich de stranden, de karaktervolle stad Vlissingen en het Nollestrand, gelegen in een fraaie lagune. Met de voeten in het duinzand, midden in de natuur en tóch in de stad. Uniek! Where the sea meets the city.

Where the sea meets the city

Largo Nature Bird View

SMAAKVOLLE BEACH-STYLE ARCHITECTUUR

Heerlijk comfortabele recreatievilla’s geschikt voor gebruik door vier of zes personen. Uitgerust met twee of drie slaapkamers, ieder met een eigen (en-suite) badkamer. Met een smaakvol en stijlvol interieur, zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de natuurlijke omgeving.

De grootste beleving vindt u echter buiten… een pure, natuurlijke omgeving op de grens tussen stad en strand. Een duurzaam gecreëerd, natuurlijk duinlandschap. Met wuivend helmgras en fraaie beplanting, zo kenmerkend voor de duinen. In dit landschap zijn met zorg de 19 Duinlodges ‘gedrapeerd’. Letterlijk verzonken in het golvende en in hoogte gevarieerde duinlandschap. Beschut en daarmee volop privacy biedend. Zo is het comfortabel genieten van lange dagen en zwoele avonden op het heerlijke loungeterras.

GENIETEN VAN STAD, STRAND EN RENDEMENT

Met een Duinlodge in Noordzee Resort Largo Nature investeert u in een vakantiewoning die u jaarlijks een prima rendement oplevert. Op basis van volledige verhuur van uw Duinlodge wordt een jaarlijks netto rendement van zo’n 5% geprognosticeerd.

Natuurlijk wilt u ook zelf kunnen genieten van uw Duinlodge. Met uw gezin, met familie of vrienden. U kunt, buiten de hoogseizoen vakantieperiodes, tot maximaal zes weken per jaar zelf gebruik maken van uw Duinlodge zonder dat u inlevert op het rendement. Naast een fantastisch financieel rendement van zo’n 5% netto per jaar geniet u dus van onbetaalbaar persoonlijke rendement!

Largo Nature Woning 3

HET STRAND EN DE ZEE AAN JE VOETEN EN DE GEMAKKEN VAN DE STAD BINNEN HANDBEREIK

De 19 nieuw te realiseren Duinlodges in Noordzee Resort Largo Nature zijn een onderdeel van de herontwikkeling van camping De Nolle, gelegen aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen. Met een vernieuwend concept: urban leisure. Recreëren in een natuurlijke omgeving, met het strand en de zee aan je voeten, de gemakken van de stad binnen handbereik en het Zeeuwse eiland Walcheren als groene achtertuin.

Noordzee Resort Largo Nature is de tweede fase na de succesvolle introductie van twaalf Urban Leisure Villa’s in het direct aangrenzende Noordzee Resort Largo City. De Duinlodges van Noordzee Resort Largo Nature bevinden zich achter de receptie van het recreatiegebied, tegen het duin van de Boulevard. De duinovergang naar de Boulevard en stranden bevindt zich direct naast het gebied met de 19 Duinlodges.

Wat wordt het? Stad of Strand?

Wakker worden te midden van het duinlandschap rondom uw Duinlodge. De geur van de duinen en het geruis van helmgras. De zilte lucht van de zee dringt de slaapkamers van uw Duinlodge binnen. De zon schijnt haar eerste ochtendstralen over het randje van de boulevard naar binnen. Het begin van een heerlijke dag. Slentert u vandaag naar het strand via de eigen duinovergang van het resort? Of loopt u de stad in voor een dagje cultuur en shoppen? Eerst maar eens beginnen met een lekkere espresso of cappuccino bij beachclubs Pantarei of Boca Bizarro. Of misschien wachten tot vanavond met het zicht op de ondergaande zon? Een ontbijtje op een van de terrasjes aan de boulevard is ook gezellig. En daarna een fietstocht door de prachtige natuur van Walcheren. Tja, keuzes…Uw Duinlodge bevindt zich te midden van oneindige mogelijkheden.

Vlissingen, een bruisende stad met maritiem karakter en verleden. Een historie die vele eeuwen terug gaat, zelfs tot het jaar 620. Ongepolijst en kleurrijk, met strand en boulevard op een paar minuten lopen van de binnenstad, waar monumentale pleintjes en moderne architectuur elkaar afwisselen. Hier geniet u van het brede aanbod van restaurants, brasseries en cafés. Bioscopen en musea zoals het Arsenaal. En een breed winkelaanbod.

Noordzee Resort Largo Nature is gelegen aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen. Het strand bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand. Aan de andere kant van het duin. Via de eigen duinovergang vanuit het resort staat u op de 2 kilometer lange boulevard; de enige boulevard in Europa pal op het zuiden. Met maar liefst zes stranden en tal van faciliteiten en evenementen.

Investering met zo’n 5% netto rendement

Een investering in zekerheden

Investeer in zekerheden. De zekerheid van een schaars, exclusief en vernieuwend product met hoge verhuurresultaten. Een Duinlodge tussen stad en strand die uniek is en ook blijft!

Het bezit van uw Duinlodge is zorgeloos. Zorgeloos met een uitstekend financieel rendement, te realiseren dankzij de langjarige verhuurovereenkomst met Largo Resorts, het succesvolle luxelabel van marktleider Roompot Vakanties. En zorgeloos dankzij excellent beheer door de op het resort gevestigde beheerorganisatie.

De Duinlodges worden door de beheerorganisatie onderhouden. Zowel aan de buitenzijde als van binnen. Alsook de buitenruimte, parkings en het aangelegde duinlandschap. Onderhoud wordt uitgevoerd zonder dat u daar omkijken naar heeft. En alle dagelijkse services en dienstverlening die nodig zijn voor de verhuur worden excellent verzorgd door de beheerorganisatie. Alles goed geregeld dus.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

als eerste op de hoogte  over NIEUWE ONTWIKKELINGEN van alle projecten? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

  Ook interessant!

  Hotelappartementen 1

  ISLANDSUITES AAN HET GREVELINGENMEER

  Punt-West Ouddorp

  Comfortabele hotelappartementen direct aan het water en de duinen op het eiland van Punt-West Hotel & Beachresort. Een ‘on-Nederlands’ premium resort aan het Grevelingenmeer.
  Bekijk project »

  Luchtfoto-1

  EXCLUSIEVE MEERZICHTVILLA'S LANDAL PORT GREVE

  Brouwershaven

  Luxe acht-persoons recreatievilla’s gelegen aan de jachthaven, uitkijkend over het Grevelingenmeer. Netto rendement 6% per jaar.
  Bekijk project »

  strandhuisjes-interieur

  STRANDHUISJES ÓP HET STRAND

  Julianadorp aan Zee

  Genieten óp het strand én van zo’n 6% netto rendement. Zo nu en dan hebben wij een Strandhuisjes beschikbaar op een van de mooiste stranden van de Nederlandse kust.
  Bekijk project »

  Back To Top