skip to Main Content

Exclusief resort met slechts 12 Urban Leisure Villa’s in Vlissingen tussen stad en strand. Tot 6,5% netto rendement dankzij succesvolle verhuur door Largo Resorts. Zeer aantrekkelijke villa’s voor 6 personen inclusief interieur vól sfeer.

NOORDZEE RESORT LARGO CITY Vlissingen

URBAN LEISURE VILLA'S TUSSEN STAD EN STRAND

Op de grens tussen stad en strand, op het snijpunt van natuur en cultuur, verbonden door de Boulevard van Vlissingen, bevindt zich Noordzee Resort Largo City. Een vernieuwend resort met slechts twaalf unieke Urban Leisure Villa’s. Twaalf recreatievilla’s die door hun architectuur en mos sedum dakbekleding als het ware een groene wal vormen tussen de stad en de duinen. En het beste van beide werelden combineren: het stadse karakter van Vlissingen, stad aan zee, en de oneindige mogelijkheden van het strand, de zee en Walcheren als groene achtertuin. Where the sea meets the city.

Alle woningen in deze fase van het project zijn uitverkocht. Informeer naar de volgende fase in de ontwikkeling.

Where the sea meets the city

CAM18067

COMFORTABEL BINNEN, PUUR BUITEN

Heerlijk comfortabele recreatievilla’s met circa 80m2 leefoppervlakte geschikt voor gebruik tot zes personen. Gelegen op eigen grond en vanzelfsprekend voorzien van de gemakken die thuis horen in een moderne vakantiewoning. Met een smaakvol en stijlvol interieur. Een living met gezellige houtkachel. Een fijne eettafel om te genieten van gezelschap en heerlijke gerechten. In de luxe keuken bereid met eerlijke Zeeuwse producten.

De grootste beleving vindt u echter buiten… een pure, natuurlijke omgeving op de grens tussen stad en strand. Gericht op het zuiden en dus vol georiënteerd op de zon. De kenmerkende halfronde kapvorm is bedekt met mos sedum dat een natuurlijke isolatielaag vormt. En een fraaie groene ‘buffer’ richting de stad.

GENIETEN VAN STAD, STRAND EN RENDEMENT

Met een Urban Leisure Villa in Noordzee Resort Largo City investeert u in een vakantiewoning die u jaarlijks een prima rendement oplevert. Op basis van volledige verhuur van uw villa wordt een jaarlijks netto rendement tot circa 6,5% geprognosticeerd.

Wilt u zelf genieten van uw Urban Leisure Villa? Geen probleem! U kunt tot maximaal zes weken zelf gebruik maken van uw Urban Leisure Villa buiten de officiële schoolvakanties en hoogseizoen periodes, zonder dat dit de rendementsprognose beïnvloedt. En uw persoonlijke rendement – genieten, ontspannen en uitrusten – is onbetaalbaar!

TeamLeisure – Vlissingen 16

HET STRAND EN DE ZEE AAN JE VOETEN EN DE GEMAKKEN VAN DE STAD BINNEN HANDBEREIK

Twaalf nieuw gerealiseerde Urban Leisure Villa’s vormen de eerste fase in de herontwikkeling van camping De Nolle, gelegen aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen. Met een vernieuwend concept: urban leisure. Recreëren in een natuurlijke omgeving met het strand en de zee aan je voeten en de gemakken van de stad binnen handbereik. Noordzee Resort Largo City wordt in de komende jaren verder uitgebreid met de thema’s Largo Nature en Largo Beach.

De eerste fase van dit project, Largo City, is in één verkoopweekend volledig uitverkocht. Heeft u interesse in de volgende fase? Neemt u dan contact op met ons kantoor.

Wat wordt het? Stad of Strand?

Wakker worden met zicht op het groen van de duinrand. De zilte lucht van de zee dringt de slaapkamer van uw Urban Leisure Villa binnen. De zon schijnt haar eerste ochtendstralen over het randje van de boulevard naar binnen. Het begin van een heerlijke dag. Slentert u vandaag naar het strand via de eigen duinovergang van het resort? Of loopt u de stad in voor een dagje cultuur en shoppen? Vlissingen, een bruisende stad met maritiem karakter en verleden. Een historie die vele eeuwen terug gaat, zelfs tot het jaar 620. Ongepolijst en kleurrijk, met strand en boulevard op een paar minuten lopen van de binnenstad, waar monumentale pleintjes en moderne architectuur elkaar afwisselen. Hier geniet u van het brede aanbod van restaurants, brasseries en cafés. Bioscopen en musea zoals het Arsenaal. En een breed winkelaanbod.

Noordzee Resort Largo City is gelegen aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen. Het strand bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand. Aan de andere kant van het duin. Via de eigen duinovergang vanuit het resort staat u op de 2 kilometer lange boulevard; de enige boulevard in Europa pal op het zuiden. Met maar liefst zes stranden en tal van faciliteiten en evenementen.

Benieuwd naar de volgende fase…?

DE WONINGEN IN DEZE FASE VAN HET PROJECT ZIJN UITVERKOCHT

Alle woningen in Noordzee Resort Largo City zijn uitverkocht. TEAM Leisure bereidt binnenkort de introductie voor van de volgende fase.

Wilt u als eerste geïnformeerd worden over de volgende fase? Na het invullen van enkele gegevens, ontvangt u de informatie over het resort direct in uw mail box. Heeft u vragen? Gebruikt u dan gerust het formulier en stel uw vraag aan ons sales team.

meneermevrouw

Een investering in zekerheden

Investeer in zekerheden. De zekerheid van een schaars, exclusief en vernieuwend product met hoge verhuurresultaten. Een Urban Leisure Villa tussen stad en strand die uniek is en ook blijft!

Het bezit van uw Urban Leisure Villa is zorgeloos. Zorgeloos met een uitstekend financieel rendement, te realiseren dankzij de langjarige verhuurovereenkomst met Largo Resorts, het succesvolle luxelabel van marktleider Roompot Vakanties. En zorgeloos dankzij excellent beheer door de op het resort gevestigde beheerorganisatie.

De Urban Leisure Villa’s worden door de beheerorganisatie onderhouden. Zowel aan de buitenzijde als van binnen. Alsook de buitenruimte, parkings en aangelegde tuinen. Onderhoud wordt uitgevoerd zonder dat u daar omkijken naar heeft. En alle dagelijkse services en dienstverlening die nodig zijn voor de verhuur worden excellent verzorgd door de beheerorganisatie. Alles goed geregeld dus.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Ook interessant!

Hotelappartementen 1

ISLANDSUITES AAN HET GREVELINGENMEER

Punt-West Ouddorp

Comfortabele hotelappartementen direct aan het water en de duinen op het eiland van Punt-West Hotel & Beachresort. Een ‘on-Nederlands’ premium resort aan het Grevelingenmeer.
Bekijk project »

Luchtfoto-1

EXCLUSIEVE MEERZICHTVILLA'S LANDAL PORT GREVE

Brouwershaven

Luxe acht-persoons recreatievilla’s gelegen aan de jachthaven, uitkijkend over het Grevelingenmeer. Netto rendement 6% per jaar.
Bekijk project »

strandhuisjes-interieur

STRANDHUISJES ÓP HET STRAND

Julianadorp aan Zee

Genieten óp het strand én van zo’n 6% netto rendement. Zo nu en dan hebben wij een Strandhuisjes beschikbaar op een van de mooiste stranden van de Nederlandse kust.
Bekijk project »

Back To Top