skip to Main Content

TEAM Leisure serveert een onvergetelijke voorjaar uit. Met tal van aantrekkelijke evenementen willen wij u verleiden om dit voorjaar één of meerdere keren naar Zeeland te komen om elkaar te ontmoeten. U bent welkom voor een kijkje in de keuken, inspiratie of smakelijke verwennerij. We kijken er naar uit om u te treffen op één van onderstaande, exclusieve evenementen.

‹ ◊ Welkom op afspraak ◊ ›

Nieuwsgierig naar de vele kansen die Zeeland u biedt? Direct beschikbaar aanbod met rendement bekijken, kennismaken met de hotelformules (en de onverwoestbare aantrekkingskracht van Zeeland) die samen een opmerkelijk hoge bezettingsgraad realiseren of een exclusieve preview van de nieuwe kansen die TEAM Leisure momenteel aanboort?

Kom wanneer het u schikt, we nemen graag even de tijd voor u. Bel +31(0)88 1900 222 of mail info@teamleisure.nl om af te spreken. Welkom in Zeeland!

donderdag 19 mei

Officiële opening Hotel de Timmerfabriek
Vlissingen

Exclusief event voor kopers in dit project.

woensdag 25 mei

Officiële opening Boutique Hotel Helder
Renesse

Exclusief event voor kopers in dit project.

zaterdag 28 mei

>>> st. joris LUNCH <<< MIDDELBURG

Hotel St. Joris is een bijzondere parel in het portfolio van TEAM Leisure; in het hart van monumentaal Middelburg. Tijdens de St. Joris Lunch op 28 mei presenteren Paul Huges en Joeri Beekman op inspirerende wijze de bijzondere ingrediënten waarmee dit cityhotel tot een succes is gemaakt. Natuurlijk hoort een verrassende city tour door Middelburg daar ook bij! Let’s lunch!

zaterdag 11 juni

••• Dokwerker culinaire
FIETSTOCHT ••• VLISSINGEN

Het nieuw geopende Hotel De Timmerfabriek, een waanzinnig hotel met bar en restaurant in een industrieel icoon, is bijzonder indrukwekkend. Ervaar de immense dynamiek van dit bijzondere project vanaf het terras aan het water. Welkom voor een bijzondere culinaire tocht langs alle hotspots in de omgeving. Natuurlijk bezoeken we de bouwlocatie van Dokwerker apartments, waar verder wordt gebouwd aan het succes van De Timmerfabriek.

zaterdag 2 juli

º º º Spring into summer º º º Goes

We laten het mooie voorjaar achter ons en springen graag samen met u de zomer in. Op zaterdag 2 juli trappen we het vakantieseizoen stralend af en toosten graag samen op een zonnige toekomst. Tijdens dit heerlijke ’Spring into Summer’ event staan onze mosselman en oesterman klaar om u te verrassen met de lekkerste Zeeuwse verwennerij. Wij verrassen u deze avond graag met een inspirerende vooruitblik (dus voorkennis) naar de smaak- en spraakmakende projecten die na de zomer uit onze keuken komen. Alle ingrediënten voor een avond zomers en Zeeuws genieten! Bent u erbij? Welkom!

Back To Top