skip to Main Content

Koop één van de hotelsuites in monumentaal Zierikzee

Wandel vanuit uw luxe hotelsuite de Oude Haven van Zierikzee op, langs het decor van imposante stadspoorten en musemschepen naar de gezellige monumentale binnenstad met haar mooie boetiekjes en terrassen. Geniet van de Zeeuwse zilte zaligheden in één van de vele restaurants. Maar ook van uw trotse bezit: een hotelsuite in Hotel Mondragon, met eigen inpandige parkeerkelder. Met à la carte restaurant, brasserie en hotellerie op niveau én het volledig ontzorgde beheer, geniet u hier optimaal van uw thuis in Zierikzee; uw eigen suite in een hotel vol heerlijke verwennerij!

HOTEL MONDRAGON Zierikzee

DE BOUW IS GESTART!

SUCCESSLEUTELS

  • Felbegeerde toplocatie in het monumentale hart van Zeeland
  • 38 Stijlvolle suites met complete inrichting
  • Monument met groots verleden én toekomst
  • Excellent beheer en verhuur, haute hotellerie
  • Hoge return on investment
  • Reserveringsfonds houdt uw bezit in topstaat
  • Bouw gestart
  • Parkeerkelder met 27 privé parkings
Sleutel_vrijstaand-groot

ER ZIJN SLECHTS 19 HOTELSUITES BESCHIKBAAR VOOR VERKOOP.
VANAF € 145.000,- TOT € 170.000,- EXCL. BTW VRIJ OP NAAM,
INCLUSIEF INTERIEUR EN PARKING

Vraag uw brochure aan

Ontvang de indrukwekkende brochure vol prachtige impressies én plattegronden digitaal. De adviseurs van TEAM Leisure sturen u graag een exemplaar toe. Nog liever doen ze dat met een uitvoerige toelichting van de mogelijkheden die aansluiten op uw specifieke wensen.

Mondragon-Brochure-Voorpagina_final_web

meneermevrouw

Door de exploitant gegarandeerd

 jaarlijks rendement: 5% + 1%

Met de exploitatie van Hotel Mondragon, en daarmee ook van uw suite(s), verzekert de exploitant een jaarlijks rendement op uw investering van 5% + 1%. Die 5% is voor u. Die 1% gedeeltelijk ook; die wordt immers opnieuw geïnvesteerd in het vastgoed om de waarde blijvend hoog van kwaliteit en (dus) rendabel te houden.

Zierikzee, je raakt er nooit uitgekeken

Wie door Zierikzee wandelt, blijft zich verbazen. Zoveel indrukwekkende monumenten bij elkaar! Vanuit iedere hoek en met ieder licht doet u weer nieuwe ontdekkingen. Ontdek hoe ontspannen de sfeer is in het historische stadje (jazeker, in 2019 viert Zierikzee dat het 800 jaar stadsrechten heeft) met haar prettige mix van tevreden inwoners en verbaasde toeristen. Bewonder de statige monumenten en ervaar hoe het leven uitbundig gevierd wordt met vele lokale lekkernijen en (zilte) zaligheden op de terrassen en in de vele restaurants. Voel hoe het voor Nederlandse begrippen zeer zachte klimaat uw zintuigen streelt.
Laat Zierikzee u verrassen met haar vele praktische en culturele voorzieningen als centrumstad voor het hele eiland, met de verbindingen van (beroemde!) dammen en bruggen en de honderdduizenden bezoekers van de populaire duinen en stranden aan de westkant van het eiland.
Je raakt nooit uitgekeken.

Zierikzee Je Raakt Er Nooit Uitgekeken Teamleisure Mondragon 08
Hier Bruist Zeeland 01

(Zee)landinwaarts

Zeeland klinkt voor sommigen als een ver vakantieland. Maar, Zierikzeënaren weten wel beter. De Oosterscheldestad ligt immers best ver ‘landinwaarts’, flink noordelijk, knap oostelijk. Zo zijn Rotterdam, Antwerpen en Breda binnen een uur (filevrij) bereikbaar. Een blik op de kaart leert voldoende. Ervaar het wanneer u Zierikzee bezoekt. Menigeen arriveert een half uur vroeger dan voorzien. Een half uur om heerlijk te genieten van alle schoonheid.

CRISTÓ

Voor Restaurant Cristó (vernoemd naar de Spaanse veldheer Christobal Mondragon) gaat u even zitten. Om er te genieten van de toewijding van de chef en zijn team, het verleidelijke interieur en de fijne sfeer. Cristó presenteert u de Zeeuwse keuken met subtiele Spaanse/mediterrane invloeden, uit een menukaart en drankenkaart die zoveel te bieden heeft dat u maar besluit om morgen weer aan te schuiven.

logo_christo-01

HET GOUDEN ELFJE

Op Oude Haven 11 wordt u verwelkomd in Stadscaf’é Het Gouden Elfje. De huiskamer van Hotel Mondragon, uiterst vriendelijk en correct informeel. Hier ontmoet u ontspannen al die andere gasten die ook zo intens genieten van alles wat Zeeland, Zierikzee en Hotel Mondragon te bieden hebben. Hier wisselt u culinaire en opzienbarende ervaringen met elkaar uit. De keuken en de sfeer zijn hier wat informeler en de avonden zijn er… langer. De volgende dag neemt u er een heerlijk broodje of een koffie ’to-go’ mee. Genieten!

logo_goudenelfje-01

Wandel vanuit uw luxe hotelsuite de Oude Haven op, langs het decor van imposante stadspoorten en musemschepen naar de gezellige monumentale binnenstad met haar mooie boetiekjes en terrassen. Geniet van de Zeeuwse zilte zaligheden in één van de vele restaurants.

Hotel entrepeneur Govert Janzen

Team Leisure Govert Liggend

Govert Janzen maakte indruk met zijn laatste ‘kunstje’: het beroemde Badhotel Domburg weer befaamd maken. Hij slaagde in zijn missie en ging zelfs nog een paar stevige stappen verder, vol passie en geestdrift. Tot groot genoegen van ‘zijn’ aandeelhouders. Nu heeft hij zijn zinnen gezet op Hotel Mondragon. Ook hier is ‘beroemd’ niet goed genoeg. Janzen is ambitieus. Hij is gedreven, en inmiddels ook bedreven. Ontdek zijn plannen voor ‘haute hotellerie’, voel zijn energie en ontdek hoe de cijfers zijn gevoel bevestigen. Op deze unieke locatie monumentaal vastgoed bemachtigen (nieuwbouw met monumentenstatus!) is investeren in een heerlijke thuishaven in Zierikzee en in een toekomst waarin uw aandeel fel wordt begeerd.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Back To Top