skip to Main Content

Direct gelegen aan de Marina van het succesvolle vakantiepark Landal Port Greve in Brouwershaven. Exclusieve Meerzichtvilla’s voor 8 personen met een netto rendement van ruim 6% per jaar. Bewezen succesvol!

TEAM Leisure heeft alle beschikbare Meerzichtvilla’s verkocht.

UITVERKOCHT: LANDAL PORT GREVE Brouwershaven, Zeeland

BEWEZEN RENDEMENT VAN RUIM 6% OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKKEN VAN ZEELAND.

Landal Port Greve is een succesvol Landal vakantiepark met 575 vakantiebungalows en slechts 20 exclusieve Meerzichtvilla’s. Deze bijzondere villa’s zijn schitterend gelegen aan de rand van de jachthaven en bieden een onbetaalbaar zicht op het Grevelingenmeer. Een cluster van 11 Meerzichtvilla’s werd in overleg met verhuurorganisatie Landal GreenParks vernieuwd en naar een luxer en exclusiever niveau gebracht. In niveau van afwerking en comfort ontstijgen deze villa’s het andere aanbod ruimschoots. Dit resulteert in aanzienlijk hogere verhuuropbrengsten en een bijbehorend hoger rendement.

Succesvol Landal GreenParks vakantiepark

Port Greve 10

SUCCESVOL VERHUURD LANDAL VAKANTIEPARK

Perfect verhuurde vakantievilla’s met fabelachtig “meerzicht” over de bijzonder populaire Grevelingen. Aan de rand van het bij watersporters geliefde Landal park Port Greve en een ligging direct aan de jachthaven van het Grevelingenmeer, zijn deze riante villa’s zeer fraai gesitueerd. Comfortabel, luxe en gelegen in de luwte. En toch dicht bij alles wat dit populaire vakantiepark zo aantrekkelijk maakt. De centrum faciliteiten met o.a. zwembad, restaurantjes en winkeltjes en de jachthaven met zeilschool en botenverhuur. Het Noordzeestrand is op enkele kilometers afstand gelegen.

INVESTERING MET 6% NETTO RENDEMENT

Voor de Meerzichtvilla’s is een langjarige verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal afgesloten. In de afgelopen jaren heeft Landal bewezen een uitstekende bezettingsgraad te realiseren met prima verhuurrendement tot gevolg. De vraag naar luxueuze vakantievilla’s in Nederland stijgt enorm terwijl het aanbod gering is. De Meerzichtvilla’s voorzien in deze toenemende behoefte en leveren een zeer interessant rendement op van netto ruim 6% op jaarbasis.

Meerzicht Achter
MEEST EXCLUSIEVE EN BEST VERHURENDE VILLA'S VAN LANDAL PORT GREVE

Slechts 11 van de in totaal 575 villa’s in Landal Port Greve zijn uitgevoerd als extra luxe Meerzichtvilla. Deze 8-persoons Meerzichtvilla’s zijn uitgerust met een aantal comfort verhogende extra’s die in de andere villa’s niet terug te vinden zijn. Daarmee zijn ze de meest exclusieve villa’s van het hele park!

De Meerzichtvilla’s zijn ingericht voor een luxe verblijf door 8 personen. De living op de eerste verdieping, met panoramaraam en extra vergroot terras, biedt een fantastisch uitzicht op het Grevelingenmeer en de jachthaven. Op de begane grond bevinden zich 3 van de 4 slaapkamers en 2 badkamers. De grootste verrassing bevindt zich op de tweede verdieping: een ruime slaapkamer met eigen douche en wastafel en privé sauna en een royaal zonneterras op het dak. Een soort mini-appartement feitelijk. Hier is het genieten van pure wellness onder de Zeeuwse zon.

Gelegen in de ‘Kroon van Zeeland’

Het oude stadje Brouwershaven is gelegen op Schouwen-Duiveland, de ‘kroon van Zeeland’. De kustlijn met gevarieerde stranden en duinen, het pure landschap met karakteristieke dorpjes en de watergebieden zijn altijd aantrekkelijk, ongeacht het seizoen. De Grevelingen, Oosterschelde en Noordzee hebben een enorme toeristische aantrekkingskracht. Culinair genieten van de ‘zilte zaligheden’ kan overal op Schouwen-Duiveland. Oosterscheldekreeft, mossels, oesters, het Schouws lam, zeekraal en lamsoor zijn heerlijkheden welke kenmerkend zijn voor dit Zeeuwse eiland. Vanuit Brouwershaven verkent u Schouwen-Duiveland met vele recreatieve hotspots of uitstapjes naar het schitterende Zierikzee, Goes, Middelburg en havenstad Vlissingen. Zeeland bruist!

 

Investering met 6% netto rendement

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

  Ook interessant!

  strandhuisjes-interieur

  STRANDHUISJES ÓP HET STRAND

  Julianadorp aan Zee

  Genieten óp het strand én van zo’n 6% netto rendement. Zo nu en dan hebben wij een Strandhuisjes beschikbaar op een van de mooiste stranden van de Nederlandse kust.
  Bekijk project »

  Hotelappartementen 1

  ISLANDSUITES AAN HET GREVELINGENMEER

  Punt-West Ouddorp

  Comfortabele hotelappartementen direct aan het water en de duinen op het eiland van Punt-West Hotel & Beachresort. Een ‘on-Nederlands’ premium resort aan het Grevelingenmeer.
  Bekijk project »

  parc-les-etoiles-2-3

  VAKANTIEWONING VANAF 54.500

  Blaimont, Ardennen

  Buitenkansen in de Ardennen! Een eigen vakantiewoning vanaf € 54.500 mét de mogelijkheid om via Landal GreenParks te verhuren maar zónder de verplichting.
  Bekijk project »

  Back To Top