skip to Main Content

Landal Les Etoiles in Blaimont nabij Dinant in de Ardennen is een succesvol vakantiepark met comfortabele 4 en 6 Persoons vakantiewoningen met koopsommen vanaf slechts € 54.500,- kosten koper. Verhuren kan via Landal GreenParks, maar is niet verplicht.

LANDAL LES ETOILES Blaimont, Belgische Ardennen

EEN EIGEN VAKANTIEWONING IN DE ARDENNEN. ZORGELOOS GENIETEN

Hoe heerlijk is het om te kunnen genieten van een eigen vakantiewoning in de Ardennen. Landal Les Etoiles is een comfortabel en mooi verzorgd vakantiepark van Landal GreenParks. Op slechts enkele uren reisafstand bevindt u zich in een totaal andere omgeving. Heuvelachtig en soms zelfs bergachtig, bourgondisch, avontuurlijk en met een prachtige en veelzijdige natuur. In de Ardennen heeft ieder seizoen haar specifieke kenmerken en charmes.

U kunt ervoor kiezen uw woning enkel zelf te gebruiken of deze te verhuren. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u uw vakantiewoning verhuurt. De verhuur wordt verzorgd door Landal GreenParks, met 76 parken in 7 landen toonaangevend.

Buitenkansen in de Ardennen

Parc Les Etoiles 2 3

WELKOM IN LANDAL LES ETOILES

Landal Les Etoiles is een comfortabel en mooi verzorgd vakantiepark van Landal GreenParks in de Ardennen. Dankzij de gunstige ligging, op een zonnige zuidhelling van de Maasvallei, is het de gehele dag heerlijk genieten van de zon. Het park heeft een zeer compleet aanbod aan faciliteiten; zoals een verwarmd binnenzwembad, een sauna, zeer uitgebreide speeltuin en tennisbanen. Restaurant La Bonne Heure – en de naastgelegen winkel met streekproducten – bieden u heerlijke streekgerechten en de lekkerste bieren en wijnen. De loungebar aan de overzijde van het restaurant is een ontspannen plek voor een drankje in de middag of avond.

WONINGEN MET DE SFEER VAN DE ARDENNEN

In Landal Les Etoiles kunt u als koper kiezen voor vier-, zes- en acht-persoons bungalows op ruime kavels eigen grond. De sfeervolle houten vakantiewoningen zijn gebouwd in een stijl die geheel aansluit bij het bos- en bergachtige karakter van de Ardennen. Deze sfeer treft u ook aan de binnenzijde. De vakantiewoningen zijn geheel in lijn met de hoge kwaliteit van het park smaakvol en comfortabel ingericht, voorzien van een zeer uitgebreid interieur- en inventarispakket en natuurlijk geschikt voor gebruik in alle seizoenen.

Parc Les Etoiles Freyr Rots

U KIEST ZELF OF U UW VAKANTIEWONING VERHUURT OF NIET. EN U BEPAALT WANNEER EN HOE VAAK.

Uw eigen vakantiewoning in Landal Les Etoiles is permanent voor u beschikbaar en wordt zorgvuldig beheerd en onderhouden. Ook wanneer u er zelf niet bent. Eén van de voordelen van het bezit van een vakantiewoning in een vakantiepark van Landal GreenParks.

En wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning, heeft u de mogelijkheid deze te verhuren via Landal GreenParks. Zonder dat u er omkijken naar heeft. Zo levert uw bezit u – naast veel plezier – ook financieel wat op. Hoe vaak u verhuurt, bepaalt u geheel zelf. U kunt er voor kiezen de woning het gehele jaar te verhuren of op momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt. Verhuren is niet verplicht, dus u kunt er ook voor kiezen om uw vakantiewoning enkel zelf te gebruiken.

Genieten van het Bourgondische leven

Op slechts enkele uren reisafstand, dus dicht bij huis, komt u aan in een totaal andere omgeving. Welkom in de Ardennen. Uniek op velerlei gebied. Van de wilde natuur tot de culinaire Bourgondische tradities. Van de imposante citadellen tot de lieflijke dorpjes vol bezienswaardigheden. Maar ook de indrukwekkende rotspartijen, de uitgestrekte bossen, de snelstromende riviertjes en de majestueuze Maas maken het gebied tot iets uitzonderlijks. Zowel voor wandelaars als voor echte sportievelingen. Kanoën, mountainbiken, abseilen en bergbeklimmen, golfen of paardrijden.

Het succesvolle vakantiepark Landal Les Etoiles ligt temidden van een van de meest Bourgondische regio’s van de Benelux. In een heerlijke en veelzijdige omgeving vol natuurschoon en tal van mogelijkheden voor activiteiten, uitstapjes in de regio en natuurlijk om te genieten van het Bourgondische leven. Landal Les Etoiles maakt deel uit van een van de meest aantrekkelijke gebieden binnen de Belgische Ardennen. Een regio met veel potentieel. Dit geldt in het bijzonder voor de provincie Namen en, meer specifiek, de vestingstad Dinant en omgeving.

Kies voor een Buitenkans in de Ardennen

VRAAG DE BROCHURE AAN

TEAM Leisure heeft voor u een uitgebreide verkoopbrochure en informatieset beschikbaar. Na het invullen van enkele gegevens, ontvangt u deze direct in uw mail box. Heeft u vragen? Gebruikt u dan gerust het formulier en stel uw vraag aan ons sales team.

Landal Les Etoiles brochure losse paginas

meneermevrouw

Voor verkoop beschikbare woningen

TEAM Leisure heeft een gevarieerd aanbod aan vier-, zes- en acht-persoons vakantiewoningen in Landal Les Etoiles met prijzen vanaf € 54.500. Alhoewel de woningen per type identiek zijn uitgevoerd en ingericht, verschillen de woningen qua ligging in het park. In ons aanbod bevinden zich woningen met een weids uitzicht, gelegen tegen een bosrand of nabij het zwembad, op een vlak perceel of juist heuvelachtig, met de veranda op het zuiden of juist in een schaduwrijke omgeving. Kortom, voor iedere kandidaat hebben wij een bungalow die aansluit bij de wensen.

Informeert u bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

 

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Ook interessant!

Luchtfoto-1

EXCLUSIEVE MEERZICHTVILLA'S LANDAL PORT GREVE

Brouwershaven

Luxe acht-persoons recreatievilla’s gelegen aan de jachthaven, uitkijkend over het Grevelingenmeer. Netto rendement 6% per jaar.
Bekijk project »

strandhuisjes-interieur

STRANDHUISJES ÓP HET STRAND

Julianadorp aan Zee

Genieten óp het strand én van zo’n 6% netto rendement. Zo nu en dan hebben wij een Strandhuisjes beschikbaar op een van de mooiste stranden van de Nederlandse kust.
Bekijk project »

Hotelappartementen 1

ISLANDSUITES AAN HET GREVELINGENMEER

Punt-West Ouddorp

Comfortabele hotelappartementen direct aan het water en de duinen op het eiland van Punt-West Hotel & Beachresort. Een ‘on-Nederlands’ premium resort aan het Grevelingenmeer.
Bekijk project »

Back To Top