skip to Main Content

Op een eiland, in het hart van het meest exclusieve resort van Nederland, Punt-West Hotel & Beachresort en Beachclub Werelds in Ouddorp, bevinden zich slechts 20 exclusieve Islandsuites. Een absolute toplocatie op een van de mooiste plekken in Nederland, direct aan het strand en water. Een interessante investering dankzij uitstekend rendement uit verhuur.

OASIS PARCS PUNT-WEST Ouddorp, aan het Grevelingenmeer

PUNT-WEST HOTEL & BEACH RESORT. PREMIUM BELEGGING MET PRIMA RENDEMENT

Op de grens van land en water, in de duinen tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. Direct aan het zandstrand in het prachtige volgroeide 150 hectare grote natuurgebied De Punt áán het Grevelingenmeer in Ouddorp bevindt zich het meest exclusieve resort van Nederland: Punt-West Hotel & Beachresort. Dit unieke resort is gesitueerd rondom een fraaie lagune aan het water van de Grevelingen. 72 Exclusieve beach- en duinvilla’s en 20 premium Islandsuites zijn duurzaam gebouwd met natuurlijke materialen en gebruik van duurzame energie en vooruitstrevende technische voorzieningen. 

Direct aan het water, op het strand

Hotelappartementen 1

GENIETEN AAN HET WATER

Leven op het strand en aan het water. Samen met gezin, familie of vrienden genieten van heerlijke dagen en lange gezellige avonden. Zonder notie van wat zich allemaal aan de andere kant van de duinen afspeelt. Mooier dan dit wordt het niet!

Comfortabele suites met een leefoppervlakte van circa 45m2 geschikt voor gebruik door twee personen. Een ruime living met openslaande deuren naar de duinen of het water en een royale slaapkamer met luxe badkamer op de verdieping. Vanzelfsprekend voorzien van de gemakken die thuis horen in een premium hotelappartement.

EEN INVESTMENT MET PRIMA RENDEMENT

Islandsuites in Punt-West Hotel & Beachresort zijn ontwikkeld voor verhuur aan veeleisende vakantiegasten. Mensen zoals u, die kwaliteit en een premium karakter waarderen. Met de Nederlandse premium verhuurorganisatie Oasis Parcs (www.oasisparcs.com) is een langjarige beheer- en verhuurovereenkomst gesloten in samenwerking met Werelds aan het Strand, de beachclub (www.werelds.nl) die zich op het eiland van Punt-West bevindt.

De verhuurprognose voor heel 2017 is inmiddels behaald en de verwachting van Oasis Parcs is dan ook dat het netto rendement de prognose overtreft.

Werelds Aan Het Strand In De Avond

INVESTEER IN EEN UNIEK PROJECT AAN DE NEDERLANDSE KUST

Eigendom van Islandsuites is zorgeloos dankzij excellent beheer en verhuur door Oasis Parcs. Een belegging zonder dat u er omkijken naar heeft en waar u, naast een prima rendement, ook zo nu en dan gewoon zelf van kunt genieten. Alle services voor de gasten worden vanuit de beachclub Werelds aan het Strand georganiseerd. Hier bevindt zich de receptie en genieten gasten van het restaurant en alle beach faciliteiten. Een heerlijke plek om te vertoeven en direct nabij uw bezit. Een veilige en prettige gedachte.

Buiten de jaarrond verhuur van uw Islandsuites, heeft u uiteraard de mogelijkheid om zelf ook te genieten van uw bezit. Bijvoorbeeld met familie of vrienden. Of door uw Islandsuites ter beschikking te stellen aan (zaken)relaties. Naast financieel rendement geniet u zo ook van sociaal rendement!

Tussen Zeeland en Zuid-Holland

Een historisch duinlandschap op het uiterste puntje van het eiland Goeree-Overflakkee. Verbonden met Schouwen-Duiveland door de Brouwersdam, die als een kilometers lang strand tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer door meandert om op een speelse en natuurlijke manier Zeeland met Zuid Holland te verbinden.

Als tegenhanger voor de weidsheid van de natuur rondom Punt-West bieden de omliggende dorpen en steden gezelligheid en geborgenheid. Binnen 15 minuten bent u al
 in Ouddorp, Goedereede of monumentenstad Zierikzee. En binnen een half uur kunt u cultuur snuiven, shoppen of uzelf culinair laten verwennen in
Middelburg, Veere of Goes. Leven met de natuur en met wat de aarde en het water voortbrengen is zo goed mogelijk op de Zeeuwse eilanden…

Investeer in Islandsuites

VRAAG DE BROCHURE AAN

TEAM Leisure heeft voor u een uitgebreide verkoopbrochure en informatieset beschikbaar. Na het invullen van enkele gegevens, ontvangt u deze direct in uw mail box. Heeft u vragen? Gebruikt u dan gerust het formulier en stel uw vraag aan ons sales team.

Hotelappartementen 1

  meneermevrouw

  Nú is het moment…!

  Een unieke beleving. Én een unieke kans. Nederland telt honderdduizenden recreatiewoningen achter de duinen. Maar slechts enkele op het strand. Uw investering in een Islandsuites in Punt-West is een investering in zekerheden. De zekerheid van een schaars product met uitstekende verhuurresultaten en een hoge fun factor. Een product aan de Nederlandse kust dat uniek is en dat ook blijft!

  Dit zijn uw adviseurs!

  De mensen van TEAM Leisure. Enthousiast, vakkundig en altijd uitstekend bereikbaar voor ‘Property with a smile’.

  Flag_of_the_Netherlands NEDERLAND: +31(0)88 1900222

  ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMLEISURE OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

   Ook interessant!

   Luchtfoto-1

   EXCLUSIEVE MEERZICHTVILLA'S LANDAL PORT GREVE

   Brouwershaven

   Luxe acht-persoons recreatievilla’s gelegen aan de jachthaven, uitkijkend over het Grevelingenmeer. Netto rendement 6% per jaar.
   Bekijk project »

   strandhuisjes-interieur

   STRANDHUISJES ÓP HET STRAND

   Julianadorp aan Zee

   Genieten óp het strand én van zo’n 6% netto rendement. Zo nu en dan hebben wij een Strandhuisjes beschikbaar op een van de mooiste stranden van de Nederlandse kust.
   Bekijk project »

   Back To Top