skip to Main Content

WELKOM IN HOTEL MONDRAGON IN MONUMENTAAL Zierikzee

Wandel vanuit uw luxe hotelsuite de Oude Haven op, langs het decor van imposante gevels in de gezellige monumentale binnenstad van Zierikzee. Geniet van de Zeeuwse zilte zaligheden in één van de vele restaurants. Maar ook van uw trotse bezit: een hotelsuite in Hotel Mondragon, met eigen inpandige parkeerkelder. Met à la carte restaurant, brasserie en hotellerie op topniveau én het volledig ontzorgde beheer geniet u hier optimaal! Welkom in Hotel Mondragon!

HOTEL MONDRAGON IS GEOPEND, WELKOM!

UITVERKOCHT

Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 6
Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 6
20190321 Ontwerp CRI Rendered A
Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 2
Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 1
20190321 Ontwerp HGE Rendered A
Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 3
Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 4
Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 5

Hotel geopend!

SUCCESSLEUTELS

  • Toplocatie in het monumentale hart van Zierikzee
  • 38 Stijlvolle suites met complete, luxe inrichting. UITVERKOCHT
  • Haute hotellerie op 4 Sterren-plus niveau
  • A-la-carte restaurant Cristó en brasserie ‘t Gouden Elfje
  • Hoge return on investment met 5+1% netto jaarlijks rendement
  • Reserveringsfonds houdt uw bezit in topstaat

Welkom in Hotel Mondragon

Het monumentale pand van Hotel Mondragon is zorgvuldig verbouwd en gerestaureerd. De twee herbouwde monumentale panden aan de Oude Haven huisvesten Brasserie ‘t Gouden Elfje. De nieuwbouw van het hotel, temidden van alle monumentale bebouwing in het hart van de stad, is afgerond. In 2019 opende Hotel Mondragon, restaurant Cristó en ‘t Gouden Elfje hun deuren!

Hotel Mondragon Team Leisure Zierikzee 5

Vraag uw brochure aan

Ontvang de uitgebreide digitale brochure vol prachtige impressies én plattegronden. Heeft u een vraag? Maakt u dan gebruik van het formulier of bel 088 – 1900 222. De adviseurs van TEAM Leisure staan u graag persoonlijk te woord.

Mondragon-Brochure-Voorpagina_final_web

Door de exploitant gegarandeerd

 

 jaarlijks rendement: 5% + 1%

Met de exploitatie van Hotel Mondragon, en daarmee ook van uw suite(s), verzekert de exploitant een jaarlijks rendement op uw investering van 5% + 1%. Die 5% is voor u. Die 1% gedeeltelijk ook; die wordt immers opnieuw geïnvesteerd in het vastgoed om de waarde blijvend hoog van kwaliteit en (dus) rendabel te houden.

Zierikzee, je raakt er nooit uitgekeken

Wie door Zierikzee wandelt, blijft zich verbazen. Zoveel indrukwekkende monumenten bij elkaar! Vanuit iedere hoek en met ieder licht doet u weer nieuwe ontdekkingen. Ontdek hoe ontspannen de sfeer is in het historische stadje (jazeker, in 2019 viert Zierikzee dat het 800 jaar stadsrechten heeft) met haar prettige mix van tevreden inwoners en verbaasde toeristen. Bewonder de statige monumenten en ervaar hoe het leven uitbundig gevierd wordt met vele lokale lekkernijen en (zilte) zaligheden op de terrassen en in de vele restaurants. Voel hoe het voor Nederlandse begrippen zeer zachte klimaat uw zintuigen streelt. Laat Zierikzee u verrassen met haar vele praktische en culturele voorzieningen als centrumstad voor het hele eiland, met de verbindingen van (beroemde!) dammen en bruggen en de honderdduizenden bezoekers van de populaire duinen en stranden aan de westkant van het eiland. Je raakt nooit uitgekeken.

Zierikzee_je-raakt-er-nooit-uitgekeken_Teamleisure-Mondragon_08

Welkom

Hotel Mondragon opende in december 2019 haar deuren. Onze leisure makelaar Joris Jobse maakt graag een persoonlijke afspraak om samen met u de nieuwbouw en renovatie van het monumentale pand te bezichtigen en om hotelier Govert Janzen te ontmoeten. Volg bij Zierikzee de borden naar ”P Zierikzee Centrum”, naar Parkeerplaats Havenpoort (navigatie: Groene Weegje 7-13) en wandel door de Stadspoort rechts naar de Oude Haven 13-15. 

Hier Bruist Zeeland 01

(Zee)landinwaarts

Zeeland klinkt voor sommigen als een ver vakantieland. Maar, Zierikzeënaren weten wel beter. De Oosterscheldestad ligt immers best ver ‘landinwaarts’, flink noordelijk, knap oostelijk. Zo zijn Rotterdam, Antwerpen en Breda binnen een uur (filevrij) bereikbaar. Een blik op de kaart leert voldoende. Ervaar het wanneer u Zierikzee bezoekt. Menigeen arriveert een half uur vroeger dan voorzien. Een half uur om heerlijk te genieten van alle schoonheid.

CRISTÓ

Voor Restaurant Cristó (vernoemd naar de Spaanse veldheer Christobal Mondragon) gaat u even zitten. Om er te genieten van de toewijding van de chef en zijn team, het verleidelijke interieur en de fijne sfeer. Cristó presenteert u de Zeeuwse keuken met subtiele Spaanse/mediterrane invloeden, uit een menukaart en drankenkaart die zoveel te bieden heeft dat u maar besluit om morgen weer aan te schuiven.

MONDRAGON CRISTO 16

HET GOUDEN ELFJE

Op Oude Haven 11 wordt u verwelkomd in Stadscafé Het Gouden Elfje. De huiskamer van Hotel Mondragon, uiterst vriendelijk en correct informeel. Hier ontmoet u ontspannen al die andere gasten die ook zo intens genieten van alles wat Zeeland, Zierikzee en Hotel Mondragon te bieden hebben. Hier wisselt u culinaire en opzienbarende ervaringen met elkaar uit. De keuken en de sfeer zijn hier wat informeler en de avonden zijn er… langer. De volgende dag neemt u er een heerlijk broodje of een koffie ’to-go’ mee. Genieten!

MONDRAGON T GOUDEN ELFJE 34

Wandel vanuit uw luxe hotelsuite de Oude Haven op, langs het decor van imposante stadspoorten en musemschepen naar de gezellige monumentale binnenstad met haar mooie boetiekjes en terrassen. Geniet van de Zeeuwse zilte zaligheden in één van de vele restaurants.

UW GASTHEER: HOTELIER GOVERT JANZEN

Team Leisure Govert Liggend

Govert Janzen maakte indruk met zijn laatste ‘kunstje’: het beroemde Badhotel Domburg weer befaamd maken. Hij slaagde in zijn missie en ging zelfs nog een paar stevige stappen verder, vol passie en geestdrift. Tot groot genoegen van ‘zijn’ aandeelhouders. Nu heeft hij zijn zinnen gezet op Hotel Mondragon. Ook hier is ‘beroemd’ niet goed genoeg. Janzen is ambitieus. Hij is gedreven, en inmiddels ook bedreven. Ontdek zijn plannen voor ‘haute hotellerie’, voel zijn energie en ontdek hoe de cijfers zijn gevoel bevestigen. Op deze unieke locatie monumentaal vastgoed bemachtigen (nieuwbouw met monumentenstatus!) is investeren in een heerlijke thuishaven in Zierikzee en in een toekomst waarin uw aandeel fel wordt begeerd.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

VERNEEM ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VAN PROJECTEN! LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Back To Top