skip to Main Content

In het hart van Burgh-Haamstede, aan de Zeeuwse Kust verrijst een prachtig Boutique hotel. Hotel Residence Noordstaete bouwt zeventien luxe hotelappartementen en suites voor twee, vier en zes personen. Chique, onderscheidend en bijzonder hoogwaardig afgewerkt.
Uw kans op exclusief bezit in misschien wel het allermoosite stukje Zeeland.

meeuw-vergroot

UNIEKE BELEGGING IN BADPLAATS BURGH-HAAMSTEDE

HOTEL RESIDENCE NOORDSTAETE

SLECHTS 17 UNIEKE KANSEN, INMIDDELS IS 80% VERKOCHT!

High quality vrije tijd & rendement op een prachtige plek! Omringd door indrukwekkende natuur en uitgestrekte stranden is deze badplaats met allure van oudsher geliefd. De ultieme plek voor een bijzonder onderscheidend hotelconcept.

  • Prachtige natuur en uitgestrekte stranden op loopafstand
  • Zeer luxe en comfortabele inrichting
  • Zorgeloos bezit, excellent beheer en verhuur
  • Hip (hotel)restaurant
  • Hoge bezettingsgraad

In Residence Noordstaete komt de grandeur van de statige Noordstraat samen met moderne (interieur)bouw.

Luxe ingerichte 2, 4 en 6 persoons hotelappartementen voor highquality vrije tijd én rendement. Een unieke investering met een, in alle opzichten, toprendement. 4 tot 5% netto rendement maandelijks verrekend

Team Leisure Project Beeld 2 Noordstaete

Vraag uw brochure aan!

Ontvang de digitiale brochure vol prachtige impressies en plattegronden. Heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel 088 – 1900 222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Noordstaete-Brochure-Voorpagina_final_web-300×219

meneermevrouw

Interieur Noordstaete04

EEN BADPLAATS MET
ALLURE

Team Leisure Project Toplocatie3 Noordstaete

Zon, zee, strand en een werkelijk uniek uitgestrekt duinlandschap geven deze badplaats haar enorme aantrekkingskracht. Urenlang wandelen door het grootste bos van Zeeland, in de Zeepeduinen of door het Slotbos in ‘uw achtertuin’. De golfbaan om de hoek, de mooiste
fietsroutes, volop watersportmogelijkheden en culturele activiteiten maken een verblijf er nog mooier. Historische, mondaine plaatsen en (shop)steden als Zierikzee, Domburg en Middelburg, maar óók Antwerpen, liggen vlakbij en de Randstad is op 45 autominuten bereikbaar. Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Zo bijzonder is Zeeland!

TOPPOSITIES OP EEN TOPLOCATIE

Team Leisure Project Toplocatie Noordstaete

Hotel Residence Noordstaete kent zeventien verschillende topposities. Of u nu kiest voor een heerlijk hotelappartement voor lekker lange gezinsverblijven òf juist voor een luxe suite voor twee personen; u kiest altijd voor een toplocatie! Geniet vanaf uw inpandige balkon van de eeste zonnestralen of vanuit de mooie tuin van een zinderende nazomeravond. In het hotelrestaurant schuift u ‘s ochtends aan voor een lekker ontbijt, wordt u een mooie lunch geserveerd en kunt u ‘s avonds terecht voor heerlijk ‘winen & dinen’. Allemaal
om een verblijf in Noordstaete onvergetelijk te maken.

COMPLEET ONTZORG NU EN IN DE TOEKOMST

Team Leisure Project Toplocatie8 Noordstaete

De hotelappartementen van Residence Noordstaete worden professioneel beheerd en verhuurd. Voor deze interessante belegging kunt u rekenen op een rendement van 4% á 5% netto per jaar. In de rendementsberekeningen is ook het onderhoud opgenomen. Via de VvE is er een solide voorziening getroffen en een reservering opgenomen voor de vervanging van het interieur én onderhoud van het hele gebouw. Zo kunt u écht zorgeloos genieten van uw bezit en uw rendement.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN? ALLE PROJECTEN EN ONTWIKKELINGEN VIA ONZE NIEUWSBRIEF OF LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK

Back To Top