skip to Main Content

exclusieve, royale appartementen met heerlijke hotelservices

Alle hotelappartementen zijn uitverkocht 

meeuw-vergroot

DUINHOTEL**** KAAP WEST Walcherse kust is reeds uitverkocht

HOTEL KAAP WEST IS OPEN!

43 APPARTEMENTEN MET HOTELSERVICES
ZIJN UITVERKOCHT

 • Luxe, comfortabel en zeer compleet
 • Volledig ingericht voor 2, 4 en zelfs 6 personen
 • Riante leefruimte, zowel binnen als buiten
 • Met luxe en comfortabeler badkamers, enkele zelfs met sauna

Heerlijk! Uw eigen hotelappartement aan zee

Direct achter de duinen, op wandelafstand van de duinovergang naar de mooiste zuidstranden

Overtuigd van deze unieke kans? TEAM Leisure wel en ontwikkelde een concept om uw eigen stukje Zeeland in Hotel Kaap West te bemachtigen. Buiten de acht weken dat u er zelf volop van geniet wordt uw aangekochte hotelappartement immers intensief verhuurd door teKust. Zij regelen alles voor u, verhuur, beheer, onderhoud en op termijn zelfs de vervanging van het indrukwekkend mooie interieur. U heeft er geen omkijken naar. En u strijkt ieder jaar bijna 5,5% netto (!) rendement op, mogelijk oplopend tot 7,5%. Betaald genieten!

achtergrond_strand-VERGROOT

Succesvolle verkoop!
Hotel Kaap West is reeds succesvol uitverkocht.

architectuur met zeeuws karakter

Zeeuws karakter! Rieten kappen, royaal gebruik van duurzaam hout. Authentieke vormen en materialen, doorsneden met strakke kaders
van hout en glas. Balkons en inpandige buitenruimte voor optimale privacy. Hotel Kaap West is met haar kenmerkende architectuur volledig geïntegreerd in het landschap van duinen, zee en strand.

Impressie 1 Kaapwest

stijlvol interieur bevestigt uw goede smaak

Een uitgekiend woonprogramma met separate living met kitchenette completeren de hotelappartementen. Uitnodigend voor een luxe en comfortabele long stay.

Hotel Kaap West Westkapelle Appartement Woonkamer 2

Uw eigen Zeeuwse buiten(kans)

De gerenommeerde vastgoedbelegger De Pagter Beheer II BV uit Barendrecht viel bij het zien van het ontwikkelplan direct voor
Hotel Kaap West. Het concept, de bijzondere locatie en fraaie architectuur waren reden om weloverwogen in het project te investeren. De belegger stelt nu via TEAM Leisure een gelimiteerd aantal hotelappartementen voor verkoop beschikbaar.
Dit is uw kans!

geniet 8 WEKEN PER JAAR VAN UW EIGEN STUKJE ZEELANd
UW JAARLIJKSE RENDEMENT loopt op VAN bijna 5,5% TOT 7,5%

kaapwest-quote_rev02
Naast het aantrekkelijke financieel rendement geniet u naar wens ook zelf van uw eigen, heerlijke vakantieadres aan de zeeuwse kust
Hier Bruist Zeeland 01

Hier bruist Zeeland

Film by the Sea, Zeeland Nazomer Festival, Concert at Sea, evenementen rond de Zeeuwse zilte zaligheden, actieve watersport. Zeeland verwent u bijna het hele jaar met culturele, culinaire, sportieve en muzikale evenementen. Zoveel meer dan alleen het bejubelde en unieke landschap van zee en land.

CATCH

Op de kop van Hotel Kaap West verleidt Restaurant Catch dagelijks gasten van binnen en buiten het hotel, op alle momenten van de dag. Op het levendige terras en het trendy ingerichte restaurant binnen brengt Catch Zeeland op uw bord. Zo uit de Zeeuwse wateren en van het Zeeuwse land.

Impressie-6_Kaapwest-exterieur

In de driehoek…

…van historisch Middelburg, nautisch Vlissingen en het mondaine Domburg. Dáár, in Westkapelle, aan de zo populaire en beroemde Walcherse kust verrijst Hotel Kaap West. De zon, de zee, de bruisende beachclubs lonken!

Wandelt u vandaag over de duinovergang naar het strand? Heerlijk struinen over het strand en door de duinen. Genieten van zon, zee en de bruisende beachclubs? Of op de fiets naar historisch Middelburg of shoppen in mondain Domburg? Eerst maar eens genieten van een lekker ontbijt en espresso op het terras van Catch. Zullen we meteen een tafeltje reserveren voor vanavond? Zo Zeeland!

unieke kans!

 • Onbetwiste toplocatie
 • Viersterren-plus hotel
 • Imposante architectuur
 • Duurzame bouw en exploitatie
 • Excellent beheer en verhuur
 • Hoge return on investment
 • Fijn sociaal rendement
Schelp-B-wit_rev05

Succesvolle exploitatie

teKust-Logo-

De bekende hotelentrepeneurs Peter Bommeljé en Michel Kloeg bundelen sinds enkele jaren hun expertise in teKust.com. Zo ontstond een imposante collectie van succesvolle hotels aan de Zeeuwse kust. Diepgeworteld en opgegroeid in de Zeeuwse klei, uitgegroeid tot succesformule die internationale aandacht krijgt. Op tekust.com ziet en ontdekt u hoe uitnodigend hun hotels zich presenteren en Zeeland etaleren. “Think global, act local”, zeggen ze bij teKust.com. Voel en ervaar het, als u een teKust-hotel binnenstapt.

Bekijk hier de website van Hotel Kaap West: www.hotelkaapwest.nl

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Leisure. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Back To Top